Αφηστε μαγκες…περσυ αυγουστο μηνα καηκε το πατρικο της μανας μου και γυρω στα 1500 στρεμματα ελιες…γαμησε τα, τεραστια ζημια, και αποζημιωση πενιχρη…μιλαμε για την τελεια αποδιωργανωση…το απολυτο αλαλουμ…σκατα στη μουρη τους, ουτε ενα αεροπλανο δε λενε να αγορασουν, δεν παει να καει ολος ο τοπος…κουβαλουσαμε νερο με τους κουβαδες στο πορτμπαγκαζ της mercedes μπας και σωσουμε το σπιτι του μπαρμπα μου…
Ενω δουλευα το απογευμα εβλεπα τους καπνους απο το παραθυρο, νετα το βραδυ στην καφετερια αρχισαν να πεφτουν σταχτες παντου και να βρωμαει η ατμοσφαιρα.Ελεος ρε πουστη με τις κωλοφωτιες.
Πριν ειχα κανει ενα ποστ αλλα μου το εκανε εντιτ ο montecristo… Ρωτηστε τον τι ελεγα, θα συμφωνησετε μαζι μου…
Το τόπικ των Μετάλλικα είναι ότι πιο μεγαλειώδες. Είναι το Μπρέηκθρου. Είναι το δάκρυ που σβήνει το τσιγάρο και ο ήλιος που καλύπτεται από το σκαλπ σου.
Μωρέ εγώ συμφωνώ, δεν τον ρωτάω καν
Στείλε το σε πμ! Στείλε το σε πμ!
ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ…Plant+Europe…αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ:band: :band: :band: :band: :band: :band:
λεπον. μποηζ εντ γκερλζ, σετλιστιον metallikats εποσταρίθην εχθες που αξίζει την ματιά εις χρουσαφι. τραβατε ριχτε ματια, και μετα χεστειτε απ τη χαρα σας.
Το ειδαμε…
“Χεστηκαμε” νομιζω ειναι πολυ μικρη λεξη για να το περιγραψει…8)
Προτείνετε 2-3 καλούς δίσκους από Rush να αγοράσω. Έχω τα 2112 και Hemisphere… Και γρήγορα…
Moving Pictures και A Farewell To Kings
κλασσικοι Rush δισκοι.
όντως… απίστευτο τόπικ.
Βέβαια ο μόνος τρόπος για να καταλήξει το best topic of the human history, θα είναι όσοι χέστηκαν από τη χαρά τους με το σετλιστ, να μας πουν αν ίδρωσαν κιόλας.
Το μεσημέρι είδα “κωνσταντίνου και Ελένης”. Είχε το επεισόδιο με τους zeppelin!!! Τους θεους!!!
Εψαξα το επεισόδιο στο youtube αλλα δεν το είχε. Βρήκα όμως άλλο γαμάτο!
Ψιχαλίζει! 8O
Ελπίζω να χαλάσει τα σχέδια των εμπρηστών :evil: αλλά στη Μαλακάσα δεν πρέπει να χαίρονται και πολύ… :-s
Πολλη ησυχια επικρατει στο φορουμ…
Τι διαλο, ολοι Πλαντ εχουνε παει?
Πράγματι, ιδιαίτερα στο off topic το spamming περνάει ημέρα κρίσης!
Και το χειροτερο ειναι οτι περναει κριση και στο τοπικ των Μεταλλικα… :lol:
Ναι, η αλήθεια είναι πώς αυτό με έχει προβληματίσει δεόντως! :roll: