Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

ε,όχι,είναι ομορφότερη από τον blackmore,σίγουρα:)

Ρε και στον ύπνο σου το φόρουμ βλέπεις ρε καμμένο???

Πάντως άμα δε δεις καμμένα όνειρα δε μπορείς…
Άντε μην αποκαλύψω κανά ηλίθιο όνειρο που έβλεπες μικρός…:lol:

Πες πες! 8O

[SIZE=“3”]2.666[/SIZE] post! Hell yeah! :twisted:

:bow: :bow: :bow: :bow: :bow:

Ηρθε το τέλος…Ηρθε το τέλος…

:lol: :stuck_out_tongue:

sofi-k παραμενεις ενα μυστηριο…Αποκαλυψου λοιπον!:stuck_out_tongue:

Θα βγω κακός αδερφός, δε γίνεται…:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

πω. πω αμαν, ακουω ενα γκρουπ (doomriders) που τους ειχα βαλει τοσο καιρο στο ραφι και δε τους ειχα ακουσει. ειμαι πολυ μλκς. τα σπανε. πολυ, πολυ, πολυ, πολυ. σπανια γουσταρω δισκο με τη μια. πω. ελπιζω να μην ειναι απλα καλη η πρωτη εντυπωση και να γουσταρω και εις τη συνεχεια. απλα πολυ δυκολα γουσταρω κατι με τη μία.

συγχωρηστε το παραληρημα.

σιγά ρε,όλοι σ’αγαπάμε

ω γιεα. το ξερω.:stuck_out_tongue: :lol:

εν τω μεταξυ χτες βραδυ καηκα κυριολεκτικα. πετυχα το ιδιο βραδυ ενα καρο γαματα περιεργα ενω αλλες φορες δε ξερω γενικα τι να ακουσω.#-o τεσπα, ωραια ηταν χτες.

@Wretch:
Ωραία υπογραφή!!!

Έκοψα τα μαλλιά μου. Έγινα φλώρος και τρεντίκουλας. Σε λίγο θα πάω και να ξυριστώ.

Ξερεις ποσοες φορες εχω κατσει μπροστα απο τον καθρεφτη και ελεγα: “Να τα κοψω ή να μην τα κοψω…”

και τελικά?

Επειδή είναι βλάκας θα τα κόψει!!!#-o

Δεν τα εκοβα… Μετα απο 3-4 χρονια ομως ξεχαστε το μακρυ μαλλι… Αλλαζουν οι ανθρωποι…

Τι εκανες???8O 8O 8O :?

Το Δεκεμβρη κλεινω 7ετια (ναι, εγω και η χουντα) και ακομα δεν εχω μπει στο διλημμα. Ειμαι ανενδοτος και κολλημενος!!!:afro:

Βασικά τα δικά μου ήταν κανονική αφάνα, θάμνος. Οπότε μιας και από`βδομάδα ξεκινάω και δουλειά έπρεπε να τα συμμαζέψω. Δυστυχώς δεν έχω κανονικές τρίχες.:frowning: