Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

18907 λέξεις… Να το αφήσω?

σε αυτο συμφωνω απολυτα και γω. και σε αυτο, αλλα και στο παραπανω ποστ του καρβου. ευτυχως το επιπεδο στα μουσικα εχει στρωσει αρκετα. δε ξερω αν φταιει το διασημο ‘‘ψαλιδι του καρβου’’ σε αυτο ( :stuck_out_tongue: ), αλλα αν ειναι ο λογος τοτε τον συγχαιρω.

Ολα εσυ χαρες που γευτηκα και απογοητευτηκα
ολα εσυ ζως κοσμηματα που βγηκαν ολα ψευτικα
ολα εσυ της ερημιας μου και του παθους μου επανασταση
ολα εσυ η σταυρωση μου ησουν μετα την αναστασηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

Βαλε 193 ακομα να γινει 20000. Να στρογγυλεψει το ποσο, ειναι πιο ωραιο. Ασε που μετα θα μπορεις να βγαλεις και concept δισκο που θα περιγραφει τις αναποδιες και τις κακουχιες της συγγραφης με τιτλο “20.000 Words”…

Καλημέρα! Μπορεί να ξυπνήσαμε νωρίς σήμερα, αλλά είναι όμορφα καθώς σε λίγες ωρίτσες θα μαστε στο Άουσβιτς να κόβουμε κίνηση και φάτσες:!:

Καφέεεεεεε.

Bαριεμαι να παω στο τει γρμφχμκδκεκ

Μην πάς …Ένας χρόνος χαμένος απο τις σπουδες, είναι κερδισμένος απο τη ζωή…:stuck_out_tongue:

Σ’εμενα το λες που ειμαι 7ο εξαμηνο και παταω μονο για να γραφτω?
Πηγα και ηταν κλειστο.Απο δευτερα λενε το μπουρδελο

:stuck_out_tongue:
Εεε.δεν είσαι κ κανένα τρελό εξάμηνο…Σε παίρνει μερικά χρονάκια ακόμη…Άδραξε τη μέρα ή ακόμα καλύτερα Άραξε τη μερα:p :lol: Αλοίμονο σε μας…

Συμφωνα με τους υπολογισμους μου και το time table μου θα εχω βγαλει τη σχολη το 2034 σε ηλικια 53 ετων.
Ενοειται οτι αυτο θα γινει αν αποφασισω να πατησω εστω και για καφε.

Επειδη ως γνωστον ειμαι και πολυ CIA FBI KGB κτλ εχω πλεροφοριες για μελος που δεν ειναι πια κοντα μας :lol: :lol: :lol: :lol:
Λεει παλι τα δικα του σε αλλο φορουμ με το καλημερα με το δικο του ξεχωριστο δημοκρατικο και τεκμηριωμενο τροπο και ειναι φιλος γνωστου θαμωνα του φορουμ μας.
Α ειναι και γειτονας μου.Εχω δει ενα φλωρακι να περναει απο κατω με μπλουζα Αλμοδοwar.Λετε να ειναι αυτος?:-k :-k

μοιράσου μαζί μας τα στοιχειά σου.να μάθουν όλοι.ή με pm.να μάθω γω.

Θάπσε ρε άφοβα! ΛΕΓΕ ΤΩΡΑ. Κι ας μην τον χτσέρουμε οι νεότεροι.

Toν χτσερε ουλοι :smiley:

Παιζει κιθαρα και δεν τον κανει παρεα κανεις.

Ολοι πηγαν να υποδεχθουν τον χιπη…Νεκρα!

Καλωσοριζουμε ολους τους νεους ΟΥΜ χρηστες

Παλιοκαιρος!Σε καποια στιγμη εκανε κρυο,φυσαγε και ψυχαλιζε!

Ζητω συγγνωμη απο τον καρβου γιατι εκανα ενα τραγικο λαθος.
Το ονομα του Χριστοδουλου απο το Fame story ειναι Νοτης και οχι Νικος.
Δικαιολογημενα εσβησε το ποστ

αυτός δεν κάνει μία εκπομπή με κάτι πολυέλαιους τώρα?