Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

Φ Ο Β Ε Ρ Ο
πραγματικα το κανει η γατα???:lol:

Σλουρπ

Το Rime Of The Ancient Mariner πρεπει να το κανει διασκευη κανας τρου ελληνας ραππερ.
Φανταστειτε:
Η Ριμα του Αρχαιου Ναυτη.

Πωωω θα κανει θραυση.

σιγα το δικο μου ειναι καλυτερο

4χ2 το εχει ο μ@λ@κ@ς

οντως…πλακα εχει:lol:
αλλα δε συγκρινεται με τη γατα!!!

παιζει να γελουσα μιση ωρα οταν το ειδα… απιστευτο :lol: :lol:

δειτε κι αυτο:

μπορει να το χετε ηδη δει…ειναι πολυ γνωστο!!!

χα…να σ’ειχα απο μια μερια να εβλεπες τι καναμε με τις καναδεζες στην τριπολη μεσα στην αλανα του στρατοπεδου…

edit; για οσους δεν ξερουν —> καναδεζα=στρατιωτικο τζιπ με καροτσα (4χ4 μερσεντες ντιζελ τουρμπατη)

βασικα αυτα πανε στα links…

Προσκυνω :bow: εισαι Θεα!!!:thumbup: Και εχω ξαναδει ομορφα ποστ απο σενα εδω μεσα…:-k

Εσενα σου χω πει οτι σε παω?:lol:

Λίγα για τους ¶γγλους μην πάρουνε τα τόξα.

η μλκια σε όλο της το μεγαλείο …

αμα σου πω οτι το εχω σκεφτει κι εγω? :Ο

αν δεν βρεθει κανεις στην τελικη να το κανουμε εμεις. Θα μου πεις, 13 λεπτα το οριτζιναλ σε ραπ εκδοση θα βγει 3 μονο.

εδιτ:να σαι καλα ρε φενια :slight_smile:

πω πω επεισοδια στο κεντρο μεταξυ αναρχικων κ χρυσαυγητων…

Δεν ειναι μονο αναρχικοι. Ειναι γενικοτερα αριστερες, αντιρατσιστικες και αντιεξουσιαστικες οργανωσεις.
Οι φασιστες οπως παντα χτυπανε με την πληρη καλυψη των ΜΑΤ.

Επεισόδια σημειώθηκαν στο κέντρο της Αθήνας νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου, όταν ομάδες αντιεξουσιαστών συγκρούστηκαν με μέλη της Χρυσής Αυγής.

Η «Χρυσή Αυγή» έχει προγραμματίσει συγκέντρωση στην πλ.Κολοκοτρώνη στις 7 το απόγευμα για τα 12 χρόνια από την κρίση στσ Ίμια.

Από νωρίς το πρωί έσπευσαν στην πλατεία Κολοκοτρώνη προκειμένου να «κατοχυρώσουν» το χώρο της συγκέντρωσής τους, αφού υπήρξαν πληροφορίες ότι ομάδα αντιεξουσιαστών θα κατευθύνονταν στην ίδια πλατεία για αντισυγκέντρωση.

Τα επεισόδια κράτησαν πολλή ώρα και σύμφωνα με πληροφορίες, οχήματα υπέστησαν ζημιές, ενώ δύο άτομα τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Από την περιοχή του Συντάγματος μέχρι την πλατεία Κλαυθμώνος έχουν αναπτυχθεί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις προκειμένου να μην σημειωθούν νέα επεισόδια.

από το in.gr

Εγω παντως κατεβαινω κειθε.

εγω ηταν να κατεβω το βραδυ αλλα δεν το βλεπω…