Πες τα ρε …
(ακούς εκεί σε 6 μήνες το μαλλί είναι πίσω …#-o #-o #-o )
Πες τα ρε …
(ακούς εκεί σε 6 μήνες το μαλλί είναι πίσω …#-o #-o #-o )
Συμβουλη! Μην κουρευεστε! Μην κανετε αυτο το λαθος! Εγω κουρευτικα και δεν ξερετε τι τραβαω τωρα μεχρι να ξαναμακρυνουν…
Δεν το συνεχίζουμε δώθε?
http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?p=220782&highlight=�����+�����+�����#post220782
Μωρε να το συνεχιζα αλλα δεν εχω και τιποτ’αλλο να πω
“Βαριέμαι, πείτε ότι σας κατέβει”, οπότε, γιατί να πειράζει?
φρίντομ σταμάτα το σπάμιν/ποστάρισμα, γιατί σε λίγο θα φτάσεις το τελευταίο id κ τι θα κάνουμε μετά?
2nd reunion 3rd reunion δεν υπάρχει τελοιομος …
ποιο είναι το τελευταιο?
να κλείσουμε όλα τα threads στο οφ τόπικ και να τα γράφουμε όλα εδώ τότε.
πραχτικότητα:p
δεν λέμε:lol:
πεινασα
Tι φαγατε για βραδυνο?αν και πολυ φοβαμαι λογω της ημερας πολυ θα φατε εξω κανενα πιτογυρο…αχ και να ημουν Θεσσαλονικη στα στεκια τα παλια…Πρασσας,Γυραδικο,First στη Ναβαρινου(κοτοπιτα και καλτσονε με σπεντζοφαι ολα τα λεφτα!!!),Δεσκατη,Ουζου Μελαθρον…αχ…ωραια χρονια εκεινα…
Εγώ έφαγα ψαρονέφρι και τζατζίκια στη λαδόκολλα 8)
Λαδοκολλα στην Ναβαρινου?τι μασαμπουκες ειχα ριξει εκει!!!
Μπα όχι… Υπάρχουν πολλές λαδόκολλες. Συγκεκριμένα στα ¶νω Πατήσια
Ανω Πατησσια?χμμ…12 χρονια εμενα Κυψελη και Πατησσια αλλα δεν ηξερα οτι ειχε και εκει…αλλα μιλαω για εποχες απο 85 μεχρι 97…μετα πηγα στην Ξεσσαλονικη οπου περασα ισως τα καλυτερα χρονια της ζωης μου μεχρις στιγμης…και τι δεν θα εδινα να ξαναημουν πρωκτοετης…εε…πρωτοετης στην Θεσσαλονικη…αχ…
χο χο χο !
παιδια αφηστε…εχω παθει εθισμο στο rocking.gr
παω να γραψω ονομα χρηστη ξεκινησω ξεχασμενος να γραψω rocking.gr
το χειροτερο ειναι στον προγραμματισκο…1 στις 4 θα αρχησω να γραφω gcc -o rocking.gr(αντι για το ονομα του αρχειου#-o )…:lol: :lol: :lol:
Αρψτθρθς.
Το κοτοπουλο πανε ειναι ΙΔΕΑ!