:thumbup:
Ε ρε κολλημα με το αβαταρ… Δεν εβαλα κανεναν να κανει εμετο, ενα ζωκι της φυσης εβαλα…
[-X [-X
Σα δε ντρεπεστε…
:thumbup:
Ε ρε κολλημα με το αβαταρ… Δεν εβαλα κανεναν να κανει εμετο, ενα ζωκι της φυσης εβαλα…
[-X [-X
Σα δε ντρεπεστε…
Γιατι τη μερα της πρωτοχρονιας τα δινει; Εγω γιατι ξερω το βραδυ της παραμονης; :-k
παω να φαω και μετα να κοιμηθω…αντε γεια!
Εγώ πάλι γτ ξέρω μεσάνυχτα Πρωτοχρονιάς;
Για να μην κρυωσει το γαλα και φανε τα κουλουρακια οι κατσαριδες
εύγε Βριλησιώτη… καλή απάντηση…
Περιμένω και άλλες απαντήσεις…
Για να προλαβει ωστε να μη φανε τα ξωτικα τη γαλοπουλα.
Για να μην αρρωστησουν οι ταρανδοι μεσα στο κρυο
Thanks σόφι κάπα!!! sally ftw!!
βασίλη εμένα μου αρέσει το νέο άβαταρ!καλά όλοι μαζεμένοι τα αλλάξαμε?:lol:
επειδη κανονικα τα παραδιδει τη παραμονη. απλο.
Πριν κανα μισαωρο ενα πουλι μπηκε στο δωματιο μου κι αρχισε να κουτουλαει τους τοιχους τοσο που ματωσε. Συνεχισε να κουτουλαει τους τοιχους και εβαψε το δωματιο μου κοκκινο. Αφου το εβγαλα εξω, αναγκαστηκα να ανεβαινω στη σκαλα για να σκουπισω το ταβανι…
Τι αλλο κουφο μπορει να μου συμβει 5 η ωρα τα ξημερωματα?
Επισης οι μυστικιστες/ονειρομαντες του φορουμ ας δωσουν ενα βαθυτερο νοημα στο συμβαν…
Σκεψου τα χειροτερα…Αυτο το πουλι να ηταν το δικο σου πχ…
σημαδι για τον ολυμπιακο ειναι. κακη πορεια στο champions league.
:ban:
Σοουλ_θορν Νεφελακι!ΣΟΟΥΛ_ΘΟΡΝ.
Αφεντικα και δουλοι, σκατα γιναμε ουλοι.
Εγω ρε παιδια γιατι ξερω οτι ο Αη Βασιλης φερνει τα δωρα την Παραμονη των Χριστουγεννων και οχι της Πρωτοχρονιας?:-s
Λεφτά με το τσουβάλι βγάζει μια γαλλική εταιρία, η οποία δημιούργησε μια υπηρεσία παροχής άλλοθι για τους παντρεμένους που «το ρίχνουν έξω».
Η Alibila, όπως ονομάζεται η εταιρία, δηλώνει υπερήφανη για τη νέα υπηρεσία της «παραγωγής άλλοθι» και υπόσχεται στους πελάτες ότι μπορεί όχι μόνο να σβήσει κάθε αποδεικτικό στοιχείο μοιχείας, αλλά και να δημιουργήσει «αντιπερισπασμούς». Ο πελάτης απλά σκέφτεται την ιστορία που θα παρουσιάσει στο απατημένο έτερο ήμισυ και από κει και πέρα αναλαμβάνει η Alibila. Με ψεύτικους λογαριασμούς εστιατορίων και ξενοδοχείων, τηλεφωνικές κλήσεις, ακόμα και προσκλήσεις συνεδρίων εξαφανίζει κάθε υποψία ατασθαλίας.
Οι τιμές ποικίλουν ανάλογα με το τι επιθυμεί ο πελάτης. Για ένα απλό τηλεφώνημα, η τιμή είναι περίπου 20 ευρώ. Για ένα πιο ολοκληρωμένο άλλοθι, το οποίο περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα έγγραφα αποδεικτικά στοιχεία, τηλεφωνήματα και οτιδήποτε άλλο μπορεί να χρειαστεί για να εξασφαλιστεί η επιτυχία μιας «παράνομης συνεύρεσης» η τιμή φτάνει και τα 70 ευρώ.
Η εταιρία είναι η πρώτη του είδους της στη Γαλλία και παρέχει άλλοθι και για άλλες περιστάσεις, για παράδειγμα την «κοπάνα» από τη δουλειά. Ωστόσο, οι ιδρυτές της παραδέχονται πως περισσότερο από το 80% των πελατών της είναι άνδρες οι οποίοι επιθυμούν να απατήσουν τη σύζυγο τους χωρίς να τους «πιάσουν στα πράσα».
«Η πρώτη μας δουλειά ήταν για έναν άνδρα ο οποίος ήθελε να συναντήσει την ερωμένη του σε ένα τροπικό νησί και φυσικά ήθελε να είναι σίγουρος ότι η γυναίκα του δεν θα το μάθει. Η εταιρία μας έφτιαξε ένα πλαστό προσκλητήριο από έναν μακρινό ξάδερφο του συζύγου, ο οποίος τον καλούσε στο γάμο του που γινόταν στο συγκεκριμένο νησί. Η «επιχείρηση» στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία», δήλωσε ο διευθυντής Regine Mourizard στην γαλλική εφημερίδα Le Parisien.
Ό,τι πιο ευτελές έχω διαβάσει τον τελευταίο καιρό.
Simpsons did it…
Το συγκεκριμένο κόλπο/εταιρία υπάρχει εδώ κ καιρό στο Αμέρικα…
Θέλω να φτιάξουμε μια εταιρία που να σβήνει ποστ χρηστών, να τους βρίσκει κ να τους δέρνει, χωρίς να έχει καμία απολύτως σύνδεση με το moderation… Cosa nostra φάση…
εγώ αναλαμβάνω τα βασανιστήρια. Θα τους αποδεικνύω τις σχέσεις του Le Foll για την ανάπτυξη του τυρβώδους οριακού στρώματος στις συνεκτικές ροές κατά το m επίπεδο σε έναν ακτινικό συμπιεστή.
Θέλω να δω ποιος από όλους αυτούς θα αντέξει!
Εγω ρε. Θα γινω Holy Martyr:wink: …
βαριεμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι