Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

8O

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ποσο βλακες ειναι αυτοι οι καημενοι οι γεροι!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]Tous varese h agamia!

δεν βαρίεμαι…αλλά ήθελα να πώ…
Καλά Χριστούγεννα σε όλους οτι επιθυμειτε… να περάσετε τέλεια, να φάτε πολύ να πιέιτε πολύ αλλά να μην οδηγήσετε!!!
και σε κάποιους άλλους καλά μυαλά!
και του χρόνου να είμαστε καλά… :smiley:

Είναι παραμονή Χριστουγέννων!!! Χρόνια πολλά σε όλους!!! :smiley: :smiley:

:smiley: :smiley:

Xρονια πολλα και μακρια απο σχολεια κ δουλεια :smiley: :smiley:
(αν και για μερικους αυτο δεν ισχυει :? )

8O

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]Tous varese h agamia![/quote]

Ναι καλά…γιατί τι νομίζεις ότι κάνουν μεταξύ τους; :roll: :lol:

8O

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]Tous varese h agamia![/quote]

Ναι καλά…γιατί τι νομίζεις ότι κάνουν μεταξύ τους; :roll: :lol:[/quote]

Εγώ νόμιζα ότι έπαιζαν τον παπά. “Εδώ παπάς, εκεί παπάς, που είναι ο παπάς?”

Καλά Χριστούγεννα σε όλους. Με ηρεμία στα γλυκά (και να προσέχουν όσοι ψήφισαν Παπαρήγα στο αντίστοιχο τόπικ). Ξεδώστε και μη βαρεθείται ούτε μία φορά!!! Φορτίζουμε μπαταρίες τώρα για μέχρι το Πάσχα!!!

[size=6]ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!![/size]

Οχι το τραινακι παιζουν και ο καθενας κανει ενα βαγονι. Ο πιο τυχεροςειναι αυτος που κανει το τελευταιο βαγανι πισω πισω, αλλα ο πιο ατυχος ειναι αυτος που κανει το πρωτο βαγονι μπροστα-μπροστα…

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε ολους, να ειστε ολοι καλα!

Από εδώ και πάνω σταματώ τις προσευχές…

χρονια καλα πολλα κ με υγεια! :wink:

Σκατα γαμωτο.Χτες θα πηγαιναμε πρωτα για τσιπουρα(για ζεσταμα) και μετα θα βγαιναμε.Αλλα τα τσιπουρα που μας φεραν ηταν “ποιοτητας”…Και μαλλον ηπια πολλα.Απο τις 2 με γυρισαν σπιτι και οι αλλοι συνεχισαν.Και με ποναει και το κεφαλι τωρα.Γαμωτο.

Χρονια πολλα σε ολους.
Πρωταθλημα στον Αρη.

Α,και γιορταζω σημερα

Χρόνια πολλά Therion και σε όλους, εορτάζοντες και μη!

Χρονια Πολλα σε ολους/ες και με μετρο το ποτο! Το φαγητο οχι… :stuck_out_tongue:

Χρονια Πολλα Therion και σε ολους τους Χρηστους/Χριστινες!

Χρονια πολλα κ με υγεια σε ολους και σε Therion :smiley:

Καταρχην Χρονια Πολλα!!! Χτες ηταν τι πιο επισοδιακο ρεβεγιον που εκανα ποτε. Αφου βγηκα off απο το ποτο και τα βγαλα 4-5 φορες, σε καποια φαση στουκαρα (ακριβως εξω απο το μαγαζι εγινα θεαμα!) σε ενα δεντρο με αποτελεσμα να χτυπησω στη μυτη και τωρα εχω σημαδια σε μυτη (χαλια ειναι) στο μετωπο και ενα καρουμπαλο!!! Yeaaah!!!

Δεν σας τυχαίνει να αφήνετε κάτι για τις γιορτές όπως συναντηση με παλιούς φίλους, παρακολούθηση 3ωρων ταινιών, υποσχέσεις για ποδόσφαιρο κλπ και όταν έρχονται επιτέλους οι γιορτές να μην κάνετε τίποτα από αυτά??

Γιατί??
Γιατί??
Γιατί??

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Θενκ γιου ολ :smiley: :smiley:

Rychehead κορυφαιο :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Νταξει τοσο χαλια εγω δεν ημουν,ενας φιλος μου μονο ηθελε να παει τουαλετα και δεν χωρουσε,πηγε να περασει πανω απο το τραπεζι και το εσπασε…!

Καλα ρε και 'σεις για τσιπουρα πηγατε ??? Πως τα πινετε αυτα?? Μονο η μυρωδια του σε κανει και απομακρυνεσαι! Ποναει η μαπα μου τωρα και απο οτι φαινεται τα σημαδια θα υπαρχουν τουλαχιστον μεχρι του Αγιαννιου. Τη τυχη μου!

Ι write down my will!

Γιατι ρε το,τσιπουρο ειναι πολυ ωραιο.Συχνα πινουμε,απλα αυτη τη φορα ημασταν “ατυχοι”…Και δεν ηπιαμε και παρα πολυ να πεις οτι αυτο εφταιγε…

Για πολύ Hangover καταστάσεις λέμε…Χικ! :smiley: