Που είχες χαθεί εσύ? Πρέπει να 'χω κανά μήνα να δώ πόστ σου.
Xρόνια πολλά Stargazer_um.
ε οχι και ενας μηνας,τα παραλες…στο θεμα μας τωρα,μου εχει χαλασει το pc για αυτο και εγω χαθηκα.Εν τω μεαξυ πηγα και διακοπες στην λευκαδα και περασαμε ομορφα…Αυταααααα…
(τωρα στελνω απο interent cafe)
Welcome back.
καλώς τον defix…
δεν αντέχω άλλο ο σεπτέμβρης ο δυσκολότερος μήνας των φοιτητών!!!
με ψυχολογία που έχει πιάσει το ναδίρ λόγω και του πολύ διαβάσματος, σας αφήνω για να πάω να συνεχίσω τη μελέτη μου πάνω στο πολύ ενδιαφέρον (ZZZzzzzζζζζΖΖΖΖΖ) μάθημα του “Κλιματισμού”
Να προσέχετε τις κακοτοπιές. Την ευχή μου να έχετε.
βαρίεμαι… γμτ
Να υποθεσω οτι δεν υπαρχει off topic post σε αυτο το thread e?
Βαριεμαι και θα ηθελα μια παγωμενη Coca cola για παρεα
Αρχισαν τα σχολεια! Γιουχου! Λυκειο
Σ’ αρεσε ; Εμενα καθολου. σα τη μυγα μες στο γαλα ειμαι εκει μεσα. :?
Βασικα ετσι νιωθουμε στην αρχη επειδη πλεον ειμαστε περικυκλομενοι απο ντουκια :p. Εχει και τα καλα του ομως μωρε. Αλλαξαμε τμημα (που για μενα ειναι καλο γιατι το προηγουμενο μου ηταν απιστευτα βαρετο), εχουμε καινουργιους μαθητες…μαθητριες 8), ασε που οι μεγαλυτερες (κυριως δευτερα λυκειου) ειναι να τις παρεις και να τις πας στα καλλιστεια
Από τις εμπειρίες μου, στο Λύκειο έβαζαν και βαθμούς με το τσουβάλι, ενώ στο γυμνάσιο αφήστε το…
Θέλω κονε πλζ γιατί οι δικές μας νεες αφίξεις ήταν…απογοήτευση και έσυ είσαι μικρούλης όποτε περιμένω γνωριμίες:roll:
εμας ηρθε η σειρα μας να σχολιασουμε τα πρωτακια που νιωθουν οτι μεγαλωσαν και ειναι στο λυκειο…ΟΟΟ! :lol:
Κοιτα, βασικα στην 1η δεν εχουμε και πολλες καλες και οσες εχουμε τις θελω για μενα
Απο μεγαλυτερες εχουμε αλλα προς το παρον δεν μπορω να κανω κονε ουτε στον εαυτο μου
Βασικα εγω ειμαι απογοητευμενος επειδη οι συμμαθητες που πρην 3 μηνες με εβαζαν στο σπιτι τους να φαω τωρα με γραφουν στα @@ τους. Αλλα τι να γινει.
Nα αρχισεις να ακους Μαντονα και Καλομοιρα.Παλιοσατανιστη μεταλλα.
Αν θες να ξαναφας τα μακαρονια της μαμας του Γιωργου να αγορασεις το νεο ελληνικο σουπερχιτ “Σκισε με γιου crazy motherfucker”.
To κρασι και η ρετσινα του Παλαιοπωλειου στο Μπιτ ειναι για τον πεο.Να μην πατε.
Ερευνητές της IBM παρουσίασαν ένα από τα μικρότερα έργα τέχνης του κόσμου, ένα σχέδιο του Ήλιου -συμβόλου του χρυσού για τους αλχημιστές- αποτελούμενο από σωματίδια χρυσού με διάμετρο 60 νανομέτρων (δισεκατομμυριοστών του μέτρου).
Η νέα τεχνική εκτύπωσης υπερ-υψηλής ανάλυσης ανοίγει το δρόμο για μικροσκοπικούς αισθητήρες και νανοκαλώδια για τους υπολογιστές του μέλλοντος, αναφέρει ανακοίνωση του ερευνητικού εργαστηρίου της IBM στη Ζυρίχη. Η έρευνα δημοσιεύεται το Σεπτέμβριο στο περιοδικό Nature Nanotechnology.
Μέχρι σήμερα, κατασκευές τόσο μικρού μεγέθους ήταν δυνατό να κατασκευαστούν μόνο με χάραξη ενός μεγαλύτερου κομματιού υλικού. Ερευνητές της IBM είχαν παλαιότερα καταφέρει να σχηματίσουν το όνομα της εταιρείας από μενονωμένα άτομα.
Η νέα τεχνική είναι διαφορετική, καθώς τα νανοσωματίδια χρυσού αποτέθηκαν απευθείας σε μια πλάκα πυριτίου, αυξάνοντας έτσι κατά πολή την ακρίβεια της τοποθέτησης. Η νανοεκτύπωση προσφέρει έτσι ανάλυση 100.000 dpi (κουκκίδες ανά ίντσα), συγκριτκά με 1.500 dpi στις επαγγελματικές εκτυπώσεις offset.
Η εικόνα που εκτυπώθηκε, αποτελούμενη από 20.000 νανοσωματίδια χρυσού, είναι ένα σχέδιο του Ήλιου που ζωγράφισε τον 17ο αιώνα ο Ρόμπερτ Φλουντ. Είναι το μικρότερο έργο τέχνης που έχει κατασκευαστεί ποτέ από μεμονωμένα σωματίδια χρωστικής.
Η εταιρεία εκτιμά ότι η νέα τεχνική θα επιτρέπει στο μέλλον την κατασκευή και την ακριβή τοποθέτηση νανοκαλωδίων στα τσιπ του μέλλοντος. Αναμένεται επίσης να βοηθήσει στην ανάπτυξη μικροσκοπικών αισθητήρων για ιατρική χρήση και νανοφακών για τη δρομολόγηση του φωτός στους αυριανούς οπτικούς υπολογιστές.
Οι υποσχέσεις της νανοτεχνολογίας έχουν πυροδοτήσει μια ερευνητική κούρσα ανάμεσα στην IBM και τους ανταγωνιστές τους. Πρόσφατα, η IBM ανακοίνωσε μια μέθοδο για την αποθήκευση πληροφορίας σε μενονωμένα άτομα, καθώς και μια τεχνική για την κατασκευή διακοπτών από μεμονωμένα μόρια.
Νωρίτερα φέτος, η Hewlett-Packard κατασκεύασε πρωτότυπα κυκλωμάτων στα οποία οι καλωδιώσεις έχουν πάχος 15 νανόμετρα, από τα 30-45 νανόμετρα που προσφέρουν οι σημερινές τεχνολογίες.
από in.gr
το καταλαβαμε απο τα γραφομενα και την ωρα που τα ποσταρες.
Με αφορμη το νεο αβαταρ του ρουντι, αλλαζω κι εγω το δικο μου…
Γιεα!