Αυριο στις 8:00 εχω μικροσκοπιο…
Βαρεμαρα…:sleep:
Αυριο στις 8:00 εχω μικροσκοπιο…
Βαρεμαρα…:sleep:
Mετα τον Eddie Guerrero εφυγε και ο Chris Benoit
Φτωχότερος είναι από την Δευτέρα (25/06) ο κόσμος του wrestling χάνοντας ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια του. Ο Chris Benoit βρέθηκε νεκρός μαζί με την γυναίκα και το γιο του μέσα στο σπίτι τους. Το νέο ανακοινώθηκε την Δευτέρα στο Monday Night Raw, το οποίο εξελίχθηκε σε αφιέρωμα για τον πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή.
Υποψίες πως κάτι δεν πήγαινε καλά υπήρχαν από το βράδυ της Κυριακής, όταν και ο Καναδός παλαιστής δεν εμφανίστηκε στο Vengeance όπου θα αγωνιζόταν κόντρα στον CM Punk για το ECW World Championship. Ο Chris Benoit, ο καλύτερος τεχνικός παλαιστής όλων των εποχών δεν βρίσκεται πια κοντά μας.
Πηγη contra.gr
Καλα ο Γκερερο ηταν λατρεια οταν εβλεπα smackdown αλλα και τον Chris Benoit τον θυμαμαι φατσικα. RIP.
Πως τον ελεγαν εκεινον που εκανε το γνωστο “you can’t see me” με το χερι του, θυμαται κανεις;:-s
χμ… το έχω ποστάρει στα αθλητικά… Δε με διαβάζετε ε?
σπόιλερ:
Τζον Σινα
Εγω τα αθλητικα τα κανω παντα “mark as read” παντως…
Thanks tolkki! O Τζον Σινα θεος λοιπον, ο αγαπημενος μου.
yo yo yo
World LIFe!!!
Γιατί άραγε πεθαίνουν όλοι αυτοί;
Το θέατρο σκοτώνει:p
Οι μετάλλικα το καναβούρι και ο φραπές.
Έντιτ: Α, και η λαϊκή.
το καναβουρι το πινεις η το δινεις στο καναρινι???
βασικα μαλλον βλεπει τους μεταλλικα να εχουν γυρισει απο λαικη και να τρωνε το καναβουρι που αγορασαν, ενω εκεινος πινει το φραπε του.
χμ.:-s :-s :-s :-s
Θα είμαι καλό παιδί στο εξής
Καιγεται η Παρνηθα ρε.
Τους δολοφόνους μπορώ να τους καταλάβω. Οι εμπρηστές τί ευχαρίστηση παίρνουν;
Τις πολυκατοικίες που χτίζονται μετά
Οικόπεδα παίρνουν. Όχι ευχαρίστηση.
Πικρή αλήθεια.
αυτό που μπορείς να καταλάβεις τους δολοφόνους είναι λίγο κάπως ε:p
ναι…πάει η Πάρνηθα…ή μάλλον πάει ΚΑΙ η Πάρνηθα
Mας έχει φάει ο καπνός!γέμισε και το αυτοκίνητο με στάχτη!έλεος!
παραλιγο να φαω τρελη π*****… χαλασε η οθονη του pc ενω εκανα εργασια που παραδιδω αυριο μεσημερι.
νταξ. βρηκα μια δανεικη τελικα. παλι καλα…
Χμ, και καλα απο εναν πυλωνα της ΔΕΗ ξεκινησε η φωτια.
Τι ευχαριστηση ρε, εδω ο αλλος ειπε οτι εβαζε φωτιες γιατι γουσταρε να βλεπει τα ελικοπτερα να ριχουν νερο.