Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

Ωραιο το avatar??? Εκανα μια αλλαγουλα. Εβαλα τη φατσα του BLACKMORE, στη θεση του DARTH MAUL, αν και δε φαινεται και πολυ

πηρα σημερα το πρωτο απο τις επανεκδοσεις των εμπερορ. σειρα εχουν τα 4 επομενα και πολλες μερες πεινας.

γιατί δε συγκλίνει η ZTD4? Συνέκλινε καρδιά μου και θα σου κάνω δωράκι…

γιατί δε συγκλίνεις μωρή #%$#@$ %$#%#$ %$#%#$%#@

:x :x :x

Θυμηθηκα τρελο σκηνικο που με κανει να γελαω ακομα και τωρα.Πριν 8 χρονια οταν ειχα πρωτοαγορασει την κιθαρα και ειχα ξεκινησει μαθηματα η κοπελα που ημασταν μαζι τοτε μου ειχε κανει δωρο ενα βιβλιο εκμαθησης κιθαρας με cd του Malmsteen :lol: :lol: :lol: :lol: .Βαζω κι εγω το cd να προσπαθησω την πρωτη ασκηση και με το που την ακουω κλανω στα γελια.Τραβαει ενα σολιδι 15 δευτερα απο τα γνωστα του και μολις τελειωνει λεει “It’s so simple” :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

οκ, το πήρα το μήνυμα… Θέλεις σκληράδες…

Τώρα θα δεις τι έχεις να πάθεις… my way or the highway…

αχα! τώρα συγκλίνεις παλιοκώδικα ε? Σου την έφερα!!! (τα έχω χάσει πολύ? πάρτε και ένα ωραίο αρθράκι για αντάλλαγμα)

Οι επιπλέοντες πάγοι στην Αρκτική έχουν συρρικνωθεί στα χαμηλότερα επίπεδα από τότε που άρχισαν οι μετρήσεις, ανοίγοντας για πρώτη φορά στην ιστορία το Βορειοδυτικό Πέρασμα, το οποίο αναζήτησαν μάταια πολλοί εξερευνητές για να φτάσουν ακτοπλοϊκώς από την Ευρώπη στην Ασία.

Περίπου 200 δορυφορικές φωτογραφίες που συγκέντρωσε τον Σεπτέμβριο η ESA (Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Διαστήματος) δείχνουν έναν ελεύθερο δίαυλο από τον Ατλαντικό στον Ειρηνικό κατά μήκος των ακτών της Γροιλανδίας, του βόρειου Καναδά και της Αλάσκας. Τα εμπορικά πλοία που κατευθύνονται από την Ευρώπη στην Ασία θα γλίτωναν χιλιάδες μίλια παρακάμπτοντας τη διώρυγα του Παναμά.

Προς το παρόν, το Βορειοδυτικό Πέρασμα είναι πλωτό μόνο στη διάρκεια του καλοκαιριού, ωστόσο αν οι σημερινές τάσεις συνεχιστούν ο δίαυλος θα είναι ανοιχτός όλο τον χρόνο. Επιστήμονες του ΟΗΕ προβλέπουν ότι, λόγω της παγκόσμιας θέρμανσης, έως το 2070 οι επιπλέοντες πάγοι θα εξαφανίζονται εντελώς το καλοκαίρι στην Αρκτική.

Σύμφωνα με το Εθνικό Κέντρο Διαστήματος της Δανίας, η έκταση του καλοκαιρινού αρκτικού πάγου έπεσε φέτος στο ιστορικό χαμηλό των 2, 59 εκατ. τετραγωνικών χιλιομέτρων. Το προηγούμενο ιστορικό χαμηλό, που καταγράφηκε το 2005, ήταν πολύ υψηλότερο, 3,89 εκατ. τετραγωνικά χιλιόμετρα.

Καθώς το κάλυμμα πάγου υποχωρεί, πολλές χώρες αρχίζουν να εκδηλώνουν ενδιαφέρον για τους φυσικούς πόρους της Αρκτικής -σύμφωνα με εκτιμήσεις των ΗΠΑ, η περιοχή κρύβει το 25% των άγνωστων κοιτασμάτων πετρελαίου.

Η Ρωσία, η Νορβηγία, η Δανία, ο Καναδάς και οι ΗΠΑ βρίσκονται τώρα σε αγώνα δρόμου για να εδραιώσουν τις εδαφικές τους διεκδικήσεις. Τον περασμένο μήνα, δύο ρωσικά βαθυσκάφη καταδύθηκαν στον Βόρειο Πόλο και ύψωσαν στον πυθμένα τη σημαία της Ρωσίας.

Το Βορειοδυτικό Πέρασμα που άνοιξε τις τελευταίες εβδομάδες δεν είναι πάντως ο συντομότερος δρόμος από την Ευρώπη στην Ασία. Το ταξίδι θα συντόμευε ακόμα περισσότερο μέσω του Βορειοανατολικού Περάσματος, κατά μήκος των ακτών της Σιβηρίας, το οποίο όμως παραμένει εν μέρει κλειστό.

από in.gr

Μαλάκα έχω βιντεοκασέτα του Malmsteen με μαθήματα και λέει ακριβώς το ίδιο!

Την πρώτη φορά που το είδα σκέφτηκα να μην ξαναπιάσω κιθάρα!!! :lol:

Άντε γιατί και το αυτοκίνητό μου θέλει πλύσιμο…

Εμένα γιατί μου φάνηκε ότι το προηγούμενο post έλεγε κάτι για ψιχάλες??? Δεν τό’χω μου φαίνεται!#-o

τι πίνεις και δε μας δίνεις? :stuck_out_tongue:

Πώς ήταν η Άνδρος?

Kαλο θα ηταν να κοψεις τα ναρκωτικα :lol: :lol:

ωωωωωωωω. Η τίνκερμπελ μας ξανακάνει την τιμή μετά από ΤΟΣΟ καιρό…

Πέρασα υπέροχα στην Άνδρο η αλήθεια είναι! Ανατράπηκε πλήρως ή άποψή μου για το νησί σας… :slight_smile:

xm… δηλαδή τόσο καιρό έκανα το λάθος να σου μιλάω, ενώ δεν είχες καλή άποψη για την Άνδρο? Θα το παραβλέψω :stuck_out_tongue:

Αγαπημένε μου Karvou, λυπάμαι, αλλά η πρώτη μου επίσκεψη στην Άνδρο δεν ήταν ότι καλύτερο… Μην ανησυχείς όμως, αυτή την φορά πέρασα απλά ΤΕΛΕΙΑ!

Λούκι χρυσό μου? Είδα γνωστούς κι είπα να πω μια καλησπέρα…

Βρε σαν τα χιόνια…!

Και συχνοτερα ε.:frowning:

Πρεπει αυριο να σηκωθω νωρις γιατι εχω δουλεια… Βαριεμαι να σηκωθω αυριο πρωι…

:expressionless:

πω. βαριεμαι να παω για διαβασμα. αλλα πρεπει. brb. :frowning: