Nαι, σήμερα το πρωί… Δε χαίρομαι που πεθανε, αλλά θα χάσουμε σχολείο σιγουρα την Πέμπτη που είναι η κηδεία, ίσως και Παρασκευή. Επίσης Τετάρτη είναι των 3 Ιεραρχών, μετά έχει σουκού. Τσουπ, να 'τη η βδομάδα.
εγώ που την πέμπτη γράφω μάθημα στη σχολή και το είχα ήδη προετοιμάσει από χτες ???
αχχ άντε τώρα να διαβάζω μαθηματικά για την παρασκευή …
Eγώ στεναχωρήθηκα πάντως παιδια…Εντάξει η αληθεια είναι οτι πολύς κόσμος πεθαίνει καθε μερα απο καρκίνο αλλα αυτος ήταν πραγματικά κριμα γιατι μιλουσαν ολοι πριν τον θανατο του για το οτι θα πεθανει …Φανταζεστε ψυχολογια ν ακους καθε μερα οτι σε περιμενουνε και γενικα είναι κριμα γιατί αυτος ήταν μονος του και το αντιμετώπιζε ολο αυτο χωρις κανεναν δικό του άμθρωπο για να τον στηρίξει και προφανως θα ηξερε οτι πολλοί θέλαν τον θανατο του για να τον διαδεχτουν…Και λογικα κατοπιν θανατου θα γίνει ακόμη μεγαλυτερο τζερτζελο για να καλυφθούν τα σκανδαλα και οι Ζαχόπουλοι…Νιωθεις μερικες φορες οτι οι ζωες αυτων των ανθρωπων εχουν μόνο την αξία των σκοπων κ συμφερόντων που εξυπηρετούν…Ο Θεος να τον αναπαυσει…
Τωρα το οτι η πρωτη μου ερωτηση όταν το εμαθα στη δουλεια ήταν…“Πόσες μέρες χάνουμε??” δε με τιμαέι και πολύ,αλλα that’s fuckin life…
Μιλαμε για τον ανθρωπο που ηταν αρχηγος της Ορθοδοξης Εκκλησιας?
Αυτον που κυκλοφορουσε με θωρακισμενες λιμουζινες και “διαχειριζοταν” τα λεφτα της εκκλησιας?
Αυτον που “διαχειριζοταν” την μιση Ελλαδα (καθως η εκκλησια εχει στην κατοχη της κυριολεκτικα την μιση Ελλαδα) ενω το 1/4 του πληθυσμου λοιμοκτονει?
Αυτον που ετρωγε με χρυσα κουταλια?
C u in Hell man
Οι μεγάλες θεσεις πανε μαζί με μεγαλες ευθυνες κ παραλείψεις δυστυχώς…Ο,τι και αν εκανε ήταν ενας ανθρωπος που πεθαινε…Και δε νομίζω οτι φταιει αυτος για το Status quo της εκκλησίας…Και μη ξεχνάμε οτι υπάρχουν καποιοι που εχουν κανει χειρότερα κ κινουν τα νήματα (απλο πιονι ήταν ο συγκεκριμενος) που ζουν ζωη χαρισαμενη…Ο΄υτως ή αλλως η δικαιοσυνη δεν αποδίδεται εδώ:wink:
Σαφως.Γι’αυτο του εκλεισα και ραντεβουδακι οταν ερθει και η δικη μου η ωρα
Oι ανθρωποι πεθαινουν,δεν κοιμουνται.
Ετοιμαστειτε για υπερβολες και αφιερωματα.
Ήδη άρχισαν.
Το κακό είναι, χειρότερο μάλλον, ότι τώρα θα αρχίσουν και τα σενάρια διαδοχής και θα ξεσπαθώσουν τα όρνια.
εμενα με αφησε παγερα αδιαφορη. Σιγουρα ειναι τραγικο να πεθαινει κανεις απο καρκινο αλλα νταξ, ο συγκεκριμενος μια ζωη αδιαφορη με αφηνε.
Την Πεμπτη σε μας ειπαν οτι ΙΣΩΣ θα χασουμε μαθημα… οχι και να χασουμε μαθηματα ρε για να πανθησουμε το Χριστοδουλο, τουλαχιστον εκ μερους μου αυτο θα ηταν τεραστια υποκρισια…
εδιτ:χοκαμ και δεχτσα ετσι οπως τα λετε ειναι γαμω…
Προσωπικα τον βλεπω ως εναν ακομα ανθρωπο που πεθανε απο καρκινο και μαλιστα σε μεγαλη ηλικια.
Ανοιξα την τιβι και πετυχα καρε βλακειας: Λαμπιρη, Πρεκα και Ψωμιαδη. Ποση γραφικοτητα πια.
Ατακα Ψωμιαδη: “Κι οσο για καποιους που λενε “Σιγα, και τι εγινε, πεθανε ο Χριστοδουλος”,ειναι ανθρωποι που δεν εχουν προσφερει ουτε στην πολυκατοικια τους!”
Eνω ο Χριστοδουλος προσεφερε 2 γευματα το χρονο στους απορρους.Ενα τα Χριστουγεννα κι ενα το Πασχα.Μπραβο του.Θα παει στον παραδεισο…
Κι εμένα μου ήρθε λίγο άσχημα. Όχι γιατί θα μου λείψει(!) αλλά… δεν ξέρω, εν μέρει γιατί ντρέπομαι για τον τρόπο που -για άλλη μια φορά- προβλήθηκε το θέμα της αρρώστιάς του: δεν υπάρχει πιο απαρέδεκτος χειρισμός από τις συζήτησεις για τη διαδοχή.
Τον έχω συνδέσει πάντως με παλιές εποχές -ΑΜΑΝ Δευτέρα βράδυ κτλ!!
δεν πέθανε.
“εκοιμήθει” λένε παντού.πφ
ε νταξ…αλλος ενας που πηγε απο καρκινο.ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευτεος ειναι…απλα αυτονα τον ξερανε πολλοι και τον πληρωνανε πολυ…οπως και τον προηγουμενο και τον επομενο…
χα χα αυτο ακριβως λεω σε ολουσ απο το πρωι…
σε τι θεοκρατικο κρατος ζουμε…? [-X
Σκατά… και νύσταζα μετά το φαϊ… Άντε να κοιμηθείς τώρα…
Πάντως, είναι λίγο θλιβερό να βλέπεις ότι το Νο1 της Ελληνικής Εκκλησίας δεν είχε συμβιβαστεί με την έννοια του θανάτου. Βασικά είναι και ένα δείγμα της κακής επιλογής εκ μέρους της Εκκλησίας να στηρίξει κάποιον με κριτήρια μη θρησκευτικά. Τέλος πάντων. Ας αναπαυτεί εν ειρήνη…
Καλά τα λέει ο tolkki… See You In Hell:wink:
σπούδαζε τότε.
δεν τον θέλουμε στην κόλαση,να πάει στον παράδεισο.
Γιατί μπλέκετε τη θρησκεία με τα πολιτικά? Αυτό ήταν το λάθος του Χριστόδουλου και το κάνετε και εσείς αυτή τη στιγμή…
το σχόλιο είναι για τον άνθρωπο χριστόδουλο που είχε δηλώσει ότι δεν ήξερε τι γινόταν εκείνη την εποχή γιατί διάβαζε/σπούδαζε.μάλλον ήξερε.