Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

ξέρεις κανένα καλό παγκάκι??γιατί σπίτι δεν παίζει να γυρίσω άμα βγω

Αμα ερθεις Δραπετσωνα, στο ιδιο θα μενουμε! :lol: :lol: :wink:

Καλα θα τα πουμε αυριο αυτα! :lol:

Διαβάζω τον Καζαμία 2007 που θα δημοσιευτεί οσονούπω και λιώνω. Σύντομα θα απολαύσετε κι εσείς (από την αρχική).

Πείτε καμία παπαριά να περάσει η ώρα ρε σεις

καμία παπαριά να περάσει η ώρα ρε σεις :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Θέλω η Rangel αν γίνετε να ποστάρει συνταγή για σοκολατόπιτα. pleeeeeeeease…

[-o< [-o< [-o< [-o< [-o<

καλή χρονιά να έχουμε παιδάκια με το καλό να μας μπεί με υγεία ευτυχία και λεφτά να κάνουμε ότι θέλουμε…
φιλάκια πολλά από την παγωμένη Σουηδία… :smiley:

καμία παπαριά να περάσει η ώρα ρε σεις :stuck_out_tongue: :P[/quote]
Παπαριά !!! :stuck_out_tongue:

2 αυγά
3 κούπες γάλα
4 κούπες αλεύρι
1 κακάο
1/2 κουπα ζάχαρι
400 γραμμαρια βούτυρο
3 βανίλιες

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάζουμε στο μίξερ τα αυγά και προσθέτουμε το αλεύρι.Προσθέτουμε το μισό γάλα και το βούτυρο και το αφήνουμε για 5 λεπτά. Εν τω μεταξύ ανακατεύουμε το πικρό κακάο με το υπόλοιπο γάλα και το προσθέτουμε στο μίγμα.Βάζουμε όση ζάχαρι θέλουμε για να γίνει όσο γλυκό επιθυμούμε. Αφού τα ανακατέψετε καλά χύνετε το παχύρρευστο μίγμα σε αλουμινόχαρτο και το τυλίγετε. Το αφήνουμε στο ψυγείο να κρυώσει. Σερβίρεται και με σιρόπι.

:wink: :wink:

Το έχω απορία… Τώρα που είδες πως φτιάχνουν την σοκολατόπιτα, θα κάτσεις να τη φτιάξεις? :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

Πλάκα στην πλάκα, μου ανοίξατε την όρεξη… Θέλω σοκολατόπιταααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!

καλή χρονιά σε όλους :smiley:

KAΛΗ ΧΡΟΝΙΑΑΑΑ!!!
ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2007!!!

καλη χρνια σε λους/ολες με υγεια, χαρα και προπαντως αραγμα!!! :smiley: :wink:

καλη χρονια με υγεια λεφτα πιπινια(πιπινους για τις κοπελες) κ πολυ rock n roll!

καλή χρονιά σε όλους… να περάσετε εσείς+ οι οικογενειές σας ένα πολύ όμορφο 2007 με υγεία, χαρά , ευτυχία δημιουργικότητα, πολύ γέλιο(απαραίτητα) και ότι θέλει ο καθένας…

THANK YOU RANGEL O:) =D>

Όσο για την απορία σου αγαπητέ Karvou πάντα ήθελα να κάνω που και που κανα home made γλυκό και θέλω να ξεκινήσω με σοκολατόπιτα. Από αύριο θα αρχίσουν τα πειράματα με την συνταγή. (Θα βρω κάποιον να τη δοκιμασει πριν από μένα…:Ρ)

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΥΓΕΙΑ, ΕΥΤΥΧΙΑ, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΜΕΤΑΛΛΟΧΕΡΑΙΤΙΣΜΑΤΑ!!

thanks again Rangel :wink:

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ

Καλή χρονιά σε όλους και όλες!!
το 2007 να σας φέρει ευτυχία+αγάπη+υγεία (και σε εμένα τους ΗΙΜ!!! :lol: )