Ρε μλκ, τωρα που ειπες αυτο. Εχω ενα μονιμο μουδιασμα αναμεσα στο μεγαλο δαχτυλο και στο δευτερο του ποδιου. Δεν μου το βγαζεις απο το μυαλο οτι ειναι λονγκ κοβιντ, εμφανιστηκε την Τριτη και περιμενω να δω που θα παει. Δεν ειναι σοβαρο, αλλα ειναι ενοχλητικο.
Το long covid εμφανίζεται αφού νοσήσεις και κρατάει βδομάδες ή μήνες, έχεις καιρό ακόμα να δεις αν θα πάθεις
Ξερω που μενεις.
Πιστευω οτι στους Sacred Reich θα εχει γινει καλα παντως.
Στους Sacred Reich εχουμε 7Χ7 με μεταγραφη απο Αμερικη.
Αντε καλα, μπορουμε να παμε το Σαββατο πριν τους Sacred Reich για οσους ακουνε μπαντες που μετα τα 20 πρεπει να παρατας.
Δεν μπορω να παιξω μπαλα, εχω γονατο και μεση. Με το κοβιντακι δεν ξεκινησα τις φυσικοθεραπειες. Καντε τα κουμαντα σας για Κυριακη κανονικα
Long COVID ότι πιο ενοχλητικό. Είχα μια πρωτοφανή κόπωση για καιρό μετά που κόλλησα. Βέβαια μπορεί να ήταν και κακή φυσική κατάσταση αλλά το είχα πρώτη φορά σε τέτοιο επίπεδο και πιστεύω ο ιός είχε βάλει το χεράκι του
Μαν, μην το κάνεις, δες πρώτα πεντακάθαρο τεστ και πήγαινε μετά από μια μέρα.
Ναι ρε, θα παω απο φαρμακειο πρωτα, για το τυπικο. Αλλα νταξ, μην τρελαινομαστε κιολας. Μεταδοθηκε ο,τι ειναι να μεταδοθει, ειμαι 10 μερες σπιτι, δεν εχω αλλο να δωσω.
Περυσι το χωριο μου καηκε περιμετρικα, σωθηκαν απο θαυμα τα σπιτια (εκτος απο 2-3) και χασαμε τις ελιες μας. Δεν γαμιεται, τη βγαλαμε καθαρη.
Τωρα καιγεται η Αμφισσα, η Ιτεα και διαβαζω οτι ο ανεμος σπρωχνει τη φωτια προς το Γαλαξιδι. Αν δεν εχετε παει απο εκει, μιλαμε για ξεχωριστης ομορφιας μερη, ειδικα οταν κατεβαινεις απο τους Δελφους και πεφτεις στον ελαιωνα της Αμφισσας. Η εναλλαγη πρασινου, βουνου, αρχαιων με τη θαλασσα ειναι μαγευτικη.
Αν η φωτια αλλαξει κατευθυνση, θα ανεβει προς το βουνο, δλδ προς τους Δελφους. Το σημειο απο οπου ειναι η παραπανω φωτο. Προστατευομενος χωρος UNESCO, για να μην αναφερθω καν στο τι σημαινουν οι Δελφοι για την παγκοσμια ιστορια και την αρχαιολογια.
Δεν με ενοχλησαν τοσο οι φωτοσοπιασμενες φωτογραφιες που βρισκει κανεις στα σοσιαλ αυτη τη στιγμη, αλλα η παρακατω ειναι συγκλονιστικη για οποιον εχει σταματησει στον προβλητα της Ιτεας για ενα καφε, ενα νερο, ενα παγωτο ή για να αγναντεψει τη θαλασσα.
ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΓΑΜΙΟΛΗΔΕΣ ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ. Αν ολα πανε καλα και ειμαστε ορθιοι, σε δεκα μερες θα περασω απο εκει μεσα για να παω στο χωριο. Παλι θα μαυρισει η καρδια μας…
Καλο βραδυ.
Δεν αντέχω να ασχοληθώ πάλι με πυρκαγιές. Είναι από τα θέματα που με διαλύουν ψυχολογικά, ειδικά σε τόπους οικείους. Γνωρίζω τι συμβαίνει και κλείνω αυτιά.
ΥΓ. Γτχσ γουρλομάτη, ούτε ένας χρόνος δεν πέρασε, αντί να υπάρχει επαρκής πυροσβεστική δύναμη απίκο σε κάθε δάσος, πάλι τους ματατζήδες να βαράνε τον καπνό θα βλέπουμε και στο τέλος πάλι “η επιχειρήση είναι επιτυχής, γιατί δεν πέθανε κανείς”. Μακάρι όλα τα μακάρι.
Εν τω μεταξύ δεν παίζει πουθενά στην tv οι πυρκαγιές.
Μια αναφορά χαλαρά λες και είναι στην Αλβανία ή και πιο μακριά.
Και καίγονται εκτάσεις σοβαρές σε κάποιες περιπτώσεις
Ναι αλλά για το Ματι και τη Μαρφίν δε λέτε τίποτα
Και για τον Βαρουφάκη και τον Τσίπρα, που μας κόστισαν πεντακόσια εκατόν τριάντα πέντε δις, σαν σήμερα. Ποιες φωτιές τώρα.
Ο δρόμος που φαίνεται στην κάτω φώτο, στην πάνω δε φαίνεται λόγω των δέντρων?
edit: my bad, νόμιζα ότι βλέπαμε το πριν και το μετά, είδα και την κούρβα και μπερδεύτηκα
Επελεξα δυο διαφορετικες φωτο απο την περιοχη. Η δευτερη ειναι πιο χαρακτηριστικη, τη βρηκα μετα. Ειναι ο δρομος που οδηγει προς Αμφισσα. Στο κατω μερος της (φυσικα εκτος φωτο) έχει μια διχαλα, διαγώνια αριστερά πάει προς Ιτεα και θαλασσα, διαγωνια δεξια παει προς Δελφους και το Βουνο γενικως.
Η πρωτη φωτο πρεπει να δειχνει την πανω πλευρα του ελαιωνα, δλδ τον επαρχιακο δρομο (με την κουρμπα που εντοπισες) σε αντιθετη κατευθυνση: απο Αμφισσα προς Δελφους (δλδ στο βαθος πρεπει να ειναι ο Παρνασσος και δεξια στη φωτο η Ιτεα - δεν ειμαι πολυ σιγουρος για αυτο).
Βλέποντας εδω μεσα στο φόρουμ πολλους να γραφουν οτι κόλλησαν κορονοιο ( περαστικα σας κιολας) 3 κρούσματα στην δουλεία, 2 ξαδέρφια το ιδιο, επαναφέρω την μασκα στον εαυτο μου τουλάχιστον στην δουλειά που πολλοι πελατες σχεδον φτυνουν στα μουτρα μου.
Δεν την έχω βγάλει 2,5 χρόνια.
Κανονικα ετσι πρέπει.