Παραιτήθηκα σήμερα.Αλλά εντάξει,ήταν καλή εμπιρία.
Να δώ τώρα αν θα βρώ άλλη δουλειά.
Παραιτήθηκα σήμερα.Αλλά εντάξει,ήταν καλή εμπιρία.
Να δώ τώρα αν θα βρώ άλλη δουλειά.
Γιατί δεν περίμενες να απολυθείς, να πάρεις και αποζημίωση ?
Το να βρεις μια απλη δουλεια, ξερεις -φανταζομαι- οτι ειναι σχετικα ευκολο.
Παρε αγγελιες και αρχισε τα τηλεφωνα, πανω απ’ολα think positive!
Δεν περίμενα να απολυθώ επειδή τα πήγαινα καλά με τα παδιά εκεί,και θα συνεχίσω εθελοντικα.
Σόουλ θόρν,στις αγγελίες εσύ που κοίταξες για αυτή τη δουλειά,ενοώ που μπορώ να βρώ παρόμοια?
Οταν λες “αυτη τη δουλεια” εννοεις φυλλαδια, οχι αυτο που εκανες εσυ, σωστα?
Λοιπον, αυτες οι δουλειες ειναι εκει που λεει “Εξωτερικες εργασιες”.Εκει που θα διαβασεις για διανομεις με μηχανακι κτλ, θα βρεις και διανομεις εντυπων.
Οκ,ευχαριστό πολύ πολύ:D
Να ευχεσαι να περναει κανας freedomofrock εκει κοντα πυραμιδα, μπας και παρει 5-6 φυλλαδια αντι για ενα οπως εκανε στο Σολ_θορν…
:roll: :–
Aμέσως με την κακία εσύ!πάντως έπρεπε να είχες ειδοποιήσει που είσαι να περνούσα καμιά βόλτα!:lol:
Ευπρόσδεκτος!!! Σου δίνω και δέκα να μοιράσεις και εσύ:D
Αναλογως που θα μοιραζεις… Τη Σολ_θορν την ειχα πετυχει κοντα στην περιοχη μου, γι’αυτο…
Ειχε και σεξυ καπελακι…
Χα οταν μοιραζα φυλλαδια σε σπιτια εγω, ειχαμε περασει απο σπιτι φιλης και τις ειχαμε αφησει καμια κατοσταρα φυλλαδια και πηγαμε αραξαμε μεχρι να περασουν να μας παρουν. Και σε σκουπιδοτενεκεδες καμια φορα τα βολευαμε, μεσα σε μαυρες σακουλες γιατι περναγαν εποπτες και τσεκαραν οι πουστηδες καμια φορα.
Ωραιες εποχες.
Σολ_Θορν γιατι δεν πας για καμια προωθηση αρωματων ή τιποτα τετοιο; Κοπελα εισαι θα σε παρουν αμεσως.
Ειμαι sexy γενικοτερα ΚΑΙ στη δουλεια!8) Diveika!
Μωρε το ξερω οτι θα με παρουν, απλα με το μπλα μπλα δεν τα πηγαινω τοσο καλα.Φαντασου οτι στα φυλλαδια μερικοι μας βγαζουν τα ψυχολογικα τους, οταν θα πηγαινω και θα τους μιλαω τι θα γινεται?
Καλυτερα φυλλαδιακια, μουσικουλα και στον κοσμο σου!
Are you Dead? A? Carnaaage!
ελλανορ χρονια πολλα και τα σχετικα. ειθε να εχεις ότι επιθυμεις. δινω τη σκυταλη σε αλλους πλεον.
Χρονια σου πολλα και καλα φιλε, ο,τι επιθυμεις.
WHEN IS COOOOLD AND WHEN IS DAAAAARK THE FREEZING MOON CAN OBSESSSSS YOUUUU.
οχι δεν εχω κολλησει με το live in leipzig.
Χρονια καλα στον/στην ellanor.Να τα χιλιασεις
Χρόνια πολλά ellanor.Να έχεις ότι επιθυμείς και ακόμα περρισσότερα:D
Σκυλοβαριέμαι…Παω να την αράξω σε καμια παραλια…
Xρόνια πολλά επίσης και στην Rosie μας…(Σε ξέχασα…:oops: ) Χρόνια πολλά Σοφάκι ότι επιθυμείς και να σαι πάντα ευτυχισμένη…