Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

Σε ποιο βουνο της Σιβηριας μενεις?
Εχετε και ιντερνετ εκει?

στη Δραμα.
ναι ειμαστε απο τους λιγους εδω που εχουμε ιντερνετ, τηλεοραση και πλυντηριο πιατων!
ειμαστε καλοι μωρε εμεις οι ιθαγενεις μη νομιζεις :wink:

Αμα κανω ΤΣΑΦ με τον αναπτηρα και βγει φωτια θα μου φτιαξετε τοτεμ? Εχω και χαντρουλες γυαλινες, πρωτο πραμα.

φωτια;;;; τι ειναι αυτο;;;;8O 8O 8O 8O 8O :-s :-s :-s

ΟΜG ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ !!!

Λίγες μέρες απομένουν από την εκλογική αναμέτρηση της 16ης Σεπτεμβρίου, και ο προεκλογικός πυρετός ανεβαίνει κατακόρυφα. Το ίδιο και τα προεκλογικά στοιχήματα. Οι δημοσκοπήσεις που δημοσιεύτηκαν έδιναν προβάδισμα για τη Νέα Δημοκρατία. Αντίστοιχη άποψη φαίνεται να έχουν και οι εταιρείες στοιχημάτων αφού ό άσσος της Ν.Δ πληρώνει στην BET-AT-HOME.COM μόλις 1.30 ενώ ενδεχόμενη εκλογική νίκη του ΠΑΣΟΚ πληρώνει το διόλου ευκατφρόνητο 3.00. Εκτός βέβαια από τα πολιτικά στοιχήματα μπορείτε να βρείτε πλήθος αθλητικών στοιχημάτων στην BET-AT-HOME.COM

#-o #-o #-o

Πολλα νευρα αποψε…

Οποιος μου βρει ποσο κανει κατα προσεγγιση και χωρις κομπιουτερακια και λοιπες μαλακιες η παρασταση:
[(0,98 )² + (2,01)² + (1,94)²]^½
θα του κανω δωρω ενα γλειφιννννννννννννννννντζουριιιιιιι! Αλλιως ειναι καταδικασμενος στο αιωνιο σκοτος, ΜΟΥΑΡΧΑΡΧΑΡΧΑΡΧΑΡ!

Προτιμώ το αιώνιο σκότος:D

Ψιτ. Εσυ που με διαβαζεις. Ναι, εσυ. Ειναι η τυχερη σου μερα φιλε. Μπορεις να κερδισεις ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΛΕΙΦΙΤΖΟΥΡΙΙΙΙΙΙΙ!
Πως? Πολυ απλα δινοντας την προφανη απαντηση στην παρακατω ερωτηση:
Αν u=f(x,v), x=g(v), f, g διαφορισιμες συναρτησεις, να υπολογιστει η δu/δx με την βοηθεια των παραγωγων των συναρτησεων f και g. Οπου δu/δx, η μερικη παραγωγος της u ως προς x.

Η απαντηση σε ολα ειναι 42.

Προτιμω να παω στο περιπτερο…

3

Δεν απαντώ και το άλλο,γιατί τα γλυφιτζούρια κάνουν κακό στα δόντια!!!

Η απαντηση σε ολα ειναι [SIZE=“4”]23[/SIZE]. Ακομα και στο 42.

κωλομέρα…άι σιχτίρ πια…

Ουτε το πρωτο πηρες, η απαντηση ειναι 2,96.

Δεν είπες με τι ακρίβεια το θες και τι εύρος σφάλματος εχω… :frowning:

Είσαι απατεώνας.

Πουλάς και φραπελιά?

Don’t you trust these mathematicians.

Φραπελια αν απαντησεις σ’ενα νεο ερωτημα που θα θεσω αργοτερα. Θα σας κραταω σε εγρηγορση!

Σημερα πηγα στο νοσοκομειο του πατερα μου στην κατεχακη κι εκατσα μια ωρα, μετα κηφισσια για μια δουλεια αλλη μια ωρα, γυρισα βριλησσια, ειμαι στον υπολογιστη μιαμιση ωρα και ειναι ακομα 11 η ωρα :p>

Βασικα ειμαι ενθουσιασμενος γιατι τελευταια ξυπναω μετα τη μια :stuck_out_tongue:

Γεια χαρα ντααααααν!