Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

μα ισα ισα, που μετα το χανγκοβερ απο το αλκοολ, λεει να τρεξεις γτ οξυγονωνεται το σωμα και ο εγκεφαλος :stuck_out_tongue:
επισης η γυμναστικη προκαλει εκκριση ενδορφινων που ειναι οι ορμονες της ευτυχιας και διωχνει την καταθλιψη :smiley:

α και χιππικο ερωτα λεει τρελα για κυριακη 8)
εκει που καθεσαι να καις και καμια θερμιδα 8) 8) 8)

εσυ ετσι χανεις θερμιδες? :stuck_out_tongue:

Δεν ειναι ασχημος τροπος.

[quote=“bluezlick”]

εσυ ετσι χανεις θερμιδες? :P[/quote]

εγω ως γνωστον δε χρειαζεται να καψω θερμιδες. :stuck_out_tongue: 8) γτ ειμαι μαι κομψοτατη πριγκιπισσα :smiley: . αλλα ξερεις τωρα, οταν βαριεσαι να πας γυμναστηριο…
ε μωρε ξερεις εσυ :stuck_out_tongue: :lol: 8) :wink: :wink: :wink: :wink:

[size=1][/size][size=1][/size]αφου καθε κυριακη μαζι τις καιμε.χαχαχ

ειδατε ο χιππικος ερωτας βοηθαει κ στην καταπολεμηση του τοπικου παχους!
ελατε ολοι να κανουμε κ να χασουμε κιλα! οσο πιο πολυ μαζευομαστε τοσα πιο πολλα κιλα θα χασουμε!

Kι εγώ τις μισώ τις Κυριακές…πολύ βαρεμάρα!
Ευτυχώς βέβαια που έχει Ηρακλή Πουαρό και περνάει η ώρα!!

ΕΧΩ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ!ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ!!!
](,) ](,) ](,) ](,) ](,) ](,) ](*,)

Εγω δεν τις μισω τις Κυριακες, παλια ισως ναι αφου επεφτε διαβασμα αλλα τωρα ειναι μια μερα σαν ολες τις αλλες απλα περναει πιο χαλαρα!

Tι λέτε ρε παιδιά??? Πάλι καλά που υπάρχει και η κατάθλιψη της Κυριακής γιατί τοτε πραγματικά… … we’ve got the blues!!! 8)

Πλάκα πλάκα είναι καλύτερο να υπάρχει μια “μουντή” μέρα στην βδομάδα ώστε να κάνει τις άλλες ξεχωριστές.

Όσο γι αυτά που είπε η Rose δεν νομίζω να ξέρεις πολλούς να τρέχουν Κυριακή πρωί πρωί και αμέσως μετά μες στον ιδρώτα να πηγένουν στις καφετέριες… :roll:

Επίσης για την συλλογή γραμματοσύμων προσέχτε μην πάθετε κάτι από την υπερένταση και την χαρά… :lol:

LOL! εχεις σκεφτει να κανεις καριερα σαν διαιτολόγος; :lol:

Δημιουργήστε και κάνα θέμα τώρα που αρχίσατε μονάχα με αθλητισμό, έχει ξεμπουρδελευτεί τελείως με τη μπάλα το Off Topic…

'εχω να πιω νερό εξι ώρες και κάτι…Το πήρα απόφαση.θα δω τηλεόραση…Λέτε να χει τπτ ή θα πέσω στο έλεος της βέρας?

Μπορει να εχω τις ιδεες αλλα οχι την εμφανιση… :stuck_out_tongue: :wink:

[quote=“bluezlick”]

Μπορει να εχω τις ιδεες αλλα οχι την εμφανιση… :stuck_out_tongue: :wink:[/quote]

Ε και??? Δεν θα 'σαι ο πρωτος!!! Εδω γιατροι δεν τηρουν τις οδηγιες που οι ιδιοι δινουν, καπνιζουν σαν φουγαρα πχ! Και δεν ειναι μονο αυτο.

Που θα πάει, θα βρεθεί γιατί αργεί τόσο πολύ η αρχική του φόρουμ :evil: :evil:

Γάμοτο…Πάλι κατάληψη σήμερα!!!Πάει η εξεταστική.Τέλικα δεν θα φύγω ποτέ από τα Χανιά. :evil:

Όντως… αργεί πολύ! :?

Eμένα πολλές φορές δε μου ανοίγει το forum…την αρχική μια χαρά την εμφανίζει!
:?

Μα για την αρχική του forum μιλάμε! :? :slight_smile:

Μα για την αρχική του forum μιλάμε! :? :)[/quote]

Sorry ρε,δε λειτουργώ σήμερα!
Νόμιζα ότι μιλούσατε για την αρχική σελίδα του site… :-#

Μα για την αρχική του forum μιλάμε! :? :)[/quote]

Sorry ρε,δε λειτουργώ σήμερα!
Νόμιζα ότι μιλούσατε για την αρχική σελίδα του site… :-#[/quote]

Συγχωρεμένη! :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile: