Εμένα το χαρτάκι στην έκθεση θα μου καθόταν μια χαρούλα…
Δεν θαχα τις μουτζούρες και τους τόνους που ξεχνούσα να βάλω και έτσι αντί για 13,2 παίζει ναχα κανα 14αρι…
ο λόγος είναι, ότι έχει επικρατήσει τα τελευταία χρόνια η λαθεμένη άποψη ότι δημοσιογράφος είναι “όποιος γράφει δημόσια” και όχι ότι δημοσιογράφος είναι “όποιος γράφει για τα του δήμου”. Έτσι ο κάθε αρθρογράφος σε μια αθλητική εφημερίδα που ασχολείται με το αν ο Λούα Λούα έδωσε καλή πάσα και όποιος έχει μάθει ποια είναι τα ζευγαράκια ανάμεσα στους ηθοποιούς και γράφει τα κουτσομπολιά στις κουτσομπολίστικες “εφημερίδες” θεωρούνται δημοσιογράφοι… Τουλάχιστον, μερικές μεσημεριανές κουτσομπολίστικες εκπομπές, λειτούργησαν σήμερα. Είχαν αυτογνωσία οι άνθρωποι:p
:lol: :lol:
Οντως.Αυτογνωσια ειναι η λεξη κλειδι!
Ασφαλιζονται και αυτοι στο ιδιο ταμειο?Αν ναι,τοτε αλλοι φταινε που τους βαφτιζουν δημοσιογραφους,οποτε και αυτοι απεργουν για πρακτικους λογους πια…
Σκηνικο στο ΤΕΙ…Ειχα μαθημα κλασικα στις 10…μπαινω αραζω μεσα…ημουν εγω και ενα παλικαρι διπλα μου.Μεχρι να ρθει ο καθηγητής πιανουμε την κουβεντα…τον ειδα και μαλλια μεταλα ε λεω καλο τυπακι θα ναι.
Μεσα στο μπλα μπλα και μιας μιλαγαμε για μεταλ πεφτει η κρισιμη ερωτησηα απο μεριας μου.
-Εισαι σε κανα φορουμ γραμμενος?
-Στο ροκιν
-Ποιος εισαι?
-Ο Guardian of the blind
Έτσι,έεεεετσι! :lol2:
Τον είχα δει στον Εύριπο τότε τον Οκτώβρη αλλά κάτι τα σκοτάδια κάτι τα κρασά δε τη θυμόμουν καλά τη φάτσα του.
Έξω από το Rodeo όταν ήταν οι Letz Zep που λες… μια παρέα 6 άτομα, εγώ μόνη μου(:roll: ),
πιάνουμε την κουβέντα…δε έλεγε κανείς μας τη φράση “γνωριζόμαστε από κάπου?” #-o :lol:
και σε ανύποπτο χρόνο… κάτι το τει…κάτι κάτι ποστ… γυρνάει και λέει “είσαι η Λα Ρόκα!!” 8O :lol:
@Γκάρντιαν: Ήμουν στη σχολή σήμερα,σκέφτηκα να σε πάρω τηλ. να δω που είσαι αλλά είχα ομπρέλα…
πλάκα κάνω…απλά δεν είχα χρόνο να σου έλεγα να κάτσουμε για καιφέ γιατί έπρεπε να φύγω .
η πλάκα είναι πως ήμασταν άλλους 3 μήνες στο εργαστήριο και ούτε που είχαμε καταλάβει τίποτα … :lol: :lol:
btw όταν με ξαναδείς επειδή το πιθανότερο είναι να ακούω στο i-pod μουσική και να μην απαντήσω -> κοπάνα με και θύμισέ μου ποιος είσαι γιατί μετά από μια μέρα αρχίζω να ξεχνάω κόσμο …
Ευτυχώς γιατί κι εγώ θα σου έλεγα τα ίδια … xD
lol δεν είμαστε καλά#-o , κι εγώ σήμερα το είδα το σχέδιο και πωρώθηκα άσκημα !!!