Σκοφιλντ + T-Bag και τα μυαλα στα καγκελα!
Αντωνια καλως ηρθες στα “ωραια” της φοιτητικης ζωης… :roll:
Σκοφιλντ + T-Bag και τα μυαλα στα καγκελα!
Αντωνια καλως ηρθες στα “ωραια” της φοιτητικης ζωης… :roll:
Κακο ειναι αυτο, ακου που σου λεω…
Θα μαθεις στο καθησιο και μετα δεν θα παιρνεις τα ποδια σου… :P[/quote]
Δεν πειραζει! Θα συντωνιστω γρηγορα μολις αρχισω σχολη. Αν αρχισω αυτο το εξαμηνο γιατι εχει καταληψη.
Τα Χανιά τελικά είναι πολύ παιγμένη πόλη!!!Ήρθε κάποιος άσχετος και μου έβαλε γλάστρες στα παράθυρα!!!Εν το μεταξί για το ένα πρέπει να χρησιμοποίησε σκάλα!
Σε χαλαει ??? Τσαμπα διακοσμηση!!! :lol: :lol: :lol:
Ξέρω και εγω.Οπως το παρεις…Όταν ασχολειται καποιος ξένος με το σπίτι σου χωρίς να σου πει τίποτα όσο να είναι σε παραξενεύει…
Το καλύτερο είναι ότι πρόσεξε το παραθυράκι το μικρό που έχω στην κουζίνα και έβαλε εκει ένα μικρό κάκτο!
LOL!!! Ρε μηπως τα εβαλε σε λαθος σπιτι ???
να προσέχεις μην κάνει και καμιά εσωτερική διακόσμηση “λιτότητας” :lol: :lol:
Μπα θα την είχε κάνει ίδη…Το παράθυρο ήταν ανοικτό!!!
Την εκδοχή ενός πορωμένου θαυμαστή που θέλει με κάθε τρόπο να εκφράσει το θαυμασμό,το σεβασμό και την εκτίμηση του, την απορρίπτουμε?
Καλά, το Paintball γαμάει!!! Σου αφήνει 3-4 σημάδια βέβαια, αλλά είναι πολύ πώρωση! Και θέλει και στρατηγική. Σούπερ μιλάμε!
ΕΕΕΕ!
Ψαχνω απεγνωσμενα απο Lightning seeds το κομματι Cigarettes and lies.Οποιος το εχει παρακαλειται να το δηλωσει.ΤΑΝΚΣ :lol:
τα λεπτά της ελευθερίας τελειώνουν…
τελευταίες ώρες μοναξιάς,βουρ στο wizard,κι από το πρωί αρχίζει πάλι η ρουτίνα…
η μέρα εκείνη δε θα αργήσει…
να 'χαμε ενα παστουρμα τωρα…ειναι λίγο νωρις βεβαια…10 παρα 10…
Δεν θέλωωωωωωωωωωωωωωωωωω…
Παναγιώτης Κονέ = μαγεία ! Έλα μωρή αρμάδα !
γιατι οι Κυριακες ειναι τοσο μιζερες τοσο μελανχολικες?
κ παντα με πιανει μια κατθλιψη κ ολο θυμαμε…
θελω να τις εξαφανισουμε!
εσεις?
εγω μια χαρα περναω τις κυριακες
αλλα για σενα κατι θα σκφτουμε…λοιπον φιλοσοφησε το
σκεψου πως οι κυριακες ειναι σαββατο2 και προσπαθησε να βρεις εποικοδομητικες ασχολιες για αυτες τις μερες.
υποδειγματικα 8) :
1.ξεκινα το πρωινο σου με χαλαρο τρεξιμο η ποδηλασια, σε ενα κοντινο παρκο- αλσος κτλ. αν πεισεις κια φιλους θα ειναι καλυτερα γτ θα πηγαινετε για καφεδακι μετα 8)
2.καλεσε φιλους στο σπιτι, για κρασια, χιππικο ερωτα :lol: , για να παιζεις κιθαρα και να εχεις κοινο , η απλα για ενα καφε και κους-κους. (ωχ ξεχασα εισαι αντρας :? )
3.προετοιμασε καποιες εκρεμοτητες της εβδομαδας ωστε να ειναι πιο χαλαρη.
4.αρχισε να μαζευεις γραμματοσημα
5.μαθε να μαγειρευεις και καλεσε τους φιλους σου για γευμα η brunch. θα το εκτιμησουν.
6.αρχισε να παιζεις ποδοσφαιρο
ε τι θες κι αλλα??? 8)
το σαββατο το βραδυ λιωνω απο ξυδια με τους φιλους μου… λιγο δυσκολο να παμε για τρεξιμο… τρεχουμε ολη την εβδομαδα!
κυριακη κ χιιπικος ερωτας? θα μας καψει η φωτια! οι φιλοι μου δεν με αντεχουν αλλο να τους παιζω κιθαρα κ ιδικα να τραγουδαω! το κους - κους μου αρεσει πολυ!
δεν μου χρειαζετε
μαζευω μπαταριες κανει?
ξερω να μαγειρευω κ πολυ καλα μαλιστα! δεχομε προτασεις!
επαιζα τερματοφυλακας κ ολοι με φωναζαν τροχονομο…
Προσπαθησε να κάνεις και ωραίο που σε ικανοποιεί.Μην πεις οτι δεν έχεις.ΒΡΕΣ!Ίσως ξεχάσεις αυτό που δε θέλεις να θυμάσαι.
Βέβαια εγώ προσωπικά δεν θελω να εξαφανιστούν γιατί, πάντα ξενυχτάω στο Σάββατο(ακόμα και δεν βγω) και πολλές κοιμάμαι μέχρι 5.Μέχρι να καταλάβω τι μέρα είναι όταν ξυπνάω έχει ίδη φύγει.