Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

Μπορεί να μην κολλάει εδώ αλλά πέθανα από τα γέλια

3 Likes

Θενξ ρε αυτο θα κανω! Πιο πολυ το εγραψα για ψυχοθεραπεία :stuck_out_tongue:

1 Like

Πάνε Λαμπράκη στον Κωστα

Εμενα πριν 1 χρόνο δίπλα. τωρα ευοσμο οποτε…

Πάνε μ.αλεξανδρου απέναντι απο τους πυλώνες της δεη

image_2022-07-08_113543713

1 Like

Μόλις συνειδητοποίησα πως του δώσανε πολλών ημερών εισιτήριο :sob: :sob: :sob: :sob:

1 Like

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΑΝ ΣΚΟΤΩΣΑΤΕ ΤΟΝ ΟΧΤΡΟ ΣΑΣ

Body seems unclear, is it a complete sentence?

Από τον Angus, τον Malcolm και τον Bon σηκώνεται η τρίχα.

1 Like

Δε νομίζω να υπάρχει καλύτερο intro για συναυλία από το the good the bad and the ugly

4 Likes

Μόνο επειδή ξέρεις τι ακολουθεί, αλλιώς έχουν πολλά καλύτερα τραγούδια :stuck_out_tongue_closed_eyes:

Ολα καλα ληξις συναγερμού κ θενξ. Πηγα απο εκει που το πηρα κ τελικα εχει ρύθμιση για πανω κατω. Αμπαλος :stuck_out_tongue:

Αντε καλες βολτες να χουμε.

1 Like

Καλές βόλτες μαν, και εγώ σήμερα πήγα την πρώτη μου μετά από 3 βδομάδες αδράνειας

2 Likes

Περιμένω εγώ πότε θα παραλάβω από την Canyon γαμώ τις διαθεσιμότητές τους.

Μου ηρθε η βεβαίωση οφειλών για τις δύο επιστρεπτέες προκαταβολες που πήρα στον covid, αυτές που μου έκαναν την τιμή να μου δώσουν αφού κατά τ’αλλα ήμουν “επιστήμονας” και πήρα απο τα τρία το μακρύτερο.

Θα πάρεις τα αρχίδια μου Κουλη και λοιποί, ούτε μισό ευρώ πίσω.

2 Likes

Δεν πήρες λεφτά;

Ο Τσιτσιπάς διαβάζει το θρεντ που λέγαμε για αβοκάντο; :stuck_out_tongue_closed_eyes:

Τι είναι το γουακαμόλε οέο; :thinking:

2 Likes

Το guacamole είναι σάλτσαε με βάση το αβοκάντο (και γαμει)

Γέλασα με το πρώτο σχόλιο

Indeed. This is called “cooking” :rofl:

2 Likes

Και συγκεκριμενα κατα 90% αποτελειται απο αβοκαντο, απλα τους βαζεις μπαχαρικα/herbs, λιγο lime juice και λιγο κρεμμυδακι/ντοματουλα και ειναι ετοιμο

Τι υπερμαλακας ειναι πια αυτος ο τυπος… πραγματικα ντροπιαζει την Ελλαδα σε ενα αθλημα που σχεδον ολοι οι εκπροσωποι αλλων χωρων ειναι κυριοι. Εκτος απο τον Κυργιο. Pun intended.

2 Likes

Έφτιαξα μια πρόχειρη εκδοχή του τελευταία (το αβοκάντο ήταν φουλ ώριμο και έλιωνε στο πιρούνι οπότε δεν χρησιμοποιησα καν μπλεντερ) σε σπιτικά fajitas (με έτοιμο μιξ μπαχαρικών για το κοτόπουλο).

Άνετα στο τοπ τεν πολύ νόστιμων φαγητών που μπορείς να φτιάξεις σε λιγότερο από μισή ώρα.

1 Like