Ανάλογα τα κέφια, για όργια ναι, με τέτοια σημαία, πας σίγουρα Σικελια
Στα διαλα ποδηλατο πόλης κ αρχιδια καθε μηνα σαμπρελα θελω γαμω τους δρομους σας δεν επαιρνα ενα bmx να κανω την δουλεια μου;
Καλο μήνα
Ρε, εβαλα στο παλιο μου κουρσακι 35αρια λαστιχα για gravel (σκοπευω να πατησω κανα δασικο) και στους δρομους της πολης πραγματικα ενοιωθα οτι καβαλαω πολυθρονα, καμια σχεση το 35αρι με 45psi με το 28αρι με τα 80-90, περνας πανω απο λακουβες και σχαρες για πλακα, δεν το ξαναπαιρνω το δρομισιο για πολη, τοσο ενθουσιαστικα.
Αυτά της πόλης μάλλον είναι μόνο για ποδηλατόδρομους της Βιέννης…
Μαλλον ειμαι πολυ τυχερος, αλλα δεν εχω παθει ποτε ΦΟΥΙΤ στο ποδηλατο (ενα τιμιο γερικο trekking εχω του 400ευρου και αναθεμα κι αν καταλαβαινω τα μισα απο το τελευταιο ποστ του @morgoth) Οκ, δεν κανω τα τρελα χλμ αλλα εχω κανει ενα τιμιο καταγεγραμμενων 4548 χλμ (την προθερμανση του morgoth δλδ) τα τελευταια 2 χρονια, απο τοτε δηλαδη που ξαναρχισα το πεταλι. Καλου κακου εχω παντα πανω μου βεβαια σαμπρελα τρομπα και τα συναφη.
Φαντάζομαι το 25αρι που έχω με 90-100 θα είναι ακόμα σκληρότερο.
Να μην πω για την προηγουμενη εβδομαδα που ειχα 4 λαστιχα σε μια μερα ε?
Το αστειο ειναι οτι ανεβηκα Παρνηθα και εκει στον Πυργο του ΟΤΕ συνειδητοποιω οτι εχω και τα 2 σκασμενα, μονο μια ανταλλακτικη σαμπρελα και κατι μπαλωματα (δεν δουλευουν). Τρομερη διασκεδαση γενικα, εφαγα κανα 5ωρο μεχρι να φτασω σπιτι, ολοκληρη Οδυσσεια, ιστορια για αλλη ωρα.
Αυτα παθαινεις οταν παιρνεις race day ελαστικο γιατι εισαι πολυ pro και μην χασουμε και 5 watt και μετα το βγαζεις στους δρομους της Αθηνας.
Ηρωας, δεν ξερω πως την παλευεις
Αν δεν έχεις άλλο την παλεύεις αναγκαστικά. Επίσης νομίζω το ποδήλατο δεν παίρνει 28, σίγουρα δεν παίρνει 35.
Παναντόλ + Καφές=το ναρκωτικό μου. Άλλοι θέλουν βιταμίνες, άλλοι ντρόγκια, άλλοι ίσως comfort food και άλλοι ένα ζεστό μπάνιο. Εγώ όταν δεν νιώθω καλά (π.χ. σήμερα είχα ζόρικο πονοκέφαλο και μου βγήκε και κούραση), παίρνω ένα παναντολάκι, ετοιμάζω και έναν καφέ και μετά από μισή ώρα νιώθω έτοιμος να κατακτήσω τον κόσμο. Ότι καλύτερο.
Πάμε να ακούσουμε και ένα κομματάκι που μου ήρθε συνειρμικά:
Panadol, Mesulid και Depon
Στην υγειά των παρανόμων και των κακοποιών
Εδω στα δυτικα της σαλονικας προφανως για ιματζ ευρωπαϊκή πολη κετσι εχουν αφησει τις ραγες των τρενων μεσα στην μεση του δρομου ενω δεν χρησιμοποιούνται.
Ε πηγαίνοντας να φτιαξω το λαστιχο αφου το φούσκωσα λιγο επεσα στο χωρισμα που δημιουργούν οι ραγες αφου κόλλησε η μπροστινη ρόδα εκει κ σωριαστηκα στο εδαφος. Εκτος απο την περηφανια μου κ το οτι εσπασε ο καθρεφτης δεν πληγωθηκα πουθενα.
Οποτε @morgoth πιστευω ηρθε η ωρα για μεγαλύτερα λαστιχα αν κ ο ποδηλατας μ ειπε “θα πηγαινεις πιο αργα”.
Εκκαθαριστικός ΔΕΗ 88€, επιδότηση απ’ το κράτος 620€, πάλι καλά που είμαι μικρός και έχω πολλά χρόνια ακόμη να με φορολογούν για να τα πάρουμε πίσω
Το είδα και στην Καλαμάτα που βρέθηκα πρόσφατα. Απορώ πώς έχουν γλιτώσει από τους διάφορους …συλλέκτες μετάλλου
Τα χειροτερα ειναι αυτα, γνωστο μου (70 χρονων τριαθλητης) κολλησε ο μπροστινος σε σχαρα και εφυγε με την μουρη. Σπασμενο ζυγωματικο, εγχειρηση, λαμες και ολα τα σχετικα…
Για το αν θα πηγαινεις “πιο αργα” αυτη ειναι μια μεγαλη και πολυ βαρετη (για τους υπολοιπους) κουβεντα, αλλα σε γενικες γραμμες οι παλιες αντιληψεις που ελεγαν οτι οσο πιο λεπτο λαστιχο με οσο πιο μεγαλη πιεση = πιο “γρηγορο” εχουν καταρριφθει. Οι ερευνες δειχνουν οτι ενα 23 αρι ελαστικο με ιδια χαραξη και υλικο με ενα 28αρι πχ δεν εχουν ουσιαστικη διαφορα στην αντισταση κυλισης (rolling resistance) οπως πιστευαν οι παλιοι, γι’αυτο πχ βλεπεις οτι και στους επαγγελματιες πλεον ολοι ειναι με 25-28αρια λαστιχα. Πρακτικα το μονο προβλημα του να πας σε κατι πιο χοντρο (32+) ειναι το βαρος που οκ, στον τροχο παιζει καποιο ρολο αλλα αν το θες για αστικη μετακινηση τιποτα συγκλονιστικο και η ανεση που θα σου δωσει το αντισταθμιζει ευκολα.
Ω ρε πουστημου μακριά απο εμάς φτου φτου. Εγω εχω πονο χερι γονατο αλλα το χειρότερο ειναι οτι μ εμεινε ο φοβος κ οδηγουσα λιγο…περιεργα σημερα.
Μη πρηζουμε το φορουμ αλλο θα προσπαθήσω ν αλλαξω οσο πιο γρηγορα λάστιχα. Μπορει να σου στειλω κ κανα πμ για γνωμη οταν ερθει η ωρα.
Επισης
Μάλλον έχει σχέση με το φίλο που πουλάει εισιτήρια εδώ
Helloween Pumkins United original and uncut + My Dying Bride & Domination | eBay
Καλησπέρα τι κάνετε πώς είστε ολα καλα;
Να εγω τα γνωστά προχθες την αλλαξα την σαμπρελα σημερα
@morgoth δεν παει αλλο παω για λαστιχα τα φωτα σου.