Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

o rachmaninoff ήτανι και γαμώ τους πιανίστες. Απο τους πιο γρήγορους και έχει γράψει πολύ δύσκολα κομμάτια στο πιάνο. Είχε τρομερά χέρια

#-o
Με εστειλες στο διαολο…

βρε λες;;; μπααα δεν νομιζω…δεν ειμαι τοσο ευκολος εγω…μπορει ομως που ξερεις…αλλα δεν το ξερω εγω θα μου πεις…
ασε τωρα γιατι παιζει το nobody’s fool και τρελαινομαι…

α ρε rosie τη τραγουδαρα ειν τουτη…θενξ!!

H βιομηχανία των παιδικών παιχνιδιών δεν πάει καθόλου καλά…Επάναλαμβάνω: H βιομηχανία των παιδικών παιχνιδιών δεν πάει καθόλου καλά. Το χειμώνα, χιονίζει…

Τί εννοείς;!:frowning:

Γελα ρε!!!:smiley:

δεν το πολυεπιασα αυτο…

Ε???:-k :?

Τζίμης Πανούσης είναι…

τσέκαρε τα ποιηματάκια του :stuck_out_tongue: ειδικά το “φάτε μάτια ψάρια”!!! :stuck_out_tongue:

Ακριβώς!!!

Το χαρακτηριστικό πλαφ …

ok

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

8O Αμα σου πειω το αιμα…

μα καλα τι εχετε παθει ολοι και βαζετε ζωακια στο αβαταρ…τι μοδα ειν αυτη…:stuck_out_tongue: μεχρι και η aloe εβγαλε την vibeke και εβαλε ενα αστειο πλασματακι…

Εγω ειμαι ποκεμον φαντασμα και η aloe εβαλε ενα happy tree friends αρκουδακι…:stuck_out_tongue:

i was told that i could flyyyyyyyyyyyyyyyyyy, least expected cloud connected:band:

οτι σας κατεβει…

Για έλα! Είμαι ομάδα Ο!!!

Είμαι στο τσακ να σπάσω τον υπολογιστή μου. Όποτε τρέχω προγράμματα της Fortran (δηλαδή την πτυχιακή μου) μετά από 5 λεπτά το Hardware κλατάρει και ο υπολογιστής γίνεται ανίκανος να υπολογίσει το παραμικρό, μέχρι να του κάνω restart… O κώδικας μου δε φταίει, γιατί απλούστατα το ίδιο παθαίνει και σε άλλους βαριούς κώδικες που είχα φτιάξει παλιότερα και έτρεχαν μία χαρά…

Από αύριο θα έχω και το laptop της αδερφής μου μεν στο σπίτι, αλλά ρε γαμώτο, τώρα που έπιασα ρυθμό και έβγαζα μεγάλο όγκο δουλειάς έπρεπε να γίνει αυτό?

@@@@@, @@@@@, @@@@@ !!!

Πτυχιακή ε, τι λες τώρα!!!
Εγώ δεν έχω περάσει ακόμα fortran!!!

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΤΑ