Χαζός.
Βασικά αγοράζουν πολλά cd απο όσο ξέρω
άλλωστε πολλές μπάντες έχουν κοινό αποκλειστικά εκεί,δλδ για αρκετά γκρούπς μπορεί σεόλο το πλανήτη να έχουν 5.000 οπαδούς και στην Ιαπωνία να είναι 40.000.
Και μην ξεχνάς ότι εκεί είναι τσιμπμένες οι τιμές, οπότε για να επιβιώσεις σε μια τόσο ανταγωνιστική αγορά και να έχεις κέρδη χρειάζεται να δίνεις κάτι το extra.
ευχαριστω ρεε! εσυ εχω παρατηρησει εχεις ενα ψιλοκολλημα με την ιαπωνια η ιδεα μου ειναι??
Μόνο με τα κόμιξ τους και τα κινουμενά σχεδία τους!Κατά τάλλα υπάρχουν και άλλα ωραία πράγματα που σχετίζονται με την Ιαπωνία,αλλά όχι,δεν τρελένομαι κιόλας.
Σήμερα που τέλειωσε η εξεταστική, θα κάτσουμε μια βδομάδα να ξεκουραστούμε ε?:-s #-o #-o
Exω αυριο πρωι κιθαρα και δν μπορω να βγω σημερα γμτ :?
Γιατι τα CD απο εταιρειες διανομης στην Ιαπωνια κοστιζουν σημαντικα παραπανω απ’ οτι αν τα παρει καποιος απ’ εξω, οποτε για να δελεασουν τους εκει οπαδουν κοτσαρουν καποια κομματια παραπανω…
Μετα απο μια βολτα στο κεντρο σημερα, ειδα πολυ κοσμο με χαμογελαστα προσωπα…πρεπει να ηταν emo που ντυθηκαν καρναβαλια!
Για να δουμε. Θα μπορεσουμε να αποδρασουμε για τριημερο:?:
Αν ναι, προβλεπονται σαρδαναπαλες καταστασεις:!:
Για 13 χρόνια, με το σχολικό πέρναγα έξω από ένα μαγαζί που λεγόταν “Ταυρόσουπα”.
Σήμερα, 6 χρόνια μετά τη τελευταία φορά που πέρασα από εκεί, έμαθα πώς δεν είναι φαγάδικο αλλά… κωλάδικο. Πάλι καλά που δεν πήγα κανέναν εκεί για οριεντάλ φαγητό!!! :lol:
με ξύπνησαν και δε με παίρνει πάλι ο ύπνος ρε. κι εχω και σχολείο αυριο γαμώ.
νευριάζω τωρα.
πάω για ύπνο.
¶ντε πότε θα γίνει όμορφη η Μαρία η άσχημη ?
Η εποχή κυνηγιού τελίωσε?
Περι ονοματων, στη Λαρισα ειναι ενα μαγαζι που λεγεται ΠΕΡΒΑΝΙΔΗΣ:!:
Και για τους λατρεις του ακραιου ηχου, το τοπ οβ δε τοπ ειναι ενας φουρνος στη Θεσσαλονικη που λεγεται ΜΑΣΣΟΥΓΚΑΣ:!: :lol:
Πρεπει να παω με κανα μπλουζακι Meshuggah για φωτο.:lol:
Τις προ-άλλες πήγα στο Κορωπί, και είδα μια ταμπέλα σχολής χορού η οποία έλεγε, Μαθήματα χορού,Ελληνικά, Λάτιν κτλ κτλ και…Ροκ!
Δηλαδή? Μαθαίνουν head-banging και Air-guitar? #-o
Θα ξανα-πάω γιατί έχω κατι δουλιές στο ΙΚΑ,θα βγάλω φώτο!
:lol: :lol:
Εχει επισης και γυραδικο που λεγεται Wembley και σκεφτομασταν καποια στιγμη να παμε με κιθαρες εκει και να βγουμε και φωτο οτι παιξαμε στο Wembley.8)
Αυτο λεει μονο αν φορατε τις αντιστοιχες αθλητικες εμφανισεις. Μπορειτε να το παιξετε και Αγγλοι χουλιγκανοι:!:
Γραφικοτητες θα μου πεις, αλλα μετα τα βλεπεις και γελας.:lol:
Καντά στο σπίτι μου υπάρχει ένα γραφειο τελετών ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΗΣ…
Επισης,ο Καρβου εχει γραφειο τελετων καπου στη Θεσσαλονικη.
Κορακι!
Tο νεο επεισοδιο Λοστ διακορευει ακομα και παρθενο δασος.Αντε γεια λεμε.
Ντεσμοντ θεε παρε την παε.