Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

Mόλις παρατήρησα το avatar σου!τέλειο είναι!

night songs babe!!! the holy bible ov pozer!!
ελπιζω να το λες σταληθεια οτι σαρεσε…:stuck_out_tongue:

πήγαινε να του αυξήσεις το stack overflow στο link. Εμένα μου έχει λύσει πολλές φορές τα προβλήματα μου. Ειδικά σε μεγάλους κώδικες.

Nαι ρε συ,εννοείται!τέλειο cd,αν και μου αρέσει πιο πολύ το long cold winter…

ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΣΚΙΖΕΙ…ΤΙΓΚΑ ΣΤΗΝ ΠΟΖΕΡΙΑ!!!

Καλά όντως…ωραία εποχή!αν και μέσα στο μαλλί!:lol:

Mολις εξουδετερωσα δια της μεθοδου της παντοφλας ενα κατσαριδοειδες στο δωματιο μου.

Είναι αποτελεσματική;

Ανάλυσε τη μας! :-s

:o :o :o 8O 8O 8O

Χαίρομαι που δεν ήμουν στη θέση σου:lol:

αισχος!! καλεστε τη wwf τη greenpeace τους γιατρους χωρις συνορα και το τμημα ηθων!

Η αρχαιοτερη των μεθοδων.:stuck_out_tongue: Ακαριαιος θανατος.

Εγω χαιρομαι που δεν ημουν στου αδερφου μου…Περπαταγε επανω του πριν και δεν ειχε παρει χαμπαρι. Ζωο!:lol: #-o

Κι εγω είχα δεχθεί επίθεση απο κατσαρίδα! Είχε πέσει στον ώμο μου. Η πλάκα είναι οτι τότε μόλις είχα τελειώσει το μπάνιο μου και αφου πέταξα την κατσαρίδα και την σκότωσα ξανα έκανα μπάνιο! Μπλιάχ

΄φερτε μου ενα βαπορακι τωρα…τωρα ομως!!! να πιω μια καλη πρεζουλα γιατι δεν τη βγαζω καθαρη…

Κι εγώ, εκτός από επίθεση ακρίδας που έκατσε στον ώμο μου, πέρσι το χειμώνα ένα βράδυ έβρεχε, και δεν ξέρω πώς βρέθηκε, αλλά έπιασα κατά τύχη ένα πράμα σα γυμνοσάλιαγκα στα μαλλιά μου! 8O Σα γλίτσα το είδα αρχικά, μετά παρατήρησα ότι κουνιόταν. Μετά λούστηκα τουλάχιστον 3 φορές. :stuck_out_tongue:

Wow.
Living on the edge.

Εγω με τον αδερφό μου μια φορά είχαμε δει μια ακρίδα και της βάλαμε φωτιά. Ήταν στο μπαλκόνι. Πιάνει ο αδερφός μου την τσιμπίδα απο το τζάκι τη γραπώνει, πιάνω κι εγω το οινόπνευμα την λούζω και τις βάζω φωτιά!:twisted: :twisted: :twisted:

Μετά μύρισε ο δρόμος μια άθλια μυρωδιά!!!

Εγω οταν ημουν 3-4 χρονων ειχε πιασει ο πατερας μου μια σαυρα περιπου 10 ποντους και μου την εδωσε κι εγω την επνιγα και γελαγα.:oops: :oops: :oops: :-s

Δολοφονικά ένστικτα η μικρή!!! :roll:

Μια άλλη φορά ήταν μια κικρή πεταλουδίτσα και πέταγε πολύ κοντα σ’εναν τοίχο. Σ’αυτον τον τοίχο ήταν κι ένα σκουλήκι! Ήταν Ανάσταση κι εγω κρατούσα τη λαμπαδούλα μου και άρχισα να ψήνω το σκουλήκι και κάπως η φτερούγα της πεταλούδας ενώθηκε με τη ημιλιωμένη ουρα του σκουληκιού!!! Η πεταλούδα προσπαθούσε να ξεφύγει και στο τέλος τα κατάφερε. Φανταστείτε, είχε κολλήσει όπως ένα αντικείμενο σε λιωμένο μέταλο που στερεοποιείται

Αυτη τη στιγμη εχει 43 με 44 υπο σκια…