:eek:
Και έχεις παράπονο???[-X Εδώ κλείνουμε 5 ώρες και πανυγυρίζουμε:cry: τσ τσΈχω να κλείσω δεκάωρο από τότε που κοιμίθηκα κάνοντας τις εργασίες:tomato:
Γκρίνια μόουντ όβερ…
:eek:
Και έχεις παράπονο???[-X Εδώ κλείνουμε 5 ώρες και πανυγυρίζουμε:cry: τσ τσΈχω να κλείσω δεκάωρο από τότε που κοιμίθηκα κάνοντας τις εργασίες:tomato:
Γκρίνια μόουντ όβερ…
Cheesecake το καλυτερο. Τα σπαει, μπορω να φαω οσα μου φερουν, γιατι να φτιαξω δυσκολα
O πολύ ύπνος ζαβλακώνει,υπόψιν…:lol:
Κοιτα… οταν κοιμασαι πολυ (μερικες φορες που δεν εισαι τοσο κουρασμενος) και ξυπνας, νιωθεις οτι δεν μπορεις να κουνηθεις.Οτι εισαι ενα κινητο πτωμα που ζει χωρις νοημα και καλυτερα να παει να αυτοκτονησει!LOL!
(Οkay, το εχεσα. ) Γενικα η καλη μερα απο το πρωι φαινεται και επισης, ΜΟΥ ΤΗ ΔΙΝΕΙ που ο ενας ραπιντογραφος κυριες και κυριοι κανει 13 ευρω.Αν το κανουμε επι 3 μας βγαινει 39 ολοκληρα ευρω για μελανια!!!
Βάλε μέσα και τα ανταλακτικά,μετά καιτη ανάλογη γόμα ξυράφι,τη γα*&#$*$&$ κοινός.
Έχει κανείς γαλακτομπούρεκο σπίτι του να μου δανείσει?:-s
ρε κάνει κρύο σήμερα ρε
8O 8O 8O
Εκοψε το “ω”!!
Γομα ξυραφι?:-s Δεν καταλαβα.
Ζαχαροπλαστειο δεν εχεις εκει κοντα παλικαρι? Ολοι οι τζαμπατζηδες… ουστ!
Εμ,γόμα ξυράφι λέμε τη γόμα γι το ραπιτογράφο,τουλάχιστον έτσι το ξέρω εγώ:-s
Ζαχαροπλαστείοέχει,γαλακτομπούρεκο δεν έχει:(
2 ρε=ω ρε
Σας παρακαλω μιλατε λιγο πιο χαμηλοφωνα γιατι προσπαθω να συγκεντρωθω σε μια σοβαρη μελετη που κανω
Ευχαριστω σας προκαταβολικα
:o
Δεν παιρνω καλυτερα εκεινες τις μποτουλες που ελεγα? Να μην κλαιω και τα λεφτα μου!
Δηλαδη δεν συμβιβαζεσαι με αλλο γλυκο?
Με αυτό άνετα
=P~ =P~ =P~
Χαχαχαχα!
Μπα… δεν ειναι σοκολατινα ρε συ.Να λιγωνεσαι!=P~
Brownies και τα μυαλα στα καγκελα!Ειδικα αν ειναι ζεστο…8O
Αχ ναι,λιγουριά δεν λές τίποτα
Here’s more:lol:
Ναι…
Επισης:
7ο καλυτερο κομματι του Number Of The Beast >= ανω φραγμα του Powerslave…
νταξ ρε μεγάλε,εσύ μεταπτυχιακού επιπέδου,εγώ πρωτάκι σε σχολή.
τόση μαγκιά έχεις,τόσα κάνεις
γιατι οι γατοτροφες δεν εχουν γευση ποντικου;
εχουν τα ψαρια οπισθεν;
πως αναπαραγονται οι φαλαινες; :-s
Ερωτηση:
Εφοσον υπαρχουν μεταλλοπατερες, δεν θα πρεπει καπουν υπαρχουν και οι μεταλλομητερες? Που κρυβονται αυτες?
-γιατι και οι γατες 8ελουν ποικιλια στην τροφη τους
-εχουν αν τα πιασεις με αγκιστρι απο την ουρα και τα τραβηξεις
-γαμιουνται οπως ολα τα θηλαστικα :lol: