Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

Περαστικα σε ολους. Κολλησα και τη συζυγο, εχει αδυναμια και πονο στο σωμα, δεκατα και πονολαιμο. Εγω την εβγαλα σχετικα καλα με θερμοκρασιες ως 37,3 ως 38,7 τις πρωτες 30-35 ωρες, πονολαιμο και βηχα. Εμεινε μονο ο βηχας, μαζι με ενα μικρο μπουκωμα, καμια αδυναμια παροτι επρεπε κανονικα να κοιμαμαι κανενα οκταωρο προληπτικα.

Ελπιζω να το περασει ηρεμα η συζυγος διοτι ουτε Μανογουορ ακουει, ουτε κοβιντ ηθελε να κολλησει και ουτε επρεπε να κολλησει μετα απο μια νοσηλεια που ειχε προσφατα. Ευτυχως δυναμωσε τελευταια, αλλα αυτο σημαινει οτι θα φαω καμια γερη καθως ειναι κλεισμενη στο σπιτι περιπου 25 μερες ηδη και παει για αλλη μια εβδομαδα ευκολα.

15 Likes

Περαστικά σε όλους να ευχηθώ και εγώ με την σειρά μου :wink:

Εγώ όταν είχα κολλήσει την είχα πάθει για τα καλά όχι γιατί το πέρασα βαριά (ούτε πυρετό δεν είχα) αλλά γιατί δεν είχα γεύση για 4 βδομάδες και όσφρηση έκανε κάνα 2μηνο για να έρθει στο 100%

7 Likes

Περαστικά σε όλους, να ξεπεραστεί όσο πιο γρήγορα γίνεται!!!

8 Likes

επεσα τυχαια πανω σε αυτο το βιντεο και πραγματικα μου εφτιαξε την μερα…

1 Like

με το πανω γελαω χρονια τωρα, ο συγκεκριμενος ειχε ξεκινησει απο το Ισραηλ και μετα το καλεσαν και σε αλλα “Got Talent” (Αμερικη, Αυστραλια, Γαλλια).

εγω παλι γελασα σημερα με αυτο :

1 Like

Τι έπος ήταν αυτό

Στο πάνθεον της κατηγορίας “καμμένα βιντεο που μπορείς να βρεις στο ίντερνετ”

1 Like

δεν ξερω εαν ειχες δει αυτο

παλιοτερο βεβαια…

1 Like

Τι κανετε εσεις που ειχατε/εχετε κοβηντακι?

@RiderToUtopia και @martian και @pao1979 αν δεν κανω λαθος?
Αλλα και κανα 2 ακομα? Ελπιζω να εχετε αναρρωσει ή να το περνατε πολυ ηπια πλεον.

7 Likes

Από Πέμπτη ένιωθα μια χαρά και από Σάββατο επισήμως αρνητικός. Χθες βγήκα μια πρώτη βόλτα και σήμερα ξαναπήγα δουλειά. Τέλος καλό, όλα καλά και αφού κάπως κατάφερε και δεν κόλλησε η κοπέλα μου, τότε all the better.

Ήταν το δεύτερο κοβιντάκι για εμένα. Το πρώτο (κάπου Μάρτιο) πέρασε ασυμπτωματικά, μου άφησε μόνο λίγη κόπωση αλλά σε πολύ διαχειρίσιμα επίπεδα και μέσα σε 4-5 μέρες είχα ξεμπερδέψει. Τώρα είχα και δέκατα και πονόλαιμο και λίγο μπούκωμα και παρέμεινα θετικός για παραπάνω από βδομάδα. Μακάρι να τελειώσει κάποια στιγμή αυτή η ιστορία, αρκετά κράτησε.

11 Likes

Θενκς για το ενδιαφέρον μαν!

Η γυναίκα μου είχε πυρετό (έως 39) περίπου 36 ώρες, μετά πονόλαιμο και κούραση 2 μερες, πλέον από χτες είναι τελείως καλά λογικά αύριο-μεθαυριο θα έχει και αρνητικό τεστ.

Ο μικρός έκανε πυρετό (έως 39.3) την πρώτη μέρα, δέκατα τη δεύτερη, λιγο βήχα την τρίτη και πλέον και αυτός δείχνει να είναι τελείως καλά. Τα επίπεδα ενέργειας του εχουν επιστρέψει στο κανονικό του, δηλαδή παλεύει όλη μέρα να μπουσουλησει, να πιανει αντικείμενα που δεν φτάνει, να κάνει φρησταηλ μπαμπαλισμα και να στριφογυρναει. Μας αγχωσε την πρώτη μέρα, αλλά το πέρασε παλικαρισια.

Εγώ το πέρασα αρκετά ελαφριά, δέκατα (έως 37.4) για περίπου 24 ώρες, την επόμενη μέρα κούραση και πονόλαιμος και σήμερα είμαι ήδη αρκετά καλύτερα. Ίσως αύριο-μεθαυριο να είμαι τελείως καλά .

13 Likes

Αρνητικός μετα απο 10 μερες περίπου, και εγώ προσπαθω όπως και τα παιδιά να επανέλθω στα φυσιολογικά.
Επέστρεψα δουλειά σήμερα, το ΣΚ πήγα κάποιες βόλτες, επιτέλους βγήκα από το σπίτι και ανέβηκε η ψυχολογία μου.
Έχω μια μικρή κόπωση, κάποιες μικρές μυϊκές ενοχλήσεις, όχι κάτι ιδιαίτερο… Όσον αφορά την γεύση, έχει επανέλθει σε σημαντικό βαθμό αλλά δεν είμαι ακόμα στο φουλ.
Η όσφρηση απο την άλλη, λίγα πράγματα ακόμα, θα πάρει παραπάνω καιρό απ’οτι φαίνεται.

