Αχαχαχαχαα τι ναι αυτο? ΑΧΑχαχαχαχαχαχΑΧΑΧαχαχαχαΧΑΧΑ γελαω εξω δυνατα!
Εχω πιει κιολας, φανταζομαι να το λεει αυτο το πραμα ο κολλητος του kostis013 και κοντευω να φτυσω τις αμυγδαλες μου απ’τα γελια.
Αχαχαχαχαα τι ναι αυτο? ΑΧΑχαχαχαχαχαχΑΧΑΧαχαχαχαΧΑΧΑ γελαω εξω δυνατα!
Εχω πιει κιολας, φανταζομαι να το λεει αυτο το πραμα ο κολλητος του kostis013 και κοντευω να φτυσω τις αμυγδαλες μου απ’τα γελια.
Τα ντολμαδάκια σας έχουν όλους.
οχι δεεε…
Κοπήκατε στο ξύρισμα; Ερεθίστηκε το δερματάκι σας;
Θέλετε να επιβραδύνετε τη γύρανση του δέρματος;
Καινούρια Aloe Vera για το πρόσωπο σε όλα τα φαρμακεία.
ασχετο αλλα σχετικο…
Πάω για μπάλα. Τα γκολποστ με περιμένουν. Α ρε φριδομ παιχτούρα.
Το κακό είναι οτι εσύ περιμένεις τα γκολποστ να σταματήσουν τη μπάλα…
Μολις μιλούσα με τον Davi στο τηλ. Παλι λιώμα θα γίνει ο βλάκας έτσι οπως πάει. Και θα τον γραφουν μετά τα μπατσικά και θα τρέχουμε παλι. Ω ρε. Και για να δείτε ποσο κακός ειναι μου κανει: ποσο να πιω? Να πιω και για σένα τπτ? Για να ζηλέψω και καλα επειδη εγώ δε βγήκα. [-X
Α, και όσο μιλάγαμε, ακουω ένα “γεια σου Γιάνννη” και μου κανει μετά o Davi: o Angmar. Aλλα δεν του μετεφερε τα χαιρετισματα μου. Δεν προλαβε λεει. χμμ. Και μετα μου λεει οτι πριν λιγο ειδε Ρουδολφ. Και πιο πριν Νεφελη. Και γω ειμαι μονο μου παρέα με το διαβασματακι μου.
Αλλα εντάξει. Εχουν περάσει 111 μέρες και μένουν αλλες 139 μέρες μέχρι τις πανελλήνιες. Μετά αντε γεια κωλοδιάβασμα!! Αδιος!
Κοίτα να τη χαρείς τη Γ’ Λυκείου
Μετά θα σου λείψουν όλα αυτά…
142 μέρες και τελειώνω και εγώ:D
μακάρι να γυρίζαμε στα λυκειακά χρόνια…μετα αρχίζει το πήξιμο…καλά λέει o freedom χαρείτε την τρίτη λυκείου…
Μια ασπιρίνη, κουκουλώσου ζεστά και θα σου περάσει …
Lady, καλά τα λέει ο ντραμτεκ…
Και τι δε θα ‘δινα να ξανάκανα τη Γ’ Λυκείου… Δυστυχώς αυτά που έζησα με τα άτομα που τα έζησα δεν πρόκειται να τα ζήσω πουθενά αλλού…
Μπα. Καλά είναι το παιδί.
Κι εμένα μου λείπει η τρίτη λυκείου όταν στη σχολή δεν καταλαβαίνουμε τίποτα :lol:
συμφωνω για πρωτη δευτερα λυκειου, αλλα τριτη πρεπει να σαι πολυ συκγκρατημενος λογω των πανελληνιων.
Διαφωνώ. Ότι διάβασμα κάνεις κατά τη γνώμη μου, το κάνεις σε σπίτι/φροντιστήριο. Στο σχολείο εγώ πήγαινα καθαρά για το χαβαλέ. Επίσης είναι και η τάξη που κατα κανόνα ξεμωρένεσαι τελείως:lol:
Γενικά θα ξαναγυρνούσα άνετα σε αυτή τη τάξη:)
A, αν το λες απο αποψη χαβαλε μεσα στην ταξη οκ! Δεν παιζει ρολο τοτε