Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

Εξαίρεση που επιβεβαιώνει το κανόνα:wink:

ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΓΕΝΕΣΗΣ ΣΕΙΣΜΟΥ:

Ο προσδιορισμός του τρόπου διάρρηξης των πετρωμάτων κατά τη γένεση του σεισμού με χρήση σεισμολογικών δεδομένων. Έτσι, μπορούμε να υπολογίσουμε το προσανατολισμό του ρήγματος, τη σχετική κίνηση μεταξύ των δύο τεμαχών του καθώς και το σύστημα δυνάμεων που έδρασαν στην εστία.

Βασίλη… διαβάζεις γράφοντας σημειώσεις να υποθέσω??

Κάνοντας εργασία για αύριο. Τη μία από τις 2.Η 2η θα μείνει στο ράφι μάλλον. Κάτι μου λέει οτι το εργαστήριο θα το επαναλάβω του χρόνου.:-s

Μην πελαγώνεις… μια χαρά θα τα πας!
Καλή συνέχεια με την εργασία!
(μη χαζεύεις εδώ…:p)

Βασικα νομιζω σε ενα small μπλουζακι μια χαρα θα ηταν για σταμπα αυτη η εικονα…γιατι δεν πας να ρωτησεις?

:oops: :oops: :oops:
εντάξει κοριτσάκι διαβάζει ο άλλος…που να φανταστεί…

Έφυγε η πρώτη, τώρα να αρχίσω τη δεύτερη ή να πάω για νάνι?:-k

Καλύτερα νάνι :).
Αν μπορείς κάνε τη 2η το πρωι όταν ξυπνήσεις.

Στις 6? Δεν νομίζω οτι είναι καλή ιδέα…:sleep:

ναι… δεν είναι,
καληνυχτούδια!!!

Έχω χάσει 10-20 λεπτά της ζωης μου…:anyone:

apisteuth baremara !!!

den pairnaei k h ora me tipota omos !

Είχα πάει σε ένα σταμπάδικο για να ετοιμάσω μπλουζάκι για σήμερα το βράδυ και μέχρι να ετοιμαστεί αυτό που ήθελα έπιασα κουβέντα με τον ιδιοκτήτη και μου έδειχνε κάτι σχέδια από zeppelin μήπως έβρισκα ένα σχέδιο που μου έχει κωλώσει άσκημα, αλλά δεν το βρήκα και μόλις γύρισα σπίτι άρχισα το ψάξιμο και έπεσα πάνω σε αυτό …

ναι ρε πάντα …

ταιριάζει και με τον φόντο την εικόνας …

Παιζω με Φιλαρμονικη.
Εγω και οι Χαγκαρντ ενα πραμα!!!

Δηλαδή το είχε αυτός εκεί…??
Πότε θα πάμε?? Σου λέω το θέλω!!

Ευχαριστω νιωθω λιγο βλακας τωρα:-s

όχι δεν το είχε, εγώ το βρήκα στο νετ, αλλά ότι του πας στο φτιάχνει :P:P:P

Και εγώ λίγο μπερδεμένη…εσύ γιατί νιώθεις βλάκας? :oops: Τι φταις αν εμένα δε μου κάνει το small? :stuck_out_tongue:

Ε και εγώ στο νετ το βρήκα αλλά πάρτο εσύ να του το πάμε! Κατάλαβες?? (απειλητικός τόνος και έτσι…:stuck_out_tongue: )
Το θέλω σε μπλουζάκι :|.

Ε γιατι πεταξα μλκια:p

Όχι καλέ…πλάκα είχε! :lol:

Σκάσε μύτη στο πάρτυ και θα σου πω αν σε έχω δει ποτέ στη σχολή…!
Που με χάνεις που με βρίσκεις στη στεφ είμαι #-o (είμαι στη σδο σου λεει μετα…:stuck_out_tongue: )