Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

Την ημερα των μεταλλικα θα κατεβασουνε τη σελιδα… Κανεις δεν θα ειναι μεσα…:stuck_out_tongue:

Θα ειμαστε εγω κι ο Thorgal.:stuck_out_tongue: :frowning:

Σωστο κι αυτο!!:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Και θα περιμενουμε να γυρισουν να μας πουν ποσο αθλια και ανοργανωτα ηταν και ποσο σοφη επιλογη καναμε τελικα που δεν πηγαμε!!!:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

.

. 

.

.

.

Έχει άποψη!

To καινούριο μέλος (Seth) θα το λατρέψει μου φαίνεται ο nihilist!

Μετα οταν προσεξα το ποστ μου περιμενα καποια αναλογη απαντηση απο καποιον, ροσοι καμμενοι users υπαρχουν εδω μεσα!:lol:

εεεεεεεεεεεεεεε
και εγω θα ειμαι!

Μπάλα μπάλα μπάλα μπάλα μπάλα μπάλα μπάλα μπάλα.

Κρύο κρύο κρύο κρύο κρύο κρύο κρύο κρύο κρύο κρύο.

Ψιχάλες ψιχάλες ψιχάλες ψιχάλες ψιχάλες ψιχάλες ψιχάλες.

Μιαμ.

ΒΡΕΧΕΙ !!! #-o #-o

κι εγώ δώθε θα είμαι την ημέρα των metallica:)

Που ζειτε ρε και βρεχει; Εδω εχει παντα ηλιο.:frowning:

Χαιρομαι που υπαρχουν πολλοι που δεν θα πανε Metallica. Νιωθω οπως οταν ειχα χασει την πενταημερη.:stuck_out_tongue:

…κι όμως είμαι ακόμα εδώ…κι αυτό το καλοκαίρι…λιωμένο παγωτό…κολλάει στο χέριιι…

:band: :rockon: :rockon:

Πώς επιδρά θεραπευτικά η αγάπη;
Όταν θυμώνουμε ή γελάμε, το σώμα μας μετατρέπει την ένταση σε αδρεναλίνη και κορτιζόνη και την αισιοδοξία μας σε ενδορφίνες, οι οποίες ενισχύουν το ανοσοποιητικό μας σύστημα. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που τα θετικά συναισθήματα, δηλαδή η ίδια η αγάπη, δρουν ως ισχυρό αντιβιοτικό στον οργανισμό μας.

Ας αγαπηθούμε λοιπόν! Κάνει καλό! :smiley: :hippy:

Γαμω τον μ@λ@κ@ που με κολλησε!!!:lightsabre: :lightsabre: :lightsabre: :x :x :x

ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ

Προσπάθησε να σου έρθει ύπνος.

Μαντεύω ότι δε θες και εγώ να το πω αυτό:p

Guest
Registering

ΓΙΑ ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΔΩ ΨΑΡΑΚΑ, ΓΙΑ ΠΕΡΝΑ.