Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

για μενα οι cradle of filth και οι rhapsody (of fire:p ) ειναι οι δυο πιο αθλιες μπαντες εβερ. απο φιλθ μου αρεσουν μονο 1-2 κομματια, και ο δισκος που ΟΛΟΙ οι οπαδοι των filth κραζουν:lol: :lol: :lol: :lol: μιλαω για το επος damnation and a day, το οποιο σκατα το ανεβαζουν, σκατα το κατεβαζουν…

το καλυτερο κομματι που χουν ειναι χαλαρα η διασκυεη στο hallowed be thy name. πλακα πλακα, το χουν κανει γαματο.

Είναι το καλύτερο τους κομμάτι γιατί το γράψαν άλλοι. :stuck_out_tongue:

Angmar ξεχασες τους (Dragon) Force. :lol: :lol: :lol:

Οι φιλθ ενα ματσο γελοιων ειναι… Μονο τον Andrian συμπαθω… Για τον Ντανι, κανενα σχολιο, οι φωτος τα λενε ολα απο μονες τους…

καφροι

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η η γαλλική αστυνομία, για να εντοπίσει το δραπέτης -καταδικασμένος για φόνο- Πασκάλ Παγιέ, 43 ετών, που τη νύχτα του Σσββ΄στου απέδρασε από τις φυλακές της Γκρας (νοτιοανατολική Γαλλία) βοηθούμενος από ένα ελικόπτερο και τέσσερις μασκοφόρους, μέσα σε ένα πεντάλεπτο…

Αυτή είναι η δεύτερη φορά, που ο Παγιέ χρησιμοποιεί ελικόπτερο για να αποδράσει. Την πρώτη φορά, απέδρασε από την φυλακή στο Λουΐν, το 2001. Μετά από δύο χρόνια, επέστρεψε και κατάφερε να απελευθερώσει συγκρατούμενους του.

Το ελικόπτερο που χρησιμοποιήθηκε για την προχθεσινή απόδραση απογειώθηκε από τις Κάννες, κοντά στις φυλακές της Γκρας, αφού οι μασκοφόροι συνέλαβαν όμηρο τους τον πιλότο του ελικόπτερου. Κατόπιν προσγειώθηκαν στις φυλακές της Γκρας, τη στιγμή της αλλαγής της νυκτερινής βάρδιας. Με τη χρήση αυτόματων όπλων, παραβίασαν δύο πόρτες και βρέθηκαν στο χώρο απομόνωσης, όπου βρισκόταν ο Παγιέ και τον απελευθέρωσαν.

Ο Παγιέ λόγω του βεβαρημένου μητρώου του, άλλαζε σωφρονιστικό κατάστημα κράτησης περίπου ανά τρίμηνο. Την δολοφονία για την οποία έχει καταδικαστεί, σε 30ετή κάθειρξη, την έχει διαπράξει στη διάρκεια ένοπλης ληστείας κατά χρηματαποστολής.

Η υπουργός Δικαιοσύνης Ρασίντα Ντάτι μετέβη σήμερα στη φυλακή της Γκράς. Το προσωπικό ανέφερε στην υπουργό πως δεν ήταν ενήμερο για την κατάληψη του ελικοπτέρου στις Κάννες και αιφνιδιάστηκε… Ξεκίνησε ένορκη διοικητική έρευνα.

Τα γαλλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως η διαμόρφωση των κτιρίων δεν επέτρεψε την ρίψη πυρών προς το ελικόπτερο και τους μασκοφόρους, από τους αστυνομικούς στους πυργίσκους του “εξωτερικού” τείχους της φυλακής. “Πρέπει με το υπουργείο (Δικαιοσύνης) να δούμε καλύτερα, πώς στο μέλλον θα μπορούμε να αντιμετωπίζουμε παρόμοια περιστατικά”, δήλωσε εκπρόσωπος του σωφρονιστικού προσωπικού.

[SIZE=“7”]ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ Ο ΥΜΗΤΤΟΣ!!![/SIZE]

:frowning: :frowning: :frowning: :frowning: ετσι οπως παμε θα αγοραζουμε τον αερα σε λιγα χρονια:( :frowning: :frowning: :frowning:

Ειναι κοντα σε σενα ρε?:-s

Γαμηστε τα!Αν και δεν ειμαι γειτονικη περιοχη (ειναι Καρεας,Υμηττος,Δαφνη και μετα Αγ.Δημητριος) εχουμε τρελαθει στα αεροπλανα και στα ελικοπτερα ολο το μεσημερι και ο καπνος ερχεται προς το μερος μας σιγα σιγα…8O !!!Οι περιοχες που κινδυνευουν αμεσα ειναι Καιριασανη,Βυρωνας,Ηλιουπολη και τα σχετικα…Ελπιζω να πανε ολα καλα!:-s

Ουφ, Σωθήκαμε!!!

Σήμερα είδα στον ύπνο μου τη Sofi-k! Είμασταν κάπου όλοι οι συμφορουμίτες μαζί αλλα αυτην που θυμάμαι είναι η Sofi-k κι ας μην την έχω ξαναδει! Σοφια εχεις φακίδες;;;

#-o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Και κοτσιδακια…

Σοφι-Καπα η φακιδομυτη…:lol: :lol:

γενικά δεν είναι άσχημη

:lol: :lol: :lol: #-o
Πολλες φακιδες, ασε…:frowning:

Rudolf θα ελεγα τιποτα για τα edit σου τωρα αλλα εχε χαρη…:slight_smile:

Ο rudolf εννοουσε “γενικα ειναι ασχημη”.

Oι Αλιμιωτες ειναι ανωτεροι ανθρωποι!!!:smiley: 8) :stuck_out_tongue:

συμμαχία εναντίον μου?ok…πολύ καλά…:frowning:

BLACKMORE ρε!