Ένα πολύ ευχάριστο για εμένα είναι οτι είναι καλά οι γονείς μου, τον περάσαμε μαζί τον κόβιντ…και είχα και αυτό το άγχος, κυρίως για τον πατέρα μου που έχει ΧΑΠ.
Έχουν αδυναμία, ταλαιπωρήθηκαν ειδικά ο πατέρας μου, αλλά σε γενικές γραμμές είναι οκ και καλύτερα μέρα με τη μέρα.

12 Likes

Καλα νεα κι απο τα τρια μετωπα λοιπον!
Τουλαχιστον ολοι μας θα εχουμε ανοσια τωρα για κανα τριμηνο :sweat_smile:

5 Likes

Πάρα πολύ ήπια και αυτή τη φορά (2η), κατά βάση ήταν εκνευριστικός ο πονόλαιμος (αλλά όχι κάτι τραγικό) για 1-2 μέρες.

Γενικά και χωρίς να θέλω να φανώ προκλητικός, απ’ όλες τις αρρώστιες που με έχουν βρει τα τελευταία 3 χρόνια, οι 2 κόβιντ είναι στο τοπ-2 των πιο ήπιων. Αν μου λέγανε δηλαδή διάλεξε κόβιντ ή γαστρεντερίτιδα, πάω με το 1ο για πλάκα.

12 Likes

Καλα νεα κι απο το 4ο μετωπο, αντε, μπραβο.

Υποθετω οτι εισαι βαξινεητηντ ομως.
Ναι κι εγω θα διαλεγα κοβηντ μετα απο εμβολιο απο οτι αλλες αρρωστιες.

Οχι ομως χωρις το εμβολιο.

5 Likes

Εγώ παιδιά δεν αρρωσταίνω γενικά, μπορεί να φύγει και χρόνος χωρίς ίωση. Το ότι κόλλησα 2 φορές εντός 3 μηνών είναι κάτι σχεδόν πρωτόγνωρο για εμένα και με έβγαλε εντελώς από τα νερά μου. Τουλάχιστον πλέον δεν μένω με γονείς (άλλο που βλέπω κάθε μέρα τον πατέρα μου λόγω δουλειάς) και είμαι λίγο πιο χαλαρός. Κυρίως αυτούς σκέφτομαι, γιατί είναι και μιας ηλικίας πλέον, εννοείται εμβολιασμένοι όμως.

5 Likes

Όταν έρθει η ώρα να στείλεις παιδί σε παιδικό θα σου πω εγώ :sunglasses:

4 Likes

Μάλλον θα αργήσει αυτή η ώρα :stuck_out_tongue:

3 Likes

Same here, έχω πολλά χρόνια να κολλήσω εποχική γρίπη στην Ελλάδα.

Καμιά φορά τσιμπάω καμιά εξωτική ίωση στην Άπω Ανατολή (πήγαινα συχνά λόγω δουλειάς) και σας την φέρνω εδώ (με τον κοβιντ καμιά ανάμιξη ε) :stuck_out_tongue:

Πιστεύω πως ακόμα και αυτές οι μεταλλάξεις που κυκλοφορουν πλέον είναι ballsy ιώσεις ουσιαστικά, μην τις υποτιματε. Χωρίς το εμβόλιο πιστεύω και αυτές βαριά θα τις περνάγαμε οι περισσότεροι και επικίνδυνα βαριά οι ευπαθείς.

@ChrisP εμάς ξεκινάει το Σεπτέμβριο. Είμαι προετοιμασμένος για βιολογικό πόλεμο :rofl:

4 Likes

Καταρχάς υπάρχει ο long covid που δεν είναι καθόλου απλή περίπτωση. Εγώ θα προτιμούσα γαστρεντερίτιδες και γρίπες από covid, νομίζω.

5 Likes

Την έφαγα μαλλον στους Μανογουορ, βασιλικο κοβιντακι. Σάββατο ειχα ολη μερα 37,4 ως 38,5, αλλα την εβγαλα ορθιος γιατι ειχε ερθει η αδερφη μου σπιτι και η ανιψια μου δεν εβαζε κωλο κατω. Εννοειται οτι ηξεραν πως ειμαι αρρωστος, ισως κοβιντ και ηρθαν. Τρελα. Κυριακη πρωι θετικος με 38,7 θερμοκρασια, αλλα παλι ορθιος. Το επομενο πρωι επαψε ο πυρετος, αρχισε ο πονολαιμος και ο βηχας.

Χθες και σημερα τεστ με αχνο θετικο σημαδι, αυριο θα παω γραφειο πλεον. Δεν ενιωσα κοπωση, δεν εχασα ορεξη, απειρο νερο, βιταμινες καθε μερα, 4-5 ντεπον καθημερινα, καμποση ξεκουραση (δυσκολο για εμενα, καλα ηταν ομως) και προσπαθεια να μην κολλησω τη συζυγο. Απετυχα. Εκεινη ειχε κατι δεκατα, αλλα τη διελυσε σε σωματικους πονους και στα κοκκαλα. Πονολαιμο και βηχα. Ακομη τα εχουμε και οι δυο. Αυριο-μεθαυριο θα ειναι αρνητικη κι εκεινη.

Μολις εφαγα δυο μπαλες παγωτο για να συνελθω. Καλα να ειμαστε, φτηνα τη γλιτωσαμε.

8 Likes