Μπορεί να μην κολλάει εδώ αλλά πέθανα από τα γέλια
Θενξ ρε αυτο θα κανω! Πιο πολυ το εγραψα για ψυχοθεραπεία
Πάνε Λαμπράκη στον Κωστα
Εμενα πριν 1 χρόνο δίπλα. τωρα ευοσμο οποτε…
Πάνε μ.αλεξανδρου απέναντι απο τους πυλώνες της δεη
ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΑΝ ΣΚΟΤΩΣΑΤΕ ΤΟΝ ΟΧΤΡΟ ΣΑΣ
Body seems unclear, is it a complete sentence?
Από τον Angus, τον Malcolm και τον Bon σηκώνεται η τρίχα.
Δε νομίζω να υπάρχει καλύτερο intro για συναυλία από το the good the bad and the ugly
Μόνο επειδή ξέρεις τι ακολουθεί, αλλιώς έχουν πολλά καλύτερα τραγούδια
Ολα καλα ληξις συναγερμού κ θενξ. Πηγα απο εκει που το πηρα κ τελικα εχει ρύθμιση για πανω κατω. Αμπαλος
Αντε καλες βολτες να χουμε.
Περιμένω εγώ πότε θα παραλάβω από την Canyon γαμώ τις διαθεσιμότητές τους.
Μου ηρθε η βεβαίωση οφειλών για τις δύο επιστρεπτέες προκαταβολες που πήρα στον covid, αυτές που μου έκαναν την τιμή να μου δώσουν αφού κατά τ’αλλα ήμουν “επιστήμονας” και πήρα απο τα τρία το μακρύτερο.
Θα πάρεις τα αρχίδια μου Κουλη και λοιποί, ούτε μισό ευρώ πίσω.
Δεν πήρες λεφτά;
Ο Τσιτσιπάς διαβάζει το θρεντ που λέγαμε για αβοκάντο;
Τι είναι το γουακαμόλε οέο;
Το guacamole είναι σάλτσαε με βάση το αβοκάντο (και γαμει)
Γέλασα με το πρώτο σχόλιο
Indeed. This is called “cooking”
Και συγκεκριμενα κατα 90% αποτελειται απο αβοκαντο, απλα τους βαζεις μπαχαρικα/herbs, λιγο lime juice και λιγο κρεμμυδακι/ντοματουλα και ειναι ετοιμο
Τι υπερμαλακας ειναι πια αυτος ο τυπος… πραγματικα ντροπιαζει την Ελλαδα σε ενα αθλημα που σχεδον ολοι οι εκπροσωποι αλλων χωρων ειναι κυριοι. Εκτος απο τον Κυργιο. Pun intended.
Έφτιαξα μια πρόχειρη εκδοχή του τελευταία (το αβοκάντο ήταν φουλ ώριμο και έλιωνε στο πιρούνι οπότε δεν χρησιμοποιησα καν μπλεντερ) σε σπιτικά fajitas (με έτοιμο μιξ μπαχαρικών για το κοτόπουλο).
Άνετα στο τοπ τεν πολύ νόστιμων φαγητών που μπορείς να φτιάξεις σε λιγότερο από μισή ώρα.