AAAAAAAAAAAAAAAAAΒΒΒΒΒΝΤΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
κοκκινα ακουληκια και σαλαμανδρες γλιτσερες :-s
AAAAAAAAAAAAAAAAAΒΒΒΒΒΝΤΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
κοκκινα ακουληκια και σαλαμανδρες γλιτσερες :-s
Καρβου θα μας πεις τελικα την απαντηση για τον Αη-Βασιλη?
ετσι ειναι καλυτερα.
Κιτρινα γερακια και ιερες πεσκανδριτσες~!
ΕΚΙ ΕΚΙ ΕΚΙ ΕΚΙ ΠΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝΓΚ ΒΖΖΖΖΡΜΒΜΜΜΜ ΜΠΟΙΝΓΚ!
Τι, εκει που ζεις εσυ υπαρχουν ακομα πτηνα?8O Δηλαδη υποννοεεις οτι υπαρχουν ακομα δεντρα? Μα πως γινεται αυτο?:-s Αφου δεν τα καψαμε ολα? Τς τς τς οι αχρηστοι[-X …μια δουλεια τους αναθετεις να κανουν σωστα και αυτην την αφηνουν μιση…
Ο δικο σου μπαρμπα-βασιλης ειναι ειτε αλκοολικος (πραγμα στο οποιο δεν βρισκω κατι κακο, χικ!:drunk: ) ειτε ειναι κλεφτης που μπαινει παραμονη χριστουγεννων σπιτι σας με την καταλληλη στολη και βαζει πραγματα μεσα στο σακο του! Ουτε στο Βελγιο δεν παει ο μπαρμαSanta Claus παραμονη χριστουγεννων!
Ο δικος μου παντως ξηγιεται καλα. Πλεον μου αφηνει 50ευρο στο κομοδινο (κατω απο το ξυπνητηρι) και παω και παιρνω σιντια μοναχος μου. Γιατι την τελευταια φορα που προσπαθησε να τα διαλεξει μονος του πεσαν χριστοπαναγιτσες. Τωρα ομως τα χουμε καλα. Με κερναει και καμια αμστελ και την πινω στην υγεια του! Cheers!!:drunk:
EKI GONZALES ΟΕ ΟΕ ΟΕ
ΥΓ: Βασιλη μια χαρα ειναι το αβαταρ σου, απλως αν μπορεις μεγαλωσε το λιγο γιατι δεν φαινονται καλα τα ματακια της!!
Πάω να δω κανα south park και να πάω για ύπνο…
η απάντηση είναι:
Βαριόμουν και ρώτησα κάτι πάρα πολύ άκυρο στο τόπικ “Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει”
:-s
Ολα αυτα τα χρονια μεγαλωσα σε ενα ψεμα λοιπον!
Ακου αλκοολικος ο Αη Βασιλης μου… μα ολα τα κουλα σε μενα πανω?
Σημερα βαριεμαι.Εχω καιρο να βαρεθω ετσι.Ξυπνησα και πρωι πρωι ενω χθες κοιμηθηκα σχετικα αργα…
Επλυνα τα πιατα να σκοτωσω την ωρα μου, συνεχιζω να τη σκοτωνω εδω και ισως χτυπησω το κεφαλι μου στον τοιχο να συνελθω.Καλημερα!
Καλημερα! r u still alive?:-s
Το πόσο λίγα γνωρίζουμε τελικά για τη λειτουργία του ανθρώπινου εγκεφάλου φάνηκε για άλλη μια φορά, όταν Τσέχος μοτοσικλετιστής που δεν γνώριζε ούτε μια αγγλική λέξη συνήλθε μετά από ατύχημα και μίλαγε άπταιστα αγγλικά.
Ο 18χρονος Matej Kus, ο οποίος δεν μπορούσε να συντάξει ούτε μια πρόταση στα αγγλικά, έτρεχε πριν από λίγες μέρες σε αγώνες ταχύτητας με μηχανές στην Γλασκόβη, όταν έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας που οδηγούσε, έπεσε στην άσφαλτο και χτυπήθηκε κατά λάθος στο κεφάλι από διερχόμενο αντίπαλο του.
Αφού έμεινε αναίσθητος επί 45 λεπτά, συνήλθε ρωτώντας τους τραυματιοφορείς σε άπταιστα αγγλικά που βρισκόταν και τι είχε συμβεί. Για τις επόμενες 48 ώρες, όσο δηλαδή διήρκεσε η μερική αμνησία του 18χρονου, επικοινωνούσε με τους γύρω του στα αγγλικά. Όταν όμως επανήλθε πλήρως η μνήμη του, εξαφανίστηκε η «ικανότητα» του στα αγγλικά.
Οι γιατροί που τον εξέτασαν αποφάνθηκαν ότι το περίεργο περιστατικό οφείλεται σε σπάνιο σύνδρομο (Foreign Accent Syndrome), το οποίο προκαλείται από είτε από κάποιο εγκεφαλικό επεισόδιο, είτε από κάποιο χτύπημα στο κεφάλι που προκαλεί βλάβη στα σημεία του εγκεφάλου που ελέγχουν την ομιλία.
Αν κοπανήσω και εγώ το κεφάλι μου, λέτε να ξέρω μετά τους Ατμοπαραγωγούς για να πάω να δώσω? :roll:
Και δεν το κοπανας? Τι εχεις να χασεις?
Σωστά…Πες μας κιόλας να έχει αποτέλεσμα μήπως το χρησιμοποιήσουμε και εμείς και περάσουμε κάνα μάθημα…
Oh Bollocks! Something went terribly wrong…
Ζαβαρακατρανεμια ιλεος ιλεος
Μάλλον δουλεύει μόνο με τα αγγλικά…κανείς για Proficiency?
Foreign accent syndrome is a rare medical condition that usually follows a severe brain injury, such as a stroke or a head injury. As of 1996, there had been fewer than 15 reported cases of the syndrome.[1]
The syndrome causes people to speak their native language as if they had a foreign accent; for example, an American native speaker might speak with a French-sounding accent. However, researchers at Oxford University have found that certain, specific parts of the brain were injured in some foreign accent syndrome cases, indicating that certain parts of the brain control various linguistic functions, and damage could result in altered pitch or mispronounced syllables, causing the speech to have a different sounding accent. The change in speech is not the result of people suffering from the syndrome adopting or imitating any accent; this is merely the perception of people who hear the sufferer speak.
The first recorded incidence of FAS was in a Czech studied in 1919.[2] A well-known case of foreign accent syndrome occurred in Norway in 1941 after a young woman, Astrid L., suffered a head injury from shrapnel during an air-raid. After apparently recovering from the injury she was left with what sounded like a strong German accent and was shunned by her fellow Norwegians.[3]
Another case of foreign accent syndrome occurred to Linda Walker, a 60 year old woman from the Newcastle area. After a stroke, her normal Geordie accent was transformed and has been variously described as resembling a Jamaican, as well as a French Canadian, and a Slovak accent. She was interviewed by BBC News 24 [1] and appeared on the Richard and Judy show in the UK in July 2006 to speak of her ordeal.
Usually, it is very traumatic for stroke patients such as these to find that their accent has unexpectedly changed.
Ωπ ! Επιτέλους μάθαμε από τι πάσχει ο Klaus Meine !!!
Yeah!Μην ανησυχεις, οσο και να το κοπανησω δεν προκειται να παθει τιποτα.(Κουφιο μαλλον θα 'ναι:p ) Λεω να το καθιερωσω καθε πρωι!
Βαριεμαι.
Χτες ξυριστηκα παλι.Πανε τα μουσια μου.
Πρεπει καποτε να παρω ξυριστικη μηχανη…
Αν γράψετε τη λέξη “Τσακ Νόρις” στο Scrabble, θα νικάτε πάντα.