Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

Ουφ. Ζω σε λαθος μερος του πλανητη.

πιστεψε με δεν εισαι η μονη…κι εγω και παρα πολλοι αλλοι απο το φορουμ ζουμε σε λαθος μερος του πλανητη:wink: :frowning:

Θελω Χιονια και θελω και weckl.
Δυστυχως δεν εχει ουτε χιονια ουτε weckl.
Πω…μια Φινλανδια ελεγε πολυ ασχημα τωρα, η μια Σκοτια, η Ιρλανδια #-o #-o #-o #-o #-o

Everything is so emo today…

όξω κάνει κρύο,μέσα κάνει bonfire

καινουρια μαρκα κλιματιστικων?

παλιά:-s

ΒΑΡΙΕΜΑΙ να κατεβαινω Πειραια για να παω Ρεντη.Πωωωω!
Ρε παιδια, οποιος ειναι απο Πειραια ας μου πει γαμωτο… απο το Σταθμο του Πειραια για να παω Ρεντη παιρνω το 904 ή το 909?:-s

909 σε βγαζει εξω απο τα Βιλατζ

Βασικα θελω να παω στα κεντρικα της ΕΘΕΛ.Πηρα τηλεφωνο και μου ειπε κατεβαινοντας απο τον Ηλεκτρικο, να παω στο Δημοτικο θεατρο Πειραια κι απο κει να παρω το 909 και διαπιστωνω κοιτωντας τα δρομολογια οτι το Δημοτικο θεατρο ειναι πιο πισω απο τον Ηλεκτρικο.Anyway, το πολυ πολυ να χαθω.

Χαλαρα.

στο αμαξοστάσιο στην πετρου ραλλι λες ???:-k

Υeap…
Mαλλον οχι, η διευθυνση ειναι Παρνασσου.

Life is emo…:frowning:

Η οδος παρνασσου ειναι αυτη που ειναι πανω τα βιλατζ.Παρνασσου και θηβων

Οk.Thanx.

Η ΕΛΠΑ είσαι ρε?

:lol: :stuck_out_tongue:

Οχι αλλα μενω πολυ κοντα

Σέβομαι το topic των Manowar και δεν το συνεχίζω εκεί, αλλά θέλω να γράψω 2 πράγματα εδώ!

Καταρχάς, συμφωνώ 10000000% με αυτό το post του karvou! :thumbup:

Ήμουν έτοιμος να γράψω σχεδόν τα ίδια, αλλά χαίρομαι πολύ που το έγραψε αυτός, γιατί το δικό μου post θα ήταν από “άλλον ένα προκατειλημμένο Manowarά”! :expressionless:

Δεν έχω κανένα πρόβλημα που ο voodoo child και ο κάθε voodoo child δεν γουστάει Manowar!
Απεναντίας καλά κάνει! :wink:

Όταν όμως ρωτάει “πες μου κανένα καλό τραγούδι τους” και μετά από 9 (!!!) :o μόλις λεπτά, υπάρχει έτοιμη απάντηση και συμπέρασμα, ε συγγνώμη, αλλά αυτό είναι προκλητικό! [-X

Να τα ακούσει 1 εβδομάδα, 1 μήνα και μετά να πεί ότι είναι τρισάθλια θα το χαρώ πραγματικά! :yes:

Αλλά να λέει γνώμη μετά από ούτε 10 λεπτά (ρε γαμώτο αυτά τα 3 tracks που του πρότεινε ο Reaper είναι γύρω στο 20λεπτο!), αυτό είναι λίγο κοροϊδία! #-o
Τουλάχιστον έτσι το εκλαμβάνω εγώ!

Φυσικά, αυτή την νοοτροπία την έχουν οι περισσότεροι που μπαίνουν σε εκείνο το thread και ποστάρουν ότι να 'ναι και όχι μόνο ο voodoo child! :thumbdown:

Μπράβο ξανά ρε karvou! :drunk:

Για κάτι άλλα που γράφτηκαν κατά τη διάρκεια της μέρας, εντάξει, ξέρουμε δεν τους γουστάρετε, αλλά τόσες ανακρίβειες και τόση εμπάθεια πια; :expressionless:

βασικά, εγώ το δηλώνω ανοικτά. Θεωρώ ότι το τόπικ έχει ξεφύγει. Άλλο πράγμα το λέω τη γνώμη μου επί του θέματος και άλλο πράγμα το δε λέω τίποτα επί του θέματος, αλλά ποστάρω. Δυστυχώς συμβαίνει σε πολλά τόπικς, αλλά ειδικά εκεί έχει σπάσει μέχρι και τα δικά μου νεύρα που δεν είμαι του οπαδός του ιδιώματος…

Και επειδή έχουμε για λίγες μέρες οι mods πολύ δουλειά (πληροφοριακά έκανα σήμερα το 3ο ολόκληρο 24ωρο άυπνος στα τελευταία 4 24ωρά), από το να τρέχω να κάνω moderating τον κάθε χρήστη που δε σκέφτεται πόσο ξενερώνει τους υπόλοιπους εδώ μέσα ποστάροντας μπούρδες για να συμμετάσχει στη μπουρδολογία λες και είναι τιμή του, σκέφτομαι σοβαρά το λουκέτο. Είδα ότι ήδη κάποιοι χρήστες το έχετε ζητήσει εκεί μέσα. Μόλις χαλαρώσουμε οι mods και βρούμε λίγο χρόνο θα επιληφθούμε επί του θέματος.

(Φυσικά θα πάνε ακόμα πιο μάκρια άλλα θέματα όπως τα blogs, radio, κλπ… γιατί έχουμε πάλι να τρέχουμε με το πώς θα διατηρήσουμε το φόρουμ φιλικό σε αυτούς που ενδιαφέρονται ΓΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ) :frowning:

πφ,λιώσιμο σήμερα.
πέντε χελιάρικα ποστς και πάω για νάνι.
τσίερζ εβριμπάντη