:lol: :lol: :lol: :lol:
έτσι!!!έτσι!!!
Ντροπή ρε καθίκι…
ετσι ετσι!
μπορουμε να σου μεταδωσουμε τις γνωσεις μας!
ειναι αντροπος…:lol:
camelspotter αφιερομενο!
όχι μόνο πνευματικό
δεν έχεις ακούσει ποτέ το : " θα σε ταΐσω κρέας " ??? (και όχι δεν αναφέρεται σε μπριζόλα …)
Στην ΝΕΤ στην εκπομπή που είναι καλεσμένοι Κανέλλη και Καπουντζίδης μόλις έπαιξε βιντεάκι με μουσική υπόκρουση Dream Theater! 8)
Ποιο τραγούδι;;;; Ποιο τραγούδι;;;;;; 8)
Μόλις ξανάβαλε σε διαφήμηση! Άλλο αυτήν τη φορά. Honor thy father ή In The Name Of God, θα σε γελάσω :oops:
Τελικά πολύ αγαπάνε τους theater στην ΝΕΤ
ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ!!! 8) 8) 8)
ΣΕ ΜΠΑΩ!!!
Kαλημέρες στο Φόρουμ!! Άλλη μια μέρα και σήμερα… άντε να ετοιμάζομαι για σχολείο σιγά σιγά!
Καλημερα με τα Τελεταμπιζ.
Κοβω καλημερες. Αντιο.
η θρησκευτικου στο σχολειο μας ειπε οτι τα στρουμφακια ειναι διαβολικα επειδη δε γεννιουνται.
τοτε και ο Θεος διαβολικος ειναι πεστης.
Το καινούριο Unreal Tournament κόβει κώλους.
\m/
Tην Λουκά εχεις καθηγήτρια μήπως?:lol:
κουφαθηκα ε…
ελεος μερικοι ανθρωποι που υπαρχουν…
μας λεει σημερα η θρησκευτικου(ειχαμε και 7η ωρα)…:
ο ανθρωπος επιλεγει να ειναι δουλος του θεου και ετσι δεν μπορει να ειναι κανενος αλλου
λεω εγω…
στα αρχαια χρονια με τα δουλεμπορια κλπ θα μπορουσαν να δηλωναν ολοι χριστιανοι να γλιτωνανε(γιατι στην ουσια αυτο μας ελεγε ρε :? )
εκανε πως δεν ακουσε… δεν πτοηθηκα ομως. της λεω:
εφ’οσον καποιος διαλεγει να ειναι δουλος… οταν θελησει να ελευθερωθει(το τονισα αυτο, γιατι η θρησκεια ΔΕΣΜΑ ειναι -.-), μπορει να το κανει?
μου ειπε οτι φυσικα μπορει καποιος να απαρνηθει το Χριστο κλπ…
(η μπροστινη μου καταλαβε οτι αμα απαρνηθεις το Χριστο και το βαπτισμα μετα θα σε φωναζουν ΨΙΤ ΨΙΤ…)
#-o
Α,καλά,είσαι στα ελαφριά ακόμη,που να περάσεις μια βόλτα απο το κατηχιτικό που πήγαινα:lol: καλά,όποιος θελήσει ποτέ να ακούσει συρρορευμένες μαλακίες θρησκευτικού τύπου μπορεί πολύ απλά να μου ζητήσει να πώ για το τι άκουγα εκεί πέρα…
On the radio this morning was a tip on finding inner peace. It simply said - “The way to achieve inner
peace is to finish off all the things you have started”.
So I looked round the house this morning to see all the things I’d started and hadn’t finished , and before
leaving for work I finished off –
a bottle of red wine,
a bottle of white wine,
four lagers,
the Baileys,
the Jack Daniels,
the Prozac,
some Valium,
some cheesecake,
and a box of chocolates.
You have no idea how bloody good I feel.
Γκογκολ σας ερχομαι.
Χοχο.