Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

Ακριβώς το ίδιο…:o :o

Βασικά ένα (πολύ) παρόμοιο κείμενο είχα διαβάσει και για τους δυσλεκτικούς … :-k :-k

Tέτοιος δεν είμαι (ή δεν το έχω καταλάβει…):stuck_out_tongue:
Πάντως σε αντίθεση με διάφορα στερεότυπα, οι δυσλεκτικοί έχουν πολύ υψηλή νοημοσύνη απ`όσο ξέρω…

[FONT=“Comic Sans MS”]Με εντυπωσίασε καθώς είμαι και εγώ αριστερόχειρας και με αντικατοπτρίζει σε υπερβολικό βαθμό.
Με μόνη εξαίρεση το κομματι με το συλλαβισμό (και αυτού που λέει ότι δεν είναι ιδιαίτερα ομιλητικά θα μπορούσε να πει κανείς με κακεντρέχεια…αλλά μιλάει για παιδιά κυρίως και σας διαβεβαιώνω πως ήμουν λιγομίλητη σαν παιδί.)[/FONT]

[FONT=“Comic Sans MS”]Βασικά… έχω γνωρίσει αρκετούς δυσλεκτικούς που ήταν και αριστερόχειρες…και αρκετούς που δεν ήταν νομίζω πραγματικά δυσλεκτικοί, καθώς ένα ακόμη πράγμα που έχω διαβάσει είναι πως ίσως τα παιδιά με κυρίαρχο το δεξί ημισφαίριο (αυτό δε σημαίνει απαραίτητα και αριστεροχειρία) για να διευκολυνθούν στη μάθηση χρειάζονται και διαφορετικές διδακτικές στρατηγικές που να εμπλέκουν τόσο το αριστερό όσο και το δεξί ημισφαίριο με λεκτικά,οπτικά,ακουστικά,απτικά και κιναισθητικά πρότυπα[/FONT].

Υπαρχουν παρα πολλες μορφες δυσλεξιας . Κατ εμε θαπρεπε να ενταχθουν αλλου καποιες απο τις μορφες αυτες . Με το θεμα εχω ασχοληθει σε βαθος καθως με αφορα και σε πολλες περιπτώσεις η δυλεξια δεν αναγνωριζετε ουτε απο το ιδιο το ατομο .Κανοντας καποια τεστ και μονο βγαινει η διαγωση ( δεν μιλαω για τη συνηθισμενη περιπτωση που λιγο πολυ φανταζομαι οτι ολοι ξερουν ) .

Aν η συνηθισμένη περίπτωση που όλοι ξέρουμε λίγο πολύ είναι αυτή με το σχολείο και το χαρτί που καμιά φορά δίνεται στο έτσι και τις προφορικές… αυτή την περίπτωση είχα στο μυαλό μου γράφοντας αυτό που έκανες bold στο quote.
Πάντως για τη δυσλεξία ομολογώ πως δε γνωρίζω τίποτα παραπάνω από τα όσα έχω δει από φίλους/συμμαθητές :).

εγώ πρέπει να είμαι λίγο δισκλεκτικώς αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό που να πάρω το “χαρτί” (που και να το έπαιρνα δηλαδή δεν θα βοηθούσε και ιδιαίτερα …)

Ρε Guardian την παρασκευη θα ναι ανοιχτο το τει?εχω εργασια να παραδωσω μην την κανω τσαμπα:p

Και συ δικός μας ε ? :wink:

κρυωνω παλι. Και η διπλανη μου ειναι εγγυος και θα κανει εκτρωση.

αυτα.

Kαι αύριο? Ξέρεις αν θα είναι ανοιχτά αύριο??

Πως ανησυχείτε έτσι…Πάρτε ένα τηλέφωνο να δείτε…

Τούριν! :bye:

Καλέ… είναι εκεί νομίζεις κανείς να σηκώσει το τηλέφωνο μετά τις 12:30?

Ε πάρε πιο νωρίς…

Δηλαδη αποψε οι σπορτκαστερς και οι αθλητικογραφοι απεργουν ως δημοσιογραφοι???
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: #-o #-o #-o #-o

Το ειδα και αυτο…

Αντε και σε απεργια με τους καθηγητες της τριτοβαθμιας αλλη φορα ζαγαρια,ε ζαγαρια…

Νσι ρε δεν είναι η πρώτη φορά…Πάντα το κάνουν…

Ναι οκ,το λογο δε τον βλεπω βεβαια,μια και τους περισσοτερους,αν τους βαλεις να γραψουν το ονομα τους μαλλον θα κανουν ορθογραφικα…:stuck_out_tongue:

πανε και βρισκουν τον Τσακιρη λογου χαρη.

-Πώς ονομάζεσθε?
-…πλησιάζει…πλησιάζει…ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ… ΔΗΜΗΤΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!

Δεν διαφωνώ…Στους άλλους τους σοβαρούς δημοσιογράφους πέστα που τους έχουν στο σωματείο… :stuck_out_tongue:

:lol: :lol:

…εχω χασει τη μπαλα…

κατι τρεχει, δεν γινεται…σημερα ολα μου τα μηχανηματα τρελαθηκαν…

στο κυριο pc μου κολλησε ο δισκος για μια στιγμη, παγωσαν ολα και αφου το αφησα κανα μισαωρο να ξεκουραστει δουλεψε μια χαρα…

το λαπτοπ νομιζε πως ηταν τριτη 20 Σεπτεμβριου 2005 και εχανε το wireless…

το ipod πηδαγε τα κομματια σαν να μην υπηρχαν στο δισκο…

το κινητο μου χανει το δικτυο που και που και εμφανιζει sms που ειχαν σταλει πριν μια εβδομαδα…

τι να πω…τα εχω χαμενα…

στοιχειωσανε??? τα κυνηγαει το φαντασμα του BOFH (Bastard Operator from Hell)???