Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

Ντροπη Ολγα.

Δεν ειμαι γιατρος…κτηνιατρος ειμαι:p :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: και μεσα στα μαθηματα που διδαχθηκα ηταν και ο ελεγχος τροφιμων ζωικης προελευσης,κεφαλαιο του οποιου ηταν και οι σιτιογενεις διαταραχες ,αν και ειναι θεμα Ιατρικης παρα Κτηνιατρικης μιας και το ζητουμενο δηλαδη ο ασθενης ειναι ανθρωπος και οχι ζωο…απλως τα διδαχθηκαμε γιατι χρειαζονται για τον κρεοσκοπικο ελεγχο και τον ελεγχο τροφιμων ζωικης προελευσης πχ γαλακτοκομικα και προιοντα με ποσοστο ζωικων πρωτεινων ανω του 6 %…ο ελεγχος των εστιατοριων και των ζαχαροπλαστειων και λοιπων σημειων εστιασεων ανηκει σε γιατρους που εχουν παει και στην σχολη δημοσιας υγειας(υγειονολογους) ενω εμεις ειμαστε στον ελεγχο σφαγειων,κρεαταγορων,ιχθυαγορων και βιομηχανιων τροφιμων ζωικης προελευσης…αλλα χρειαζεται να ξερεις καποια βασικα πραγματα για τα ατιμα τα μικροβια που μας κανουν την ζωη δυσκολη μιας και πρεπει σε εναν ελεγχο να γνωριζεις τις επιπτωσεις τους…για θεραπειες και τετοια δεν γνωριζω μιας και απτεται τις Ιατρικης…κανενας γιατρος εδω ρε παιδια?8) 8) :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :slight_smile:
Νικος Summoning

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Ενταξει οκ…καταλαβα…γιατρος εισαι…:stuck_out_tongue:

[SIZE=“3”]Συνταγη Brownies:[/SIZE]

-Λυωνουμε την τσοκολατα κουβερτουρα(150 γρ.) σε μπεν μαρι μαζι με μισο κουτακι βουτυρο(150 γρ.). Θελει την ωρα του.
-Τριβουμε τα cookies(ενα κουτι περιπου) ειτε με τα χερια(δεν προτεινεται) ειτε σε μιξερακι αλλα οχι πολυ( να φαινονται τα cookies μεσα στο γλυκο α).
-Σε μιξερ χτυπαμε 1 κουπακι ζαχαρη και 2 αυγα. Ριχνουμε μετα απο λιγο μισο κουπακι αλευρι, μισο κουταλακι αλατι και 1 βανιλια.
-Ριχνουμε στο μιξερ και τα cookies και την λυωμενη τσοκολατα και ανακατευουμε λιγο να γενουν μειγμα.
-Τα πεταμε μεσα στην βουτυρωμενη φορμα του κεικ(σε μικρη ομως, αλλιως αλλαζουν οι δοσεις) και τα πεταμε σε φουρνο στους 180 βαθμους.

Συνταγη by αδερφος του σοφικαπα.
Μεταφραση-Προσαρμογη by σοφικαπα.

Μα…δεν ειμαι γιατρος…ειμαι κτηνιατρος! δεν ειναι το ιδιο πραγμα …αν και η επιστημη μου εχει βασιστει στην Ιατρικη(μιας και τους ακολουθουμε κατα ποδας στις εξελιξεις ) δεν εχω την επαρση να λεω οτι ειμαι γιατρος αλλα κτηνιατρος…οσο και να λατρευω τα ζωα συντροφιας δεν μπορω να βαλω στην ιδια μοιρα εναν ανθρωπο με τα γατακι που μεγαλωνω τωρα στο σπιτι μου(ουτε και τα υπολοιπα ημιαδεσποτα που ταιζω μαζικως) και γι’αυτο δινω ιδιαιτερο βαρος και σημασια στην λεξη γιατρος,παρολο που δεν ηθελα ποτε να γινω …δυστυχως πολλοι απο αυτους με απογοητευουν με την συμπεριφορα τους και τις ενεργειες τους προς τους συνανθρωπους τους…κριμα…τοσο χρονια σπουδες και κοπος και να μην εχουν καταλαβει και συνειδητοποιησει τι λειτουργημα εκτελουν…σαν να βαριουνται…σαν να κουραστηκαν…σαν να αδιαφορουν…κριμα…και κριμα που τετοια κρουσματα εχω δει και στον δικο μου χωρο…πρεπει να ειναι η νοοτροπια της χωρας μας τελικα και το κοινωνικο μας συστημα που βασιζεται στον εγωισμο και την φιλαυτια …:frowning: :frowning: :frowning:
Νικος Summoning

amerikania booooooo

Περαστικα ρε αλάνι…

:wink: :slight_smile:

Μπράβο ρε, ότι είσαι αρρωστός το διαβάζω στο φόρουμ! Πήγες σε γιατρο και σου δωσε αντιβίωση ή έτσι κουτουρού??

Έτσι κουτουρού ο βλάκας. [-X

Σοβαρά μιλάς? δεν μπορώ να τον πάρω για να τον βρίσω κιολας τέτοια ώρα![-X

Γιατι ρε, που ειναι το κακο? Εγω οσες φορες εχω παει σε γιατρο και μου εχει γραψει φαρμακα δεν εχω κανει τον κοπο ουτε καν να τα αγορασω:lol: Και αν ποτε επιμενουν οι γονεις και παω και τα παρω μολις διαβασω τις οδηγιες χρησεως (παρενεργειες κλπ) τρομαζω και τα πεταω!!8O Καταλαβαινω οτι πιο πολλες ελπιδες εχω να ζησω αν δεν τα παρω!:?

Παντως και γω οταν αρρωσταινω σοβαρα (πχ λοξυγγας…) μοναχουλης μου αρχιζω αντιβιωση! Ενταξει, ρωταω και τη μαμα για να μην εχω μονο εγω την ευθυνη αμα ψοφισω και μου κανω μετα καμια μηνυση!!:roll:
Α, και για να μην ξεχνιομαστε, για αντιβιωση ΠΑΝΤΑ Σεκλορ (μαυρη διαφημιση:p ) που ειναι και του Παυλαρα!!!:smiley:

Ναι, του είπα να πάει και στο γιατρό αλλά μου είπε “Μπα, θα μου περάσει.” #-o

όχι greeklish παρακαλώ. Κουράζουν στο διάβασμα… ούτε κεφαλαία. Βγάλε τους τόνους αν βαριέσαι :slight_smile:

Gimme gimme gimme a break after midnight:-s

αυτά είναι φλωριές… put some windex :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

( αυτή ήταν η αγαπημένη μου ατάκα από το γάμος αλα ελληνικά )

Η βουλη πριμοδοτει (!) τους βουλευτες (!!!) με 5000 ευρω (!!!) για την αγορα ηλεκτρονικου υπολογιστη ([SIZE=“7”]![/SIZE]).
Ενας καλος ανθρωπος δεν θα βρεθει να ζωστει με εκρηκτικα και να μπει εκει μεσα να τα κανει ολα μπουρδελο?(καλα πιο μουρδελο απ’οτι ειναι δε προκειται να τα κανει αλλα λεμε)
Αϊ στο διαολο με τα μουνια ο κοσμος δεν εχει να φαει κι αυτοι θελουν κομπιουτερ με 5000 λες και θα τον χρησιμοποιησουν στην ΝΑΣΑ.
Να πανε να γαμηθουν συγχιστηκα

πες τα ρε :!: :!: :!: :!:

Ρε σεις μην παίρνετε αντιβιώσεις χωρίς να έχετε συμβουλευτεί γιατρό, γίατι αναπτύσσονται ισχυρά στελέχη μικροβίων και μετά δεν μπορεις παρά να δίνεις όλο και πιο ισχυρα φάρμακα , με αποτέλεσμα αν συμβεί κάτι , να μην μπορείς να το αντιμετωπίσεις! Συν το γεγονός ότι μπορεί να είστε αλλεργικοί σε κάποια φαρμακευτική ουσία και να τρέχετε και να μην φτάνετε!Εχούν πεθάνει άνθρωποι από αλλεργία σε αντιβίωση! Αντε να μην σας δαγκώσω! ΑΑΑ και αν θέλετε , ρωτήσε εδώ ρε σεις, οι συμβουλές είναι δωρεαν, την επίσκεψη χρεώνω:p

=P~ Kαλα, τα brownies ειναι απο τα θεικοτατα γλυκα μαζι με το Cheesecake.Thanx ρε Sofi!:slight_smile:

Βαριεμαι τρελα σημερα, εκλεισα ενα 10ωρο παλι στο κρεβατι και ξυπνησα ακεφη.Πφφφ…[-X