Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

ΕΛΕΟΣ… νταξει κ ο μπους αμα αρρωστησει αμεσως θα γινει πολεμος γιατι ολο κ καποια χωρα θα βρουν να κατηγορησουν… ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ. ο ανθρωπος βασανιστηκε τσους μηνες μισος εμεινε κ ΩΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥΣΕ Κ ΜΙΛΟΥΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. εσας δλδ σας απασχολει περισσοτερο το αν ειχε υπατιτιδα η το οτι εδινε καποια θετικα συναισθηματα σε καποιους ανθρωπους (ναι νταξει σε καποιους “αφελεις” πιθανον για εσας ανθρωπους)

ειναι τα τριχδια.

Πολλοι ανθρωποι χαμογελουν ως την τελευταια στιγμη κι ας ειναι αρρωστοι. Και χωρις να εχουν την περιουσια ενος αρχιεπισκοπου. Γι αυτους ομως δεν υπαρχουν “μερες εθνικου πενθους”. Μονο χρεη στους απογονους τους…

Ουτε κηδειες με τιμες αρχηγου κρατους.

ναι νταξει καταλαβαινω τι θες να πεις αλλα κ παλι δε θεωρω τον χριστοδουλο κανεναν χαραμοφαη… κ οπως κ να εχει ειναι Η ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΑΣ ΤΟ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ PLZ

1.To θεμα Zαχόπουλου ηδη περασε σε δευτερη μοίρα…

2.Είναι τοσο σαπιο το κατεστημενο στην Εκκλησία,που ουτε ο μακαρίτης μπορουσε να αλλάξει κατι δραστικά ουτε κανείς…

3.Τα θεματα πιστης είναι προσωπικά για τον καθένα,για αυτό ας μην παρεκτρεπόμεθα γενικώς…

4.Τον μακαρίτη θα τον κρίνει η ιστορία…So simple…

5.Tέλος…

Συμφωνω με τον ChrisP. Σεβασμος που πεθανε, γιατι ανθρωπος ηταν κι αυτος στην τελικη, αλλα οχι και ημερα εθνικου πενθους.
Επισης δεν ξερω τι προσεφερε αυτος ο ανθρωπος στην Ελλαδα και στους ανθρωπους, μια που ελεγε οτι ηταν και Χριστιανος. Κατευθυνομενες μαζες μας εχουν τα ΜΜΕ.
Υπαρχουν πραγματικοι ηρωες αλλα το εκκλησιαστικο μας κρατος πρεπει να τιμησει τον αρχηγο της εκκλησιας που εχει τον τιτλο κι ολα τα αλλα τα αφηνουμε…

γαμω την τενοντιτιδα μου!
ευτηχως ειμαι αρκετα καλυτερα!

Καλά,η αλήθεια είναι ότι τη πέμπτη που δεν θα ανοίξουν τα σχολεία,δεν θα χαλάσει καθόλου τους μαθητές.Αυτό είναι το μόνο σίγουρο !

ουτε τις καφετεριες…

Ουανς γιου ποπ γιου κεντ στοπ.
Παν τα πρινγκλς.

Now I can’t say my name, and tell you where I am
I want to roll myself away, don’t know if I can

I wish that I could be in some other time and place
With someone else’s soul, someone else’s face

Hey, man Im alive Im takin each day and night at a time
Yeah I’m down, but I know I’ll get by

Ο,τι κ να εκανε πάντως είναι καφριλα και απεριοριστη ντροπή να κυκλοφορούν αφίσες απο “αναρχικά” τσογλάνια “Thank you cancer που σαπισες τον Χριστόδουλο”…λίγες μέρες πριν πεθάνει αυτό…Τα συμπερασματα δικα σας…

Κατάντια…Ετσι λεγεται αυτό…:wink:

Agreed με τα δυο παραπάνω ποστ.Δεν είμαι θρησκευόμενη και δε με νοιάζει τι έκανε ή τι δεν έκανε.Καλό θα είναι να μη μιλάμε έτσι για κανέναν.

Τώρα βέβαια, εφόσον πέθανε and that is a fact(προσοχή δεν ευχόμουν να πεθάνει ή τπτ τέτοιο,αλλά αφού έγινε που έγινε…),εμείς οι του ιδιωτικού τομέα δε θα κλείσουμε καμία μέρα???Μπουααααααααααααααααααααααααααααααααααα

DREAM ON…:lol: :stuck_out_tongue:

ε και που το κάνω τι κατάλαβα???

UNTIL YOUR DREAMS COME TRUE…:stuck_out_tongue:

Ναι, βεβαια το οτι πεθαινει καποιος δεν σβηνει αυτοματα οτι εχει αρνητικο εχει κανει η πει. Φυσικα και δεν συμφωνω με το να βριζουν νεκρους, αλλα πολυ περισσοτερο απο αυτο μου τη δινει το “εθνικο πενθος” (4ημερο κιολας, ελεος!). Και εκνευριζομαι και με πρωτοσελιδα του τυπου “πανελληνια συγκινηση”.

Έλα μωρέ τώρα.Αυτό είναι το τυπικό.Τι περίμενες δλδ.Μην ξεχνάς ότι στην Ελλάδα ο αρχιεπίσκοπος θεωρείται αρχηγός κράτους και ότι δεν υφίσταται ουσιαστικά διαχωρισμός αυτών των δυο(εκκλησίας και κράτους δλδ).Πολύ κακώς κατά τη γνώμη μου.Αλλά έτσι είναι τα πράγματα.And it will be a cold day in hell πριν γίνει αυτός ο διαχωρισμός.Ενδεικτικά αναφέρω το θέμα με τις ταυτότητες επί κυβέρνηση Σημίτη και Υπουργό το Σταθόπουλο.3.000.000 υπογραφές?θα τρελαθούμε τελείως???Που ήμαστε???Και το Χριστόδουλο να λέει περί λαοθαλασσών.Έλεος.