-2χ²+6χ-4=0<=>
-χ²+3χ-2=0<=>
χ²-3χ+2=0<=>
χ=1 ή χ=2
Είμαι πολύ sad…χθες κατέβασα μετά από 14 χρόνια τα ποστερς μου…δλδ τα είχα ξανακετεβάσει για να πλύνω/βάψω τον τοίχο,αλλά αυτή τη φορά (που πάλι για να πλύνω τα κατέβασα) έχουν χαλάσει, έχουν σκιστεί…they’re old like me…the end of an era.Είμαι τελείως χαζή αλλά σχεδόν νιώθω ότι χάνω την ταυτότητά μου…
αυτο ειναι φορουμ ρε.Χιλια ευχαριστω ζεπ
Ρε ρε ρε ρε ΡΕ ΡΕ Ρε τι ειναι αυτο στο profile μου?
Με στιγματισε ο καρβουνιαρης?Θα τον σκισω ρε!!!
Μετάφραση…?
Βρέχει και όποτε βρέχει ο πΟΤΕ τον… και πέφτει η σύνδεση κάθε τρεις και λίγο…
[B]
إسمي سليم, بدأتُ مؤخرا دراسة اللغة العربية, و أظن أنها فكرة جيدة للحصول على أصدقاء مراسلة يتكلمون اللغة, هكذا يمكنني أن أُطبِّق ما تعلمت في اللغة العربية, وكذلك التّعرف على أصدقاء جُدد.
دعني أحدثك عن نفسي قليلا, أبلغ من العم,سنة, أنا شاب أمريكي / بريطاني , أعيش في واشنطن/ لندن, أدرس اللغات أعمل كجرّاح/ نجار/ ميكانيكي , الانجليزية هي لغتي الأم, لدي أخ واحد , و أخت واحدة, لدي إبن واح, بنت واحدة , أعيش مع والداي , أعيش وحدي , أنا عازب , أنا متزوج .
في وقت فراغي أحب سماع الموسيقى , مشاهدة الافلام, البرامج الوثائقية, أحب السفر و التعرف على أناس جدد … و أشياء أخرى.
أريد تعلم اللغة العربية لأنني أحبها, و أيضا أريد تعلمها من أجل عملي/ زوجي/ أبنائي , و فوق كل شيء أظن أنها لغة جميلة.
كما لاحظتَ, أنني أستطيع الكتابة باللغة العربية, لكن أحتاج تعلم الكثير, لأن رصيدي من المفردات اللغوية محدود, و كذلك أستعين بالمعجم كثيرا.
أتمنى الحصول على رسالة منك في أقرب وقت, تتضمن معلومات عنك و عن الاشياء التي تحب عملها… أتمنى أيضا أن تساعدني على تحسين مستواي في اللغة العربية.
أظن أن هذا يكفي الان, إعتني بنفسك و طاب يومك!
[/B]سليم
:lol2:
ντάξει…σπέρνεις!
Αλλά έχω μείνει με την απορία… πως σε…στιγμάτισε ο καρβουνιάρης?
Θελω να παω στο CIAO να φαω ενα γιγαντιο πεινιρλι με 4 τυρια κοτοπουλο και ταμπασκο και για επιδορπιο αναμεικτο κρουασαν =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~
Ποζερά…
Λεμπεσης.8O
τρελή κομματάρα!χααχχαχαχαχααχαχαχχαχαχα
led εχω κι αλλες ασκησεις ε. 8)
(πλακα κανω ε :Ρ)
Μπράβο κόσμος το Forum αυτή την ώρα…
φλιπ φλοπ κρακαπαου στριξ μπλιρπ σντοινγκ κρανκ ζουπ ζουπ.
Μήπως πίσω από αυτούς τους ήχους είναι κρυπτογραφημένο κάποιο ανέκδοτο, που πρέπει να αποκρυπτογραφήσουμε;; :-k :-k :roll:
Μπαααα…νομιζω ημουν απολυτα ξεκαθαρος στο τι θελω να πω!
Κρακα μπουμ μπαμ φλοπ φλοπ ζντουπου ζντουπου μπλιτς.
Ζουπου Ζουπου κρικιφλοκ τσιριμπι μπο μπο γκλοιν βλιτς πλιτς νταπ.
Μπουμ μπουμ λακα λακα λακα μπουμ ζβουν γκλιν μποινγκ λυγμ;
Ε οχι ρε συ σοφι,αυτο δεν το περιμενα απο σενα να το πεις…με στενοχωρησες τωρα α…[-X