Μου κατσε το φλουρι!!!
Μπηκε καλα ο χρονος!
Καθότι, ξέρω ότι είσαι μεγάλος γκαντέμης και αφού το φλουρί έπεσε και σε εμένα (ακόμα μεγαλύτερος), πλέον αρχίζω να ανησυχώ… Το τέλος πλησιάζει… Μετανοήστε άπιστοι!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
κ εμενα!
Καλη χρονια και απο μενα!Παντα υγεια και χαρα σε ολο τον κοσμο!
Και περισσοτερες και καλυτερες συναυλιες.
Και οι Metallica και οι ΑC/DC και οι Μaiden και οι Heaven & Hell και οι KISS και ΟΛΟΙ το καλοκαιρι στην Ελλαδα.
Με 30 Ευρω εισιτηριο(ο καθενας,μην ειμαστε και πλεονεκτες…! :lol: :lol: :lol: )
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!
Καλή χρονιά σε όλο το forum,με υγεία,ευτυχία,καθαρή συνείδηση,πρόοδο,και πάνω από όλα χαμόγελο…
Oι φρικιαστικές σκηνές του απαγχονισμού του Σαντάμ Xουσεϊν, που τις περασμένες ημέρες έκαναν τον γύρο του κόσμου, οδήγησαν στον θάνατο ένα μικρό αγόρι στο Πακιστάν που προσπάθησε να μιμηθεί τη διαβόητη σκηνή, την οποία επανειλημμένα πρόβαλαν τα τηλεοπτικά δίκτυα ανά τον κόσμο.
Tο 9χρονο αγόρι στο Πακιστάν έχασε τη ζωή του στην προσπάθειά του να παίξει το «θάνατο του Σαντάμ», αφού προηγουμένως είχε παρακολουθήσει στην τηλεόραση το βίντεο με την εκτέλεση του πρώην ηγέτη του Iράκ.
Tο παιδί με τη βοήθεια της αδελφής του, η οποία είναι κατά έναν χρόνο μεγαλύτερή του, κρεμάστηκε από τον ανεμιστήρα της οροφής σε ένα διαμέρισμα της συνοικίας Pαχίμ Γιαρ Xαν, στην πακιστανική πόλη Mουλτάν. Tο κορίτσι κάλεσε πολύ γρήγορα βοήθεια, όμως η μητέρα τους και η θεία τους, οι οποίες βρίσκονταν σε διπλανό δωμάτιο, δεν έσπευσαν έγκαιρα.
Σύμφωνα με τον πατέρα των παιδιών, Aλαμγκίρ Παρασά, τα παιδιά δεν είχαν παρακολουθήσει στην τηλεόραση ολόκληρη τη σκηνή του απαγχονισμού, αλλά μόνο μέχρι το σημείο που ο δήμιος πέρασε το σκοινί γύρω από τον λαιμό του Σαντάμ Xουσεϊν. Στάθηκε όμως αρκετή ώστε να προκαλέσει ακόμη περισσότερη φρίκη οδηγώντας στον θάνατο το μικρό αγόρι.
θυμάμαι αρκετές φορές που έδειχναν αποκεφαλισμούς κι εκτελέσεις…
τόσο μεγάλο σοκ προκάλεσε ο απαγχονισμός του Σαντάμ?
μάλλον αφορμή είναι για να ξεκινήσει ακόμα ένα κύμα βίας.
Ε δεν είναι ζωή αυτή…
Δεν μπορεί να μου συμβαίνει εμένα αυτό…
Ποιός με μούτζωσε?
Ποιός ζηλεύει την επιτυχία μου, τα νιάτα, μα πάνω από όλα την ομορφιά μου?
Γιατί σε μένα?
Ποιόν έχω βλάψει επιτέλους?
Καλά έχω μείνει…
Τι να πω,πιστέυω ότι το φταίξιμο είναι και των γονιών που αφήνουν 9χρονο παιδί να βλέπει τέτοια πράγματα!Έχει τρελαθεί ο κόσμος…
Θυμάμαι πριν από λίγα χρόνια, ένα πιτσιρίκι στην Αυστραλία είχε πηδήξει από την οροφή του σπιτιού του για να αποδείξει στους “άπιστους” γονείς του ότι υπάρχει ο Σούπερμαν και μάλιστα θα τον σώσει από το θάνατο…
Άλλο περιστατικό. Πριν από 5 χρόνια,11χρονος στην Αμερική σκότωσε τον 8χρονο αδερφό του γιατί έκαναν ότι έβλεπαν στην τηλεόραση στους γίγαντες του κατς. Όπως δήλωσε στο δικαστήριο (που η ποινή ήταν βαρύτατη) δεν ήξερε ότι μπορούσε να χτυπήσει κάποιος με αυτά τα πράγματα…
ΥΓ. Τελικά, μου έβαλαν μουστάρδα στο σάντουιτς…
:lol: :lol: :lol: :lol:
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
σε ενα αλλο περιστατικο, κατι τυποι στην Κινα, γυρω στα 20 ο καθενας, παιζαν ενα Online RPG και μεσα στο παιχνιδι ο ενας απο αυτους ειχε ενα σπαθι που ηταν πολυ πολυτιμο και ο αλλος του ζητησε να το δανειστει, ο αλλος δεχτηκε ομως με το που του το εδωσε ο αλλος πηγε και το πουλησε, ολα αυτα παντα μεσα στο παιχνιδι. τοσο κολλημενοι ηταν ομως και οι 2 που ο κατοχος του σπαθιου σκοτωσε τον αλλο που το πουλησε(οχι στο παιχνιδι).
εγώ έχω ακούσει για ένα παιδί που ορμώμενος από τον pikatsou έβαλε το χέρι του στην μπρίζα(πιθανόν βρεγμένο) και…
γιατί έτσι?
Πρώτον pikatsou forever.
Δεύτερον εγώ έχω ακούσει και έναν άτυχο νέο που ορμώμενος από το SUPERMAN πήδηξε από το παράθυρο…Ήταν στον πέμπτο…
kai enan allon mikro prosfata den 8umamai pou phre to skoupo3ilo kai phdh3e apo to para8uto paristanontas ton xari potter… peritto oti o mikros egina kimas :roll:
Ελεος. 8O
έγω είχα ακούσει για ένα παιδάκι, που ορμώμενο από αυτά που έβλεπε στο Mtv, πήγε και αγόρασέ ένα δίσκο των Nirvana. Το επόμενο πρωί οι γονείς του το βρήκαν δίχως μουσικό γούστο και με διαθεση να αγοράσει όλη τη δισκογραφία των Scorpions και των Led Zeppelin…
(Ξαναπάω γυρεύοντας…) :roll: :roll: :roll:
Μουχαχαχα
τι είπε ο πιτσιρίκος??
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: