Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

Αντε με το καλό!

Αντε γιατι χτες τη νυχτα μου σπασε τα νευρα, ανοιγε μονο η αρχικη και οι ενοτητες δεν ανοιγαν καθολου.

Δεν βαριέμαι … έχω καλή παρέα!!! … τον πυρετό μου 8-[

εμενα παλι καλα μου ανοιγει (νια νια νια νια νια :stuck_out_tongue: ). τι να σας πω…

Την επόμενη φορά που θα σε δούμε, pleaseee, μη τον φέρεις παρέα!!! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Την επόμενη φορά που θα σε δούμε, pleaseee, μη τον φέρεις παρέα!!! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :P[/quote]
οχι η Μαρία, εγώ θα φέρω τον δικό μου μαζί με τις κακώσεις μου!!!

ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΤΣΙΧΛΑ ΑΠΤΟ ΠΛΑΤΟΚΑΘΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ???.. :evil:

Την επόμενη φορά που θα σε δούμε, pleaseee, μη τον φέρεις παρέα!!! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :P[/quote]
οχι η Μαρία, εγώ θα φέρω τον δικό μου μαζί με τις κακώσεις μου!!![/quote]

Τις κακώσεις που δεν είναι κολλητικές φέρε τις, τα υπόλοιπα όχι! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

πονάαααααααααααααααααααωωωωωωωωωωωωωω! :cry: :cry: :cry:

περαστικα σου!
αλλα ρε σ δεν επρεπε να τους κανεις ολους ποντικια… :stuck_out_tongue:

τριψε την τσιχλα με παγο και αφου παγωσει την αφαιρεις και μετα τριβεις με πανακι εμποτισμένο με καθαρή βενζίνη…

ευχαριστώ.
ποιους έκανα πάλι ποντίκια καλέ?

για να δω τι εχει το προγραμμα για τις επομενες ωρες…διαβασμα…διαβασμα…χμμ…διαβασμα…αχααα!!!εχει και διαβασμα που ξεχασα να το αναφέρω.

damn… :frowning:

εμενα ρωτας? :stuck_out_tongue:
παντος το “παλι” σημαινει πολλα… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

[quote=“bluezlick”]

εμενα ρωτας? :stuck_out_tongue:
παντος το “παλι” σημαινει πολλα… :stuck_out_tongue: :P[/quote]

ελπίζω αυτό που σκότωσα πριν καμιά ώρα να μην ηταν κανένας γνωστός 8O :-s 8-[ :-&

Δεν θα με χωρίσεις εσύ από τους φίλους μου…!!! ΣΑΤΥΡΕ!!!

Τι εγινε ρε παιδια?Διακοπες πηγε το φορουμ τις τελευταιες 2 μερες?

Λυθηκε το προβλημα τελικα?

Viking metal κυριοι!!!

μας βαρέθηκε και είπε να πάρει δυο μέρες οφ! χαχαχα :wink:

Βαριέμαι τη ζωή μου με τις καταλήψεις.Αν συνεχίσουν θα αναγκαστώ να αρχίσω random διάβασμα.

Καλα τρελο στο MSN α ρε Ironboy αλητη…