Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

Θα σε παρακαλουσα την επομενη φορα που μας δωσεις μια πληροφορια να εισαι απολυτως σιγουρη γι αυτη!

σουπ σουπ:wink:

75…

Η πλάκα με τον σεισμό είναι πως χτες το βράδυ πριν κοιμηθώ (κατά τοις 2 ) σκεφτόμουν τι πλάκα που θα είχε αν γινόταν σεισμός το βράδυ … :? :? :? :? :? :? :?

Guardian of the blind-k?:lol:

Γάμησε ρε, γάμησε 8)

Σεισμοί και τα μυαλά στα μπλέντερ 8) 8)

-Oh God did you eat all this acid???

-That’s right…MUSIC!!!

-You better pray to god there’s some thorazine in that bag otherwise you 're in bad fucking trouble.

-Music man,put that tape on.

-What tape?

• Jefferson Airplane “white rabbit”

• you want me to uh…throw this thing into the tub when “White Rabbit” peaks?is that it?

-I was beginning to think i was gonna have to go outside and get one of the goddamn maids to do it.

-No. i ll do it.Sure.What are friends for??

-Are you ready??Close your eyes…yeah good boy

-WHITE RABBIT WHITE RABBIT!!!

Αφού δε μ’ αφήνει να το βάλω για signature το γράφω εδώ για να βγάλω το άχτι μου!!!Όσοι δεν έχετε δει το fear and loathing in las vegas,ζείτε μισή ζωή.Απλά…

Κατά βάθος κι εγώ γουστάρω λίγο ε :oops:
Όπως με τις αναταράξεις στα αεροπλάνα :-s

Τι λίγο ρε… Στο σεισμό του 99 όλοι είχαν κρυφτεί κάτω απο τραπέζια κλπ κι εγώ έκοβα βόλτες μεσ’ το σπίτι και χαιρόμουνα…#-o

Aπο μικρος ησουν βλαμμενος ε? :stuck_out_tongue:

Είσαι πολύ κακός :frowning:

Ρεαλιστης [-X

+1 (αρκεί να μην έχουμε κανένα ατύχημα ε!!)

Καλά, αναταράξεις στο αεροπλάνο, κορυφή :smiley:

“Ξέρεις πετάω πολύ τελευταία. Αυτό το χρυσό πάσσο που μας έδωσαν, το χρησιμοποιώ. Και σε κάθε ανατάραξη, σε κάθε κενό αέρος, κλείνω να μάτια και εύχομαι να πέσει το αεροπλάνο. Πρέπει να γυρίσουμε πίσω, Κειτ”

Ο καμμένος. :stuck_out_tongue:

Αν δεν με ειχε ξυπνησει το boyfriend εκεινη την ωρα να με “σωσει” :lol: δεν θα ειχα καταλαβει τιποτα περι σεισμου!Πολυ βοδι ομως ωρες ωρες…:-s

χαζό detected :!: :!: :!: :!: :!:

εγώ το '99 (θα πήγαινα 1 γυμνασίου τότε) χώθηκα κάτω από ένα μικρό και στενό τραπεζάκι που τοις επόμενες μέρες όσο και προσπάθησα δεν τα ξανακατάφερα :lol: :lol: :lol:

Χαχαχα, ΘΕΟΣ !!!

Είχαμε 153 μέλη και επισκέπτες ταυτόχρονα online στίς Σήμερα ώρα: 02:34 :smiley:

Λοστ είναι αυτό; Λοστ. Πάω να δω Λοστ.
:stuck_out_tongue:

Aυτα τα λες μεχρι το επόμενο 6,5αρι…Δε ξερω ανθρωπο όσο γκαου και να ηταν που να γούσταρε το 99…Εφετζή…:lol: :lol: :lol:

Είμαι στο καράβι, πάω Πειραιά/Αθήνα και βαριέμαι αρκετά!:sleep: :sleep: :sleep: