Ωραια μερα σημερα.Χτεσ ξεσκιστηκε στην βροχη.
Χμμμ,κακίες αμέσως:p :lol:
έχω να κάνω και εργασίες πολλές:(
τουλάχιστον νίκησε η ομάδα και όλα καλά:D
Μεηντεν1979 σε αγαπαμε.
Μας λειπεις.
Γειά σου ρε Χρηστάρα!
Ξενυχτάμε βλέπω στο Berlin, ε; :-- :drunk:
Tην άλλη Κυριακή θα ανέβω στην μπουγατσοπόλη σου και θα ήταν καλή ευκαιρία να τα π(ι)ούμε, αλλά εσύ Deutschland über alles… :roll:
Εγω κανω διακοπες στο ντοιτσλαντ και μαθαινω ισπανικες βρισιες.:lol:
Τωρα βρηκατε να ερθετε Σαλονικα που λειπω ρε.Αλητες.
Εμπα μουσουνου ΡΕ!
Τρέξε καλέ μου αλγόριθμε…
γ@μω τις τροφικες δηλητηριασεις. χασαμε τους dark tranquility γμτ. μολις επεσε λιγο ο πυρετος, δοξα το θεο.
το οτι επαθα τροφ. δηλητηριαση ειναι μαλλον σιγουρο. γινεται ομως να ανεβασεις πυρετο απο αυτο; μεχρι πριν λιγο βαραγα σταθερα 38.5 εδω και περιπου 15 ωρες. μου χε βγαλει τον αδοξαστο.
Μπα.Η υπερβολικη δοση σε Σκορπιονς θα φταιει.Ευτυχως εχω γερο οργανισμο και το αντεξα
Ναι, εχει και πυρετο, δυστυχως, αυτο.
Πανε σε κανα νοσοκομειο, χωρις πλακα, να σου γραψουν κανα φαρμακο, να μην ταλαιπωρεισαι. Περαστικα ε.
Περαστικα Γιαννη, να τα προσεχεις τα σουβλακια αλλη φορα:p
θενκς ε λοτ. με επιασε η αντιβιωση και ειμαι καλυτερα. βασικα τωρα εχω δεκατα. αν ολα πανε καλα αυριο θα ειμαι οκ.
Περαστικά…
το χα παθει πριν δυο εβδομαδες με εμετους και φρικτο πονο στο στομαχι…εχει πολλες μορφες…σε μερικες περιπτωσεις κανει και πυρετο…να προσεχεις τι τρως Γιαννακη…αν και με αυτα που κυκλοφορους σημερα στα φατφουνταδικα πρεπει να ψαχνεις πολυ για να βρεις κατι πραγματικα καλο…η μονη λυση ειναι να μαγειρευεις εσυ…:!: :!: καλη επιτυχια:D
Περαστικά ρε θηρίο:wink:
Φχαριστω ρε.Αλλα καλα ειμαι.
Τα συχνότερα συμπτώματα των ασθενειών που προκαλούνται λόγω μόλυνσης των φαγητών περιλαμβάνουν:
-
Διάρροια
-
Πόνο στην κοιλιά
-
Πυρετό
-
Πονοκέφαλο
-
Εμετούς
-
Εξάντληση σε σοβαρό βαθμό
περαστικά angmar!!
αχ,ατιμούτσικο
Αngmar περαστικα και απο εμενα…αφου ειχες πυρετο και εντονο κοιλακο αλγος με διαρροια μαλλον ειχες καποια Σαλμονελλα στο εντερο σου(αν βεββαια μιλαμε για σιτιογενη διαταραχη και οχι για καποια ιογενη γαστροεντεριτιδα η πρωτοζωικη διαρροια…λεμε τωρα!!)…η πιο συχνη τροφικη λοιμωξη παντως ειναι αυτη της εντεροτοξινης του Σταφυλοκοκκου(ειναι τροφοτοξινωση λογω παραγωγης εντεροτοξινης στις καταναλισκωμενες τροφες και οχι απο το ιδιο το μικροβιο στο εντερο) ,η οποια ομως δεν προκαλει πυρετο αλλα καμμια φορα ακομα και πτωση θερμοκρασιας και συνηθως ειναι αυτοπεριοριζομενη…αντιθετα η Σαλμονελλα εχει πιο βαρεια κλινικη εικονα και προκαλει πυρετο και εντονο κοιλιακο αλγος,ριγος,διαρροια και εμετους…παντως οι πιο πολλες τροφικες λοιμωξεις εχουν παρομοια κλινικη εικονα οποτε η διαγνωση γινεται εργαστηριακα(κοπρανολογικη,καλλιεργεια κοπρανων,ανιχνευση τοξινων στο αιμα κτλ) πχ…καποιες δεν δινουν εμετο και καποιες δινουν και εμετο και διαρροια και λιγο πολυ ολες δινουν κοιλιακο αλγος και δυσφορια…ευτυχως εχουν καλη προγνωση…τι θεραπεια ακολουθεις? τι εφαγες τελευταια ?που το εφαγες? αν εχεις εντοπισει την υπευθυνη τροφη και το μερος θα σου προτεινα να μην ξαναπατησεις και επιπλεον να τους κανεις και μαυρη διαφημιση…δεν παιζουμε με την δημοσια υγεια…
Νικος Summoning
Γεμισαμε γιατρους εδω μεσα…τσου τσου τσου[-X [-X