Λεπόν, πήραμε τα @@ μας στο μάθημα σήμερα, πανηγυρικά κι όλας :lol:
Δευτέρα πάλι:!:
Λεπόν, πήραμε τα @@ μας στο μάθημα σήμερα, πανηγυρικά κι όλας :lol:
Δευτέρα πάλι:!:
I am the way
I am the light
I am the dark inside the night
I hear your hopes
I feel your dreams
And in the dark I hear your screams
Don’t turn away
Just take my hand
And when you make your final stand
I’ll be right there
I’ll never leave
And all I ask of you
Believe
αχχχχ
βαααχχχ…Τί εχετε πάθει όλοι ρε παιδια???:lol:
Τπτ μωρέ.divine song.δλδ εγώ.για τον τολκι δε ξέρω
Πηγα και σηκωσα το σουπερ μαρκετ! Πηρα οτι γλυκο μπορειται να φανταστειται,απο μπισκοτα και κρουασαν,σε ζελεδακια και κεκακια=P~ =P~ =P~
τα σχολεια ναι αλλα τα φροντιστηρια??? δεν κλειναν τα φροντιστηρια να ανοιξουν τα σχολεια λεω εγω :bounce: :bounce: :naughty: :vibrate: =D>
Τιποτα δεν επρεπε να κλεισει.
Δεν υπηρχε κανενας λογος.
ενας λογος ειναι η γιορτη τριων μεγαλων αγιων… η πλειοψηφια του πληθυσμου που συνηθιζει να το γιορταζει ναι εχει αργια εσυ αμα θες πανε στη δουλεια σου δεν μας πειραζει εμας εσενα δεν ξερω!
κ δευτερος λογος ΠΕΘΑΝΕ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Κ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑΦΕΙ ΚΑΠΟΤΕ
Εγω μιλουσα για σημερα 29 και την Πεμπτη 31. Για των 3 Ιεραρχων δεν ειπα τπτ. Επισης των 3 Ιεραρχων κλεινουν μονο τα εκπαιδευτικα ιδρυματα. Οι υπολοιπες δουλειες γινονται κανονικα.
Καθε μερα πεθαινουν και κηδευονται χιλιαδες Ελληνες πολιτες, δεν καταπλαβαινω ποια η διαφορα.
δεν νομιζω οτι θα μπορουσα να συμφωνησω πιο πολυ μαζι σου κρισπ… και γιατι δηλαδη να χασουμε μια μερα μαθηματων για να πενθησουμε?τι να πενθησουμε? εναν ανθρωπο τον οποιο δεν συμπαθουμε?
νταξ πεθανε, τελος, τι αλλο δηλαδη πια… σημερα στις ειδησεις ειδα που βγαλανε τη σωρο του για λαικο προσκυνημα. Αν ειναι δυνατον δηλαδη.
Eλα που σε χαλασε κιόλας εσένα…
οχι δεν με χαλαει να κατσω να σαπισω 7 ωρες παραπανω σπιτι μου, (μιας και δεν μπορω να βγω εξω με τετοιο κωλοκαιρο) αλλα δεν βρισκω νοημα…
ρε παιδια νταξ το καταλαβαμε οτι δεν πατε τους θρησκευτικους αρχηγους αλλα ο ανθρωπος ΠΕΘΑΝΕ εγω αν πεθαινα δε θα ηθελα με τιποτα να λενε νταξει πεθανε who cares
Άλλο να αδιαφορείς που κάποιος πέθανε και εντελώς άλλο να το αναγάγεις σε εθνικό ζήτημα…Κι εγώ είμαι Χριστιανή αλλά όλο αυτό το τζέρτζελο με τη δημόσια προσκύνηση και τις τιμές αρχηγού κράτους μου κάνει πολύ ειδωλολατρία…Έλεος δηλάδή…
Edit:
Συφωνώ με τον επόμενο…
Κανεις δεν θελει να πεθανει μεσα στην αδιαφορια.
Το “εθνικο πενθος” σχολιασα εγω…
υπαρχουν καποιοι ανθρωποι που πιθανων θελουν να πανε για να τον “αποχαιρετησουν” απο κει κ περα για το οτι τον παιζουν στις εκπομπες κλπ δε φταιαει αυτος αλλα οι δημοσιογραφοι κ ενταξει ηταν Ο ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΤΙΜΕΣ ΘΑ ΤΑΦΕΙ
Κατ’ αρχάς μη γράφεις με κεφαλαία γιατί είναι σαν να φωνάζεις. Κατα δεύτερον όπως το είπες, κάποιοι θέλουν να πάνε να του αποτίσουν φόρο τιμής. Κάποιοι, Όχι όλοι. Όχι όλο το έθνος. Άρα το εθνικό πένθος είναι άτοπο, δε νομίζεις; Και τρίτο και τελευταίο, ηγέτης από που κι ως που; Επι κεφαλής της Ελληνικής Εκκλησίας ήταν (και μάλιστα όχι ολόκληρης, καθώς η Βόρεια Ελλάδα και η Κρήτη δεν περιλαμβάνονται)
Οσοι θελουν να πανε να τον αποχαιρετησουν, ας ξοδεψουν μια μερα απο την ετησια αδεια τους. Επ[ισης ας ταφει με οσες τιμες θελει, ετσι κι αλλιως η Εκκλησια εχει τοσα λεφτα που μπορει να του φτιαξει και χρυσο μαυσωλειο.
Το “εθνικο πενθος” ειναι ενα ακομα δειγμα της κακομοιριας του Νεοελληνα.
γραφω με κεφαλαια επειδη θελω να τονισω τα λεγομενα μου θεωρειται ο ηγετης της ορθοδοξης εκκλησιας (τοσα χρονια αυτο μας μαθαινουν!!) οποτε κ εεγω τον αποκαλω ετσι. κ μπορεις να διαπιστωσεις κ η ιδια/ ο ιδιος απο την τηλεοραση ποσοι θελουν να τον τιμησουν στω κ τωρα τεσπα δε θα κατσω να μαλωνω τωρα για τον χριστοδουλο αιωνια του η μνημη κ να ναι καλα ο ανθρωπος εκει που ειναι!