Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

Ατάκα Κόκκαλη σε συνεντευξη:"Αγωνιζόμαστε όλοι για μια δίκαιη κοινωνία!!!"ΧΑΧΑΧΑΧ.Καλό ανέκδοτο…

σωστός:wink:

Πιστευω πως το στρειδι πρεπει να διαδεχθει το λιονταρι στο θρονο του βασιλια των ζωων.Καταρχην το λιονταρι δεν ειναι αφροδισιακο.Επισης δεν τρωγεται.Αν του ριξεις λεμονι μαλλον θα αντιδρασει.Το στρειδι σε περιπτωση που ειναι δηλητηριασμενο θα σε σκοτωσει πιο αργα και επιπονα.Ειναι επισης πιο τρου και εχει σκληρο περιβλημα.
Το λιονταρι κανει γιαλαντζι σεξ για 30 δευτερα ξερω γω επι 9283042984 φορες μεχρι να τεκνοποιησει,κοινως μουφα επιδοσεις εχει.Το στρειδι δεν εχει τετοιου ειδους προβληματα.Ειναι πολυ πιο μυστηριωδες γιατι δεν εχουν γυριστει ντοκυμαντερ για την παρτη του.Το λιονταρι ειναι επιβλητικο και ποζεραδικο με χαιτη που ειναι ντεμοντε πλεον,αρα εχει κανγκουρικη προελευση.Αν ηταν ανθρωπος θα εδερνε ιμο.Το στρειδι ειναι ανεκφραστο και υπερανω των εγκοσμιων.Αρα το στρειδι πρεπει να θεωρηθει βασιλιας των ζωων και οχι το υπερεκτιμημενο λιονταρι.Αυτα.

Κλειδωστε το.-

Αρα Blue Oyster Cult > Lion’s Share…

http://www.anorimoi.com/index.html

Χελλ γιεα.

I keep on walkin’ in the clouds
Find out what life is all about
I keep on runnin’ away from here
To learn the grass ain’t greener there

Keep rockin’ in the street
Keep landing on my feet
Keep runnin’ on and on
Still play my favorite blond
Keep rockin’ mother earth
Just all around the world
These days mean safer sex
Get my survival pack
My orgasm isn’t faked
Ooh Lord, I need a break
And what’s annoying, too
Is that damn thing in my shoe
Ooh, there is a stone in my shoe

Ξύπνησα πριν μισή ώρα. Πόσο πιο χαμηλά;

Τουλαχιστον εσύ κοιμήθηκες…

Η περίοδος του χαμστεριού είναι άσπρη. Προσέξτε, άσπρη. Όχι διάφανη.

Επίσης, μια σταγόνα ταμπάσκο μπορεί να σκοτώσει ένα μυρμήγκι.

Μ αρεσει να μαθαινω πραγματα για το αβαταρ μου…Φχαριστω!!!

Τι μαθαίνει κανείς ε. Κι αυτό με το ταμπάσκο μη το παραμελείς, είναι σημαντικό :-s

Tα στρείδια δεν είναι αφροδισιακά.Είναι μύθος.Πάντως είναι πολύ νόστιμα.

Γαμάει το κρύο και το γουστάρω τρελά, ίσως ο χειμώνας να είναι και η αγαπημένη μου εποχή, αλλά ρε πούστη μου, πεθύμησα λίγο καλοκαιράκι. Καλοκαίρι στην Αθήνα συγκεκριμένα. Κοντομάνικα, ζέστη, Πνύκα με μπύρες και ηλιοβασίλεμα στις 9 το βράδυ… :frowning:

Είδα κάτι φωτογραφίες και μου ήρθε.

Γιατί το κάνεις αυτο ρε συ; :frowning: Υπάρχουν και άνθρωποι που δουλεύουν. Ενίοτε…

Καθόλου. Την ίδια ώρα ξυπνήσαμε.

Νυστάζω ακόμα βέβαια:(

Είσαι ξύπνιος απ τις 2 το βράδυ; χοχο.

ρε παιδιά σουτ λεμε, όσοι ξυπνάτε μετά τις 7:30 να μην το αναφέρετε. αι στον κορακα, συγχύστηκα παλι.

Οργαζμος ομως…

Δεν είναι αξιοζήλευτο. Ειδικά χθες, κοιμήθηκα 10-2 το βράδυ και 8-12 το πρωί. Θα ήθελες τέτοιο ωράριο; :stuck_out_tongue: