Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

ελα αγαπημενο, ηλιθιο τορεντ πιασε μια ταχυτητα της προκοπης… [-X

αντε να δουμε το 04x01…

:thumbup:

πηρα το cambridge:|

Grade
C (Pass)

αυτο θα πει οτι στα 21 μου ανοιγω φροντιστηριο :expressionless:

Καταρχας συγχαρητηρια!
Για να μπορεις να διδαξεις (νομιμα) δε πρεπει να εχεις και την επαρκεια?:-k

Ναι.Πράγματι αν δεν έχεις επάρκεια δεν μπορείς να διδάξεις νόμιμα.Την οποία επάρκεια μπορείς να πάρεις μόλις ενηλικιωθείς δλδ στα 18 σου χρόνια.Οπότε υπομονή!!Εγώ περιμένω 3 χρόνια τώρα :frowning:

:?

δεν ειχα ιδεα μπαχαχαχ:p

και δεν με νοιαζει κι ολας, δεν εχω ονειρο ζωης να ανοιξω φροντιστηριο:p Για ενα μηνα δεν θελω να ακουω ουτε yes#-o

Σήμερα είναι ο χορός και ακόμα δεν ξέρω να χορεύω…είμαι και μπροστά μπροστά τρομάρα μου:p Αλλά…και οι άλλοι αχρηστοί είναι οποτέ…:stuck_out_tongue:

Μην σε νοιάζει θα σου ρχονται αυθόρμητα οι λέξεις!!!Δεν την γλιτώνεις:D

Oι αλλοι δε πληρωσαν ομως 800 ευρω σε κουστουμι :stuck_out_tongue: :lol:

hahaahaha με τα νούμερα που κυκλοφορούν στο σχολείο μου…ασφαλώς και δεν αρκέστηκαν στα 800:p :wink:

Εγω οταν το πηρα ειχα ενα hangover απο εδω μεχρι την Αγγλια.
Αφου το πηρα παλι καλα.

τι να σου κανουν οι Αγγλοι… πουτ@νας γιοι.
και γαμω τα παλουκια ηταν το συγκεκριμενο… αφου το περασα παλι καλα, νιωθω υπερβολικα τυχερη.

Εγώ δεν έχω πάρει τίποτα ακόμα…

ομορφια μου εσυ σου ερχομαι

αααααααααααααααααααααααααααααααα

μιλάμε για lower ή proficiency? δεν ξερω αν το είπες κάπου πιο πανω… :stuck_out_tongue:

proficiency8)

Ένα άρθρο που διάβασα στην Ελευθεροτυπία και μου έκανε εντύπωση… Check it out.

To “Τέλος των Ανδρών”…

Ενα βήμα πιο κοντά στη δημιουργία εμβρύων αποκλειστικά από γυναικεία κύτταρα βρίσκονται οι επιστήμονες μετά την παραγωγή σπερματοζωάριων από θηλυκό έμβρυο.

Αν τα καταφέρουν οι επιστήμονες, ζευγάρια ομοφυλόφιλων γυναικών θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν τα δικά τους βιολογικά παιδιά (φωτ. Reuter)
Επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο του Νιούκασλ κατάφεραν να δημιουργήσουν πρώιμα σπερματοζωάρια από θηλυκά βλαστοκύτταρα. Οπως αναφέρει δημοσίευμα της «Ντέιλι Τέλεγκραφ», η ομάδα έχει ζητήσει άδεια για να δοκιμάσει να κάνει το ίδιο χρησιμοποιώντας κύτταρα από τον νωτιαίο μυελό γυναικών. Αν τα καταφέρουν, ζευγάρια ομοφυλόφιλων γυναικών μπορεί στο μέλλον να έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν τα δικά τους βιολογικά παιδιά.

Η ίδια ομάδα, με επικεφαλής τον καθηγητή Καρίμ Ναγέρνια, είχε καταφέρει πέρυσι να δημιουργήσει πρώιμα σπερματοζωάρια από ανδρικό μυελό των οστών, ενισχύοντας τις ελπίδες να αποκτήσουν παιδιά άνδρες με προβλήματα γονιμότητας. Το 2006 είχε χρησιμοποιήσει σπερματοζωάρια από αρσενικά βλαστοκύτταρα ποντικιού για να γονιμοποιήσει πειραματόζωα. Γεννήθηκαν επτά ποντίκια, από τα οποία τα έξι επέζησαν, παρουσιάζοντας όμως διάφορα προβλήματα.

Η γονιμοποίηση

Ο καθηγητής Ναγέρνα θα πρέπει τώρα να μετατρέψει τα πρώιμα σπερματοζωάρια που δημιούργησε σε ώριμα, τα οποία θα είναι κατάλληλα για γονιμοποίηση. Επιστήμονες έχουν εκφράσει αμφιβολίες για το κατά πόσον κάτι τέτοιο θα ήταν ποτέ δυνατό, καθώς μόνο οι άνδρες έχουν το χρωμόσωμα Ψ που θεωρείται απαραίτητο για την παραγωγή σπέρματος (οι γυναίκες έχουν μόνο δύο χρωμοσώματα Χ). Ο επικεφαλής της ομάδας του Πανεπιστημίου του Νιούκασλ, πάντως, δηλώνει αισιόδοξος για την πιθανότητα να δημιουργηθεί σπέρμα από γυναίκες στο εργαστήριο. «Νομίζω ότι θα είναι επιστημονικά δυνατό», είπε στο επιστημονικό περιοδικό «Νιού Σάιεντιστ».

Την ίδια ώρα, η ομάδα της δρος Ιρίνα Κέρκις στο Ινστιτούτο Μπουτάνταν στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας δημιούργησε σπέρμα και ωάρια από βλαστοκύτταρα αρσενικού ποντικιού. Ακόμα δεν έχει αποδειχθεί εάν τα αρσενικά ωάρια μπορούν να γονιμοποιηθούν. Αν οι επιστήμονες το καταφέρουν, θα βρίσκονται ακόμη πιο κοντά στη δημιουργία εμβρύου αποκλειστικά από αρσενικά κύτταρα.

http://www.enet.gr/online/online_text/c=111,id=20664216

μπράβο σου ρε! τωρα ναι τυπικα μπορείς να διδάξεις… :slight_smile: Κονγκράτς!

Θέλω αυτό το γατί ΤΩΡΑ :!: