Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

:lol3:

…και μένα με κολλήσατε ρε!!! 8O :x :x :x

Τι λες ρε; Να δεις χαρούλες που θα κάνει αμα το πεις!

Τι είπε τωρα η γιατρός!!!

Ζητω ταπεινα συγγνωμη απο αυτους που κολλησα, αλλα καλοι μαλακες ησαστε κι εσεις…:stuck_out_tongue:

Μαμώ το φελέκι μου, έχω τρομερό πονόδοντο, τα Postan δεν πιάνουν και δεν θα μπορέσω να απολαύσω στο έπακρο τους Θεούς μου. Ποιός με καταράστηκε ??? :frowning: :blow: :evil:

Τύπος στο Fanzone των Kreator:

Hobbies Listen Kreator, drinking beer and making shit…and BURN CHURCHES!!!
Favourite Food Pussy, human flesh and shit of street dogs…
Comment: KREATOR, TAKE MY SOOOOOUL…LONG LIVE SATAAAAAAAAAN!!! AAAAAARRRRGHHHHHHHH EXTREMEEEEE AGRESTEEEEEEEEEE!!! HAHAHAHAHAHAHA

Μνμ στο Guestbook των kreator από Έλληνα:

I WASN’T IN THE GIG WITH CELTIC FROST 2 DAYS AGO DUE TO THE FACT THAT I 'VE SEEN KREATOR 4 TIMES LIVE!!! I WASNT TO MENTION A PROBLEM HERE IN ATHENS, WE CANNOT FIND IN ANY RECORD STORE HERE THE 2 FIRST KREATOR CD’s WHAT THE FUCK IS GOING WITH NOISE RECORDS I WANNA GET THE ENDLESS PAIN, PLEASURE TO KILL AND TERRIBLE CERTAINTY IN THE REMASTERED EDITION 'CAUSE MY VINYLS ARE EATEN UP BY THE NEDDLE! DO SOMETHING GAMO TI PANAGIA MOY!!! (THAT WAS SWEARING THE DIVINE IN GREEK)

Μακραν το καλυτερο καλοκαιρι στην ιστορια.Καθε βραδυ κωλοτρυπιδι απο τα υποβρυχια κλασμενοι ολοι μεχρι τελικης πτωσης.Γυναικες πολλες.Παρα πολλες.Και εις ανωτερα :smiley: :smiley: :smiley:

Κατσε να δείς τι καλόκαίρι έχεις να περάσεις σκασμένο!χαχαχαχαχαχαχααχαχχαχααχχα
Ηταν η ζωή σου απόλαυση και την έκανα μια κόλαση… και το καλύτερο είναι ότι δεν είμαι μόνη… 'έχω και συνεργούς!!:stuck_out_tongue:

Βαριέμαι… νυστάζω και έχω να γράψω τα μαλλιά της κεφαλής μου…:x

Χαχα!θεική ατάκα!!!:lol:
Βαριέμαι που πρέπει να διαβάσω ιλιάδα…

Είπα να το ποστάρω εδώ αυτό, μιας και στο αντίστοιχο τόπικ, μιλάμε πιο μουσικά. Εδω θα πω τις εντυπώσεις μου και γενικά πως τα πέρασα.

Ντάξ, δεν έχει και νόημα να αναλύω το γεγονός ότι οι Metallica είναι απίστευτοι στα live! Παίξανε πάνω από 2.25 ώρες και μπράβο τους. Μοναδικό παράπονο από εμένα είναι ότι ο κόσμος ( σε γενικές γραμμές και από όσο μπορώ να κρίνω ) ήταν λες και έπαιζε “αγαλματάκια ακούνητα”, αν εξαιρέσεις τις πρώτες θέσεις. Σκέφτηκα να σερβίρω τσάι κιόλας σε μερικούς. Anyway, μικρή σημασία έχει αυτό, εγώ πέρασα μαμάτα!
Άσχετο: Δεν είναι πολύ άκυροι οι τύποι που φωνάζουν “Cliff Burton ρεεεεεεεεεεε!!”???

Όσον αφορά στα υπόλοιπα γκρουπς:
τους δικούς μας δεν τους πρόλαβα
Μy dying Bride: Αν και βγήκαν με τον ήλιο από πάνω τους, κάναν ακόμα και εμένα ( γενικά δεν πολύ μπορώ το στύλ τους ) να τους απολαύσω μια χαρά, ξαπλωμένος στο γρασίδι και με 2-3 μπύρες. Ότι πρέπει. Κρίμα που δεν παίξανε το Your River.

Μastodon: αυτούς δεν τους παλέυω με τίποτα βασικά, αλλά πρέπει να αρέσαν αρκετά στους οπαδούς τους. Με είχε πιάσει απίστευτη δυσφορία πάντως. Ήπια και άλλες μπύρες. Κάτι έγινε. Το μοναδικό κομμάτι που περίμενα να ακούσω ( blood and thunder ) το παίξαν όταν πήγα τουαλέτα από τις μπύρες.

Πάντως το terra vibe μετά δυσκολίας σηκώνει πάνω από 20000 άτομα, και χθες πρέπει να ήταν γύρω στα 25000 ( άκουσα και κάτι υπερβολές της τάξης των 35000 ). Στο τέλος της συναυλίας τα νερά τελειώσαν πολύ γρήγορα, και πέφταν τα καντήλια σύννεφο από παντού. Επίσης γενικά ο ήχος είχε αρκετά προβληματα.

Στα συν της διοργάνωσης πάντως ήταν ότι βελτιώθηκε αισθητά η διαδικασία πάρκινγκ μιας και είχαν φτιάξει δίαφορους χώρους μέσα στο χωριό της Μαλακάσας κλπ. Ντάξ, μετά έγινε χαμός όταν τελέιωσε η συναυλία. Δεν κινούταν τπτ. Αλλά εκεί επωφεληθήκαμε της κατάστασης και λέμε “και δεν πάμε να φάμε?”! Ε, πάμε στην πρώτη ταβέρνα που βρήκαμε μπροστά μας:
Σουβλάκια χοιρινά
Σουβλάκια κοτόπουλο
Πατάτες
Χωριάτικες
Τυροκαυτερές
Τυροκροκέτες
Μπύρες

Όταν σκάσανε τα φαγητά στο τραπέζι συγκινήθηκα περισσότερο από το Nothing Else Matters μιλάμε! ΜΠράβο μπράβο! Βέβαια όταν προσφέραμε κοψίδι σε περιφερόμενο σκύλο το μύρισε και δεν έφαγε… “Μυρίζει μανούλα” σκέφτηκα, αλλά δεν πειράζει, με την πείνα που είχα εκείνη την στιγμη, ακόμα και τον σκύλο έτρωγα… Όταν ολοκληρώσαμε την μασαμπούκα είχε κόψει το φρακάρισμα των αυτοκινήτων και γυρίσαμε μια χαρά. Αυτά είναι! Και του χρόνου.

Γεια σας!!! :smiley:

ΓΕΙΑ ΣΟΥ!!:slight_smile:

Γεια σου, γεια σου, γεια σου, ποιος σου εκλεψε ας ηξερα την χαρα σου.

Θεος,Θεος!

Οσον αφορα για το τσαι ηταν αληθεια!! 1 χρονο μας επρηζε ο Freedom metallica k metallica ουτε 1 φορα δεν τον ειδα στο pit!:frowning:

:metal: :metal: :metal: Πες τα ρε μούρη!

:lol: :lol: κορυφαιος! και ειδα κατι ατομα σε κατι ταβερνες οπως φευγαμε…

Αν σας τηλεφωνήσουν στο κινητό σας από
κάποιον που θα σας πει ότι είναι
τεχνικός εταιρείας, και κάνουν έλεγχο
στο τηλέφωνό σας και θα πρέπει να
πατήσετε #90 ή 09# ή οποιοδήποτε άλλο
νούμερο, ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ
ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΡΙΘΜΟ. Πρόκειται για
κάποια εταιρεία-απάτη που
χρησιμοποιεί κάποια συσκευή, η οποία
μόλις πατήσετε τα παραπάνω νούμερα,
μπορεί να μπει στην κάρτα SIM και να
παίρνουν τηλέφωνα με δική σας χρέωση.