Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

Ρίχτερ και επίκεντρο πείτε :eek:
Όλα κείθε δώθε σα δαιμονισμένα πήγαιναν.

Πάντως πάντα μ’αρέσει λιγάκι το κούνημα :oops: :stuck_out_tongue:

Δε προλαβα να μπω σπιτι πρωινιατικα…

Το επίκεντρο λένε είναι μακριά από την Αθήνα…
μην έχει πάθει κόσμος ζημιά ελπίζω!
Αυτό να πουν… να 'ναι όλοι καλά!

Αν ήταν μακριά από Αθήνα και το νιώσαμε έτσι, σίγουρα θα υπάρχουν ζημιές κοντά στο επίκεντρο! :eek:
Καλό ύπνο :?

Στον ΑΝΤ1 μιλάνε για νότια Πελοπόνησσο και για μέγεθος >6,5 ρίχτερ.

Πα να ξανακοιμηθω, κοιτατε μην γινει κανας μετασειζμος και ξαναξυπνησουμε. Νυχτες.

Εδιτ: 6.1 διαβασα τελικα. Νυστες.

Στο εθνικό αστεροσκοπίο πάντως που μπήκα έδινε αυτα
NOA=2008 JANUARY 6
ATHENS: H=05:14:19.3 SOUTHERN GREECE
LAT= 37.12N LON= 22.78E DEPTH= 84Km Ml=6.1
+/- 1.3Km +/- 1.3Km +/- 2.1Km
RMS= 0.4 GAP= 146 NR= 24
An =600.0mm Ae =600.0mm Ml= 6.1(ATH)

6,1 δηλ.

κ στον χαρτη το επίκεντρο καπου στη Σπάρτη
Δε λεω πάλι καλά που είχα παει στους γονεις μου γιατι αν ειχα μείνει μόνη σπίτι…

Κουνησε καλα…παλι καλα που ηταν σε πολυ μεγαλο βαθος γιατι αλλιως…
Ατιμο πραγμα…

σώπα ρε έγινε κουνια μπέλα στο Αθήνα? Επειδή γιορτάζω είναι, χαίρεται η φύση και χοροπηδάει. :stuck_out_tongue:

Mακάρι να μην έπαθε κανείς τπτ.

Ξυπνήσαμε για τα καλά σήμερα…:lol: Μιλάμε μου εριξε ολα τα cd από τα ραφια και τα μαζευα…

ΧΑΧΑ!!Σημερα έκανα τον πατερα μου μεταλο …Του λεω hail κ απανταει ο γλυκος μου:D Οταν τον μαθω να μου κατεβάζει και prison break θα γινουμε κολλητοι:lol: :lol:

Εγώ χαμπάρι δεν πήρα απ’ το σεισμό,απλά συνέχισα να κοιμάμε:-s

βαλσαμώνεται η σελίδα με το διάλογο αλόης σόφικαπατος

Να ρωτησω

στην θεσσαλονικη υπηρχε κουνημα?Ετσι και αλλιως δε θα καταλαβαινα χριστο,αλλα ρωταω

Mπα, εδώ δεν υπήρχε σε μας εδώ στα Τρίκαλα ( i think )

Γιατι εχει γινει της μοδας στο φορουμ να βαζουμε “ε” στο τελος των προτασεων? :stuck_out_tongue:

Πάει το έχω κάψει…με το που έγινε ο σεισμός και τινάχτηκα αυτό που σκέφτηκα είναι ότι αν εναρμονιστεί το frequency που κουνιέται το σπίτι με αυτό του σεισμού θα υπάρξει resonance και θα πέσει…Δηλαδή …τα διαβασματά μου :stuck_out_tongue: :lol: Δεν την παλεύω λεμέεεε

Ρε πλακα κανετε ??? Εγω γιατι δεν καταλαβα Χριστο απο το σεισμο ???

Σιγά το δυνατό σεισμό ρε παίδες! Το '99 που ήσασταν;
¶νοιξα λίγο τα μάτια μου, γούσταρα λίγο (:roll: ) και μετά ξανά… ζζζζζ!

Tελικά ακυρο το απο πάνω. Μολις πληροφορήθηκα ότι ήταν και εδώ αντιληπτός ο σεισμός (αρκετά μαλιστα) αλλά όχι τόσο όσο να διακόψει τον υπνάκο μου… :roll:

Γιατί είμαστε μεταγλωτισμένα ανιμε και αν δεν το βάλουμε θα χασουμε στην μεταγλώττιση…Κατάλαβες,εεεε???