Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

Όχι, τελικά έσωσα τους ανθρώπους, αλλά στην πραγματικότητα δεν είμαι τόσο μεγαλόψυχη και εξακολουθώ να σκέφτομαι αν έπραξα ορθά. Είμαι 99 τοις εκατό βέβαιη ότι οι ίδιοι που θα έσωζα, θα με τρώγανε χωρίς δισταγμό. Επίσης, τη δεύτερη φορά έφαγα αστακούς, γέρους, εξυπακούεται κλώνους και μετενσαρκώσεις.

2 Likes

Ναι, και εγώ τους καθάρισα τους υπερήλικες για χάρη του μωρού.

Βλέπω πολλα pattern στο παιχνίδι όχι μόνο ένα.

Ας πούμε το σκοτώνεις 5 με 20% να πεθάνουν ή 10 με 10% πιθανότητα (κάπως έτσι, δεν θυμάμαι καλά τα νούμερα) έχει να κάνει με risk averse/risk prone χαρακτήρες.

Η’ το άλλο με τα πρώτα/δεύτερα ξαδέρφια και τον κολλητό ή τους 5 άγνωστους με το πόσο αξιολογείς με παραπάνω συντελεστη σημαντικότητας τους κοντινούς σου ή όχι.

Ή το άλλο με το αν αφαιρεις 50 χρόνια από έναν ή από πέντε χρόνια σε 10 ανθρώπους είναι καθαρά θέμα κοινωνικης δικαιοσύνης. Όπως και το άλλο με τον πλούσιο.

1 Like

Τον JTN και χωρις την γατα στο διλημμα , γιατι γκρινιαζει που σπαμμαρουμε στο επισημο off topic που ειναι φτιαγμενο για ακριβως αυτον τον σκοπο, λες και περιμενει καμια κουβεντα ανωτερου επιπεδου :stuck_out_tongue:

1 Like

δεν περιμενω κουβεντα ανωτερου επιπεδου. Περιμενω νεο παιχνιδι να παιξω

2 Likes

Enjoy.

Μην ξεχασεις να σκοτωσεις 4 ατομα προκειμενου να μην καθυστερησει το delivery.

https://neal.fun/

^ απλα πηγαινε στην αρχικη σελιδα και βρες κανα καλο να παιξουμε κι εμεις

Σωστά, το γέροι δεν ακούγεται καλά, το έγραψα χάριν συντομίας. Το παιχνίδι, κατά τα άλλα, έχει μια ηθική βάση, δεν το υποστηρίζω να είμαι αναγκασμένη να σώσω κάποιον έναντι κάποιου άλλου και πιθανώς, στην πραγματικότητα, να επιδείκνυα τελείως διαφορετικά αντανακλαστικά.

1 Like

δεν δινω λεφτα στον Μπέζο

1 Like

https://neal.fun/

Κανε το Life Stats για ενα βημα πιο κοντα στην καταθλιψη

2 Likes

@Silent_Winter Υπερήλικες τους έγραψα έτσι για ποικιλία, όχι λόγω political correctness ούτε για να σε διορθώσω :slight_smile:

Δεν νομίζω πως είναι βρισιά το γέρος, ξέρω γω. Σε πολλές περιπτώσεις εινακ, αλλά ανάλογα και το κοντεξτ πάντα. Σίγουρα καλυτερο το γέροντας, δίνει και μια φιλοσοφική χροιά στα χρόνια που πέρασαν.

Στο χωριό της γυναίκας μου πολλοί λένε “γεράκο” σαν ραντομ τρόπο να απευθύνεις το λόγο σε κάποιον. Πχ “γεράκο τι νέα?” Έχει γέλιο που καμιά φορά απευθύνονται και σε μικρά παιδιά έτσι.

1 Like

Το ξέρω ότι δεν είχες τέτοια πρόθεση, απλώς εγώ αισθάνθηκα άσχημα.

1 Like

Δεν εμπιστεύομαι οποίον θα έτρωγε την γάτα :stuck_out_tongue:

2 Likes

Πολυ ωραία τα Life Stats, The Deep Sea και The Size of Space.

2 Likes

εφτασα 2052

1 Like

Νταν…φταίω εγώ που με το size of space θυμήθηκα το

3 Likes

:smile: :smile:

4 Likes

Ο LaBrie ειναι;

@kbil
@QuintomScenario

2 Likes

Καλημέρα.

Πηρα αυτο εδω το ποδηλατο

Στον δρομο παει πολυ ομορφα αλλα εχω θεμα με την σελα το οποιο οταν το δοκιμασα δεν το κατάλαβα. Ειναι…κατηφορική κ με δυσκολεύει. Δεν βλεπω να πηγαίνει πανω κατω με την βίδα κ η αλήθεια ειναι εχω ξενερώσει ρε γμτ. Καινούργια σελα; καινούριο λαιμο σελας; να το πεταξω;

Πρώτον. Ποιος μαλακας ασχολείται με τρόλεϋ;
Δεύτερον. Έφαγα ένα μωρό, 5 αστακούς, ρομπότ, ανατίναξα ένα τρόλεϋ, σκότωσα τον καλύτερό μου φίλο, θυσίασα τον εαυτό μου, πήρα τα 500Κ.
Τρίτον. 71. Πιο κοντά στην ηλικία μου παρά στα κιλά μου…

4 Likes

Kill count 80 και δεν πηγα καν manowar σαν αλλους με 65 ξερωγω!

Πρωτον, στα τεστ απανταμε αυθορμητα. Δεν σκεφτομαστε πολυ τις απαντησεις.

Δευτερον, do nothing. Αφου αυτοι οι 5 εμπλεξαν, ας ξεμπλεξουν μονοι τους ή να υποστουν τις συνεπειες. Γιατι να επεμβει κανείς σε κατι προδιαγεγραμμενο; Live and let live. Στην περιπτωση μας live and let die!

Καλημερες!

4 Likes

Μανμου πήγαινε σε ένα ποδηλαταδικο θα σου πρότεινα. Αν δεν το δει κάποιος από κοντά νομίζω είναι δύσκολο να απαντήσει. Worst case αλλάζεις σέλα και είσαι τσιφτης. Με γεια!