Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

Κλικ… κλικ κλοκ κλικ κλοκ κλικ κλοκ κλοκ κλοκ κλοκ… [SIZE=“7”]ΜΠΟΥΜ!!![/SIZE]

Ελα μωρε μια ερωτηση ηταν, μην το παιρνεις τοσο βαρια…:-s

Bασικα το 4400 γ**αμαει και σπερνει ε…

Κριμα που δεν αρχισα να την παρακολουθω νωριτερα τη σειρα…

@hokam: μπορείς να μου λύσεις μια απορία? ??

Προφυλακτικά Μανοβάρ :!:
http://store.magiccirclemusic.com/product/887/Manowar-condom-"Warrior's-Shield"-Natural

Ισως…Για πες…

η κοπελίτσα στο αβατάρ σου δεν εχει κοψομεσιαστει να κραταει τα βυζα της?

Mακαρι να μπορουσα να δωσω μονολεκτικη απαντηση…:?
Υποθετω παντως πως αν κουραστει οντως θα ειμαστε πολλοι οι υποψηφιοι να τη βοηθησουμε να ξεκουραστει λιγακι…:stuck_out_tongue:

:emoticon που σηκωνει χερι:

:emoticon που σηκώνει 2 χέρια:

:emoticon που σηκώνει 2 χέρια και το τριτο ποδι:

Χαχα! Ήμουν σίγουρος ότι το επόμενο post από το δικό μου, θα ήταν αυτό! :smiley:

Sorry για το :offtopic: , σειρά έχει ο επόμενος! Να δούμε τι άλλο θα σηκώσει… :stuck_out_tongue: :lol:

σηκώνω μπαϊράκι :!:

[FONT=“Comic Sans MS”]Τα παιδιά με κυρίαρχο το δεξί ημισφαίριο μαθαίνουν ακολουθώντας πορεία από το ολικό στο μερικό, ενώ συχνά δε μπορούν να βάλουν σε τάξη τις σκέψεις τους. Χρειάζονται την άμεση επαφή με το νέο συναίσθημα για να το συνειδητοποιήσουν, ενώ το σύμβολο δεν επαρκεί. Σκέφτονται με τυχαία διαδοχή σκέψεων και με τη διαίσθηση (όχι με τους κοινούς κανόνες αναλυτικής λογικής). Συχνά συμπεριφέρονται παρορμητικά.
Δεν είναι ιδιαίτερα ομιλητικά κι έχουν δυσκολίες στη σαφή λεκτική έκφραση, ενώ αρκετές φορές εκφράζονται περιφραστικά. Αλλάζουν συχνά το περιβάλλον όπου ζουν και αφήνουν ατακτοποίητο το χώρο τους. Δεν συνειδητοποιούν τα χρονικά όρια που τους τίθενται και δεν τηρούν προκαθορισμένο πρόγραμμα. Ονειροπολούν και παίρνουν στα σοβαρά παράλογους συλλογισμούς των άλλων. Συχνά μετρούν με τα δάχτυλα. Δυσκολεύονται στο συλλαβισμό. Όταν ακούν μουσική, κάνουν λιγότερα λάθη και τελειώνουν γρηγορότερα τα μαθήματα τους. Πολλά από αυτά τα άτομα είναι συχνά αριστερόχειρα.[/FONT]

Από το βιβλίο “Αριστεροχειρία” του Φίλιππου Βλάχου.

ω μα τι ιππότες??? ετοιμοι να θυσιαστούν για να μην πάθει μυοσκελετικο η κοπελούδα!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Μπράβο αγόρια!

πωπωπω

σαν να διαβάζω για τον εαυτό μου (σχεδόν σε όλα μέσα είναι :P:P)

μόνο που γράφω με το δεξί :stuck_out_tongue:

τσικι κρατς τσικι μποινγκ κριτς μποινγκ τακα τακα κλαψ?

σηκωθείτε από καναπέδες,κρεβάτια,ντιβάνια,δονητές,πολυθρόνες,χαλιά

και βάλτε άλφα!!!

ίμο βι ες τρέντι αφιέρωμα.

Αν και έχουν ορισμένες βάσεις, δεν είναι και απόλυτα αυτά. Άσε που αντικατοπτρίζουν και κάποια στερεότυπα για τους αριστερόχειρες. Τάδε έφη ένας αριστερόχειρας, ως παιδί και ως ενήλικας :roll:

ααααχ{χασμουρητο:sleep:}:stuck_out_tongue: