και θα πάει στην κόλαση για τις πολιτικές του πεποιθήσεις? Τι κόμα ψηφίζει ο Θεός? (εκτός αν μιλάμε για το ότι ψευδομαρτύρησε… μόνο αυτό θεωρείται αμάρτημα από το Χριστιανισμό)
Αυτό:wink:
Όσο για τη κόλαση περισσότερο σαν έκφραση τη χρησιμοποιό καθώς δε πιστεύω ούτε στη κόλαση, ούτε στο παράδεισο… Αλλά αν με βάσει τη ζωή των ανθρώπων κατά τον Χριστιανισμό οι κακοί άνθρωποι πηγαίνουνε στη κόλαση, ε ο μακαριότατος τότε εκεί θα πάει…
δεν τον θέλουμε στην κόλαση,δεν είπα ποτέ αγάπη να πάει στην κόλαση:)
Το ειπα εγω!
Απο τη στιγμη που η εκκλησια εχει τοσα λεφτα και ο κοσμος πειναει,αντι να τα δωσουν,κυκλοφορουσαν με τα θωρακισμενα.
Αυτο αλλωστε δεν ειναι και το νοημα του Χριστιαννισμου?Αγαπα το πλησιον σου?ε?
μόνο ο ρούντις μιλάει σοφά και ορθώς. Στην κόλαση θα είμαστε εμείς… Δε θέλουμε ξενέρωτους στην παρέα μας:p
στον παράδεισο θα μπορεί να αγοράσει και φτηνά μεταχειρισμένα cd:wink:
δε νομίζω… μάλλον τα αφεντικά των μεγάλων δισκογραφικών θα έχουμε στην παρέα μας…
Το θεμα Χριστοδουλος μου ειναι αδιαφορο. Πεθανε ο Αρχιεπισκοπος ο οποιος ηταν σε αρκετο κοσμο αγαπητος. Οσοι τον αγαπουσαν μπορουν να θλιβονται, οσοι εδειχναν αποστροφη ας συνεχισουν να το κανουν. Παρολα αυτα, το τι μερος προσοχης θα εχει η προβολη του θεματος στη συνειδηση μας ειναι επιλογη του καθενος, εστω και υποσυνειδητη. Τετοιες μερες απλα χαιρομαι που εχω κλειστη την τηλεοραση μου.
Απο εκει και περα, θεωρω κριμα και λυπηρο το οτι πεθανε ενας συνανθρωπος μου, ταλαιπωρημενος και κουρασμενος. Τιποτα περισσοτερο, τιποτα λιγοτερο. Καλυτερα να μη λετε βαριες κουβεντες για εναν ανθρωπο που ταλαιπωρηθηκε τοσο και υπεκυψε στον καρκινο.
να ρωτησω και εγω κατι…
πως γινεται αυτος ο τοσο καλος παπουλης να ειχε χρονιο προβλημα ηπατιτιδας γ???:roll: :roll: :-s
καρκίνο είχε…
και ηπατίτιδα!!!
εδω και χρονια…
ναι μας εβαλε ψυλλους στα αυτια περι τουτου και ο φιλολογος μας πριν κατι βδομαδες :roll:
Και τωρα αρχιζουν να πεφτουν ολοι να του παρουν τη θεση… και ειναι ο,τι χειροτερο να πασχεις απο μια ασθενει ατοσο σοβαρη και να ασχολουνται τα μιντια μαζι σου και με τον θανατο σου, ακομα και αν θεωρεισαι ενα τοσο σημαντικο προσωπο για τον ελληνικο λαο (και καλα…)
φρικη.
είναι…είναι…
είναι τα τριχίδια
8O 8O 8O 8O αυτο το ακουω για πρωτη φορα… δηλαδη αυτο ειναι υπονοουμενο για κατι η απλα εγω ειμαι πολυ πονηρη κ κακοβουλη??:?
Ο ανθρωπος πεθανε.
Δεν θα κατσω πλεον να ασχοληθω με το ποιος ηταν, τι εκανε, που ηταν στη Χουντα. Προσωπικα μου ηταν αντιπαθεστατος και τον θεωρουσα επικινδυνο καθως ειχε μεγαλη επιρροη.
Αλλα γιατι ο θανατος ενος θρησκευτικου ηγετη να ειναι μερα εθνικου πενθους?
Τι σχεση εχει το εθνος με την θρησκεια? Καμια!
Εκτος κι αν ζουμε ακομα στον Μεσαιωνα η αν δεν μας ενωνει τιποτα αλλο.
Ξέρεις νομίζω όπως όλοι:wink:
ΕΙΣΤΕ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΙ:!: ρε νταξει αμα λετε να καει στην κολαση επειδη δεν βοηθησε οσο μπορουσε δεν το συμμεριζομαι…αμα ειναι ετσι να πατε και εσεις στην κολαση επειδη ειμαι σιγουρος οτι και σεις(μερικοι)δεν εχετε υπαρξει συνανθρωποι στο βαθμο που θα μπορουσατε…δεν με νοιαζει που εκανε βλακειες σαν αρχιεπισκοπος με νοιαζει οτι πεθανε απο καρκινο και σας ειναι τοσο δυσκολο να πειτε ενα(ας αναπαυτει η ψυχη του).
Όπως είπα δε πιστεύω ούτε σε κόλαση, ούτε σε παράδεισο… Αν έχω πεθάνει ας πάω όπου να ΄ναι, αδιάφορο θα μου είναι…
ελεος… νταξει… οτι να ναι μονο αυτο λεω… ας αναπαυτει η ψυχη του κ ας ελπισουμε αυτος που θα παρει τη θεση του να μην ειναι χειροτερος… να μη δουμε ξεκατινιασμα κ στην εκκλησια δηλαδη ελεος πια
ναι αι γω πιστευω οτι ψοφαμε και οτι δεν υπαρχει κολαση η παραδεισος αλλα δεν καταλαβαινω ολη αυτην τη χολη…και ναι δυστηχως αμα ο καραμανλης παθει καρκινο θα βρει μοσχευμα αμεσως…σε τετοια κοινωνια ζουμε