Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

Αφου ειχαν λυσσαξει ολοι με το Νικος Summoning ειπα ας το καψω το παλιαμπελο…ετσι και αλλιως ολοι τωρα γνωριζουν ποσο καραπωρουκλα ειμαι με τους Summoning…και ξερουν και το μικρο μου ονομα …εμ τοσες φορες και εγω που το εγραψα…νισαφι πια…

Και κατά διαβολική σύμπτωση έφτασες και τα 200 ποστ. Πάντως εγώ δε σε αναγνωρίζω χωρίς το νίκος summοning να κρέμεται ουρά απο κάτω, λυπάμαι. Πρέπει να είσαι νέος χρήστης στο φόρουμ. Καλώς όρισες λοιπόν! :stuck_out_tongue:

Έχεις δίκιο μεν σ’ αυτό που λες για το ενδιάμεσο στάδιο… Αλλά εδώ που τα λέμε, και το μεταλλάδικο μακρύ μαλλί στα '80ς δεν ήταν και πολύ καλύτερο…! :smiley:

Άι κουρέψου ρε! :stuck_out_tongue:

Ναι, το εμπεδώσαμε :stuck_out_tongue:

Αν τοτε(και μονο τοτε) υπαρχει μαζικη λαικη απαιτηση για επιστροφη του ιστορικου Νικος Summoning ,τοτε ειμαι προθυμος να κανω την χαρη στους απειρους θαυμαστες και λατρεις του παλιου, καλου και cult τροπου τελειωματος των μηνυματων μου…λετε να βαλω Poll?

Ναι. Θα γίνει χαμός.

βαλε πολλ με πολλες επιλογες μηπως και το νικος σαμονινκ αλλαξει!!

πως βαζω Poll???

ε μην ξεφευγουμε απο το θεμα μας…

πρεπει να μπει πολ για το αν θα πρεπει να κουρευτει ο φριντομ ή οχι…!!!

Όταν ανοίγεις τόπικ, αφού γράψεις το κείμενο, κάτω κάτω, υπάρχει επιλογή να βάλεις πολλ… Κάνεις κλικ εκεί και επιλέγεις πόσες επιλογές θες να χει το poll σου. Μετά πατάς submit new thread και σε βγάζει αυτόματα στην οθόνη που γράφεις πλεόν τις επιλογές του poll… :stuck_out_tongue: :lol:

(εγώ απλά απάντησα στην ερώτηση, δεν ξέρω τίποτα… :roll: )

χαχαχ, κοίτα εσύ να μαζέψεις πάνω από 500 ac/dcακιες να γεμίσετε το An και μετά μιλάς για το σκαλπ μου…

Οταν ανοιγεις ενα τοπικ εχει κατω κατω επιλογη κριειτ πολ ή κατι τετοιο!

Καλα καλα…οταν θα μαθω θα το δημοσιευσω…εγω παντως ειμαι κατα του κουρεματος του Freedom of Rock…αντε καλα…μπορει να τα ελαφρωσει λιγο στα πλαγια…

Ρε ζωον!!!Μην κουρευτεις ρε μαπα!!Αλλοι παρακαλανε να χανε μακρυ μαλλι και συ θες να το κοψεις?

Δεν μιλάμε για το κούρεμα του φρίντομοφροκ τώρα αλλά για την θρυλική υπογραφή/σήμα κατατεθέν/ορόσημο “νίκος summoning”! 8O

Μια και που έχω τόσους φαν (ρούντι τρέμε), πουλάω μια ντουζίνα τρίχες μου σα μερτσανάιζ. Ε?

Παντως επιμενω αν κουρευτεις ,να μαζεψεις τις τριχες για να φτιαξεις μαξιλαρακι…τουλαχιστον να κερδισεις και κατι απο αυτη την βαναυση πραξη

Ρε μη τους ακούς. Πήγαινε κουρέψου. Μακραίνουν πολύ γρήγορα στις μέρες μας τα μαλλιά.

η ώρα της βλακείας. και ώρα να την κάνω σιγά σιγά… :lol:

Tι λέτε μωρέ?:lol:

Το μαλλί σε 6 μήνες θα είναι πίσω:p

Σε 5 μηνες το μουσι ξερεις που θα εχει φτασει?!?!?!?

Τελικά σ’αυτό το forum όλοι τρίχες λέμε :lol:
Όποιος μαζεύει το μαλλάκι του καμιά 5-ετία για να το κόψει μια μέρα στα καλά καθούμενα… τι να πω
Όταν είχα πάει στρατό μου’ χε στρίψει :dizzy: