Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

μα οι επιστημονες το λενε! οχι εγω… :stuck_out_tongue:

ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΟΙ Η/Υ ΚΟΛΑΝΕ ΙΟΥΣ… ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΡΠΑΞΑ??? ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΜΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΚΑΤΙ!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ…

Καλά αυτό δεν είναι Forum.Αναρρωτηριο είναι!

Μεταγλωττιστές;Όπα εσύ δικός μας είσαι;Καλή επιτυχία…

ωπ! δικός μου εισαι. μικρο ΙΙ δινω παρασκευή (αν δωσουμε που ελπίζω να το ξερω σε μια ωρα που θα παρω στη γραμματεία). Οικονομικο Νομικης εγω ειμαι…

παω να κανω ενα καφε. εχω διάβασμα και εχω ξυπνήσει εδω και μια ωρα και δε την παλεύω…[/quote]

Εγω Εφαρμοσμενη Πληροφορικη στο Μακεδονιας,για καταληψη ουτε λογος(καναμε τον Ιουνιο και η “τιμωρια” μας ηταν μονη εξεταστικη τον Σεπτεμβριο…)

Αντε μαλλον περασαμε Μικρο.Παμε τωρα φουλ για Java μεθαυριο!

Καλη επιτυχια σε ολους τους συμπασχοντες εξεταζομενους

Γιατι ξεχειλωσε η προυγουμενη σελιδα ???

Δεν μπηκε καμια φωτο!

πεθαίνω… πρωτα η καταθλιψη τώρα το ψησιμο! έλεος δεν με σηκώνει η Ελλάδα εμένα! :frowning:

Α σε πηρανε χαμπαρι και σε ριξανε στην πυρα κακια μαγισσα?

ρε Karvou εγινες κ εσυ Roof? :stuck_out_tongue:

πηρες τσατσοσιμο? :stuck_out_tongue: :smiley:

Βαρέθηκαν να διαβάζουν τα 856 ποστ μου ανά ημέρα στα αθλητικά και είπαν,“Ας μη τα διαβάζει κανείς μας!!! Κάνε τον moderator στα αθλητικά για να βρούμε και εμείς λίγο ελεύθερο χρόνο επιτέλους!!!” :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Είμαστε large τύποι γι’ αυτό. :wink:

(Δοκίμασε κι εσύ να γράψεις ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ^4 και θα καταλάβεις γιατί ξεχείλωσε!)

Σίδνεϊ

Ένας νεαρός Αυστραλός αποφάσισε να βγάλει στο σφυρί τη ζωή του μέσω του e-bay έναντι του ποσού των 4.400 ευρώ. Ο 24χρονος Νίκεϊλ Χολτ είναι σαφής στην αγγελία του: πωλείται ταυτότητα, όνομα, τηλέφωνο, ρούχα, βιβλία… Ακόμα και τα φλέρτ του, οκτώ τον αριθμό.

Ο 24χρονος φοιτητής Φιλοσοφίας και σέρφερ από την Αυστραλία εξηγεί επίσης ότι θα μάθει στον νέο κάτοχο της ζωής του όλα όσα γνωρίζει: σέρφινγκ, ορειβασία και σκέιτμπορντ.

Θα διδάξει τον τυχερό αγοραστή πώς ακριβώς θα γίνει… εκείνος: χτένισμα, στιλ, ρούχα, τρόπος ζωής, διατροφή, γενικότερα ενδιαφέροντα, τρύπες από σκουλαρίκια σε διάφορα σημεία του σώματος και άλλα πολλά.

Στη λίστα της ζωής προς πώληση είναι επίσης 15 κολλητοί φίλοι και άλλοι 170 λιγότερο κολλητοί. Ακόμα οκτώ κορίτσια με τα οποία ο ίδιος φλερτάρει.

Υπενθυμίζει ακόμα ότι ένας φίλος τού χρωστά 20 δολάρια αυστραλίας και ένας ακόμα φίλος ένα πακέτο με έξι μπύρες.

Υπόσχεται, τέλος, δίμηνη τηλεφωνική εξυπηρέτηση-στήριξη του αγοραστή.

Ο 24χρονος δέχθηκε αρκετές προσφορές και δήλωσε έτοιμος να πωλήσει τον εαυτό του, εάν έστω και μια από αυτές αποδειχθεί αληθινή τις επόμενες πέντε μέρες.

news.in.gr

[size=1]Δεν πάμε καλά λέμε.[/size]

ΒΑΣΙΚΑ… ΞΕΧΙΛΩΣΕ ΟΤΑΝ ΕΣΤΕΙΛΑ ΕΓΩ… ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΜΙΑ Μ@Λ@ΚΙ@??? :–

μα οι επιστημονες το λενε! οχι εγω… :P[/quote]

Mπράβο karvou!
Πρασίνησες και εσύ!!!

ΩΧ… ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ… ](*,)

dld εσιαι mod μονο στα αθλητικα? 8O

όου γιες!!! 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

ΒRAVOOOOOOOOOOOOOOOO! :wink:

Ειναι Roof μονο στα αθλητικα ο τσατσος του Κοκκαλη, ο γαυρος!!!

[size=1]και ποιος θα κανει αναλυσεις τωρα ???[/size] :frowning:

Οι αναλύσεις ΔΕΝ σταματάνε ρε!!!

Μπάγεβιτς + Καστίγιο για πάντα ωρέ!!!

Τα υπόλοιπα στο αντίστοιχο section :wink: :wink: :wink: :wink: (για να μπορώ να τα κάνω edit!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Βαριέμαι κάθε βράδυ να πειραματίζομαι γιατί η τιμημένη η αρχική του φόρουμ δε μας κάνει τη χάρη να φορτώνει στην ώρα της :roll: :roll: . Απελπισμένοι, η μεγάλη ώρα πλησιάζει. Μαζί θα γευτούμε την ανακούφιση της λύσης ετούτου του προβλήματος. Καληνύχτα